Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

DI-WAY ICE-7000HD: další čínské dvojče

31.3.2011, Jiří Piškula, recenze
Zařízení DI-WAY ICE-7000 HD se nápadně podobá nedávno testovanému přijímači Evolve BlackStar HD. Na první pohled se liší jen logem značky na přístroji i dálkovém ovládání. Je to pouze zdání při letmém pohledu, nebo mají oba přístroje společného mnohem víc?
Přijímač nabízí jako doplňkové funkce možnost prohlížení obrázků a přehrávání mp3 souborů uložených na externím USB disku/paměti. Obojí funguje zcela stejně jako u nedávno testovaného Evolve BlackStar HD. Obrázky jsou bohužel deformované, nezobrazují se ve správném stranovém poměru. Nejpatrnější to je u obrázků s velkým rozlišením, které mají téměř tvar čtverce.


Prohlížeč obrázků a fotografií nabízí jen jednoduché zobrazení souborů JPG.


Bohužel jsou všechny fotografie zobrazovány deformovaně (nesprávný stranový poměr).

Přehrávání hudby je zde v té nejjednodušší podobě, nikde není ukazatel odehraného/zbývajícího času a v rámci sklady se nelze posouvat, k dispozici je prakticky pouze funkce play/stop.

Dle údajů v uživatelské příručce přijímač podporuje aktualizaci firmwaru přímo ze satelitu prostřednictvím služby OTA. Ačkoliv jsme se o aktualizaci přesně v souladu s návodem opakovaně pokoušeli, nebyla úspěšná kvůli nenalezení stahovacího streamu.




Funkce aktualizace firmwaru prostřednictvím satelitu (OTA) nebyla v době testování přístroje dostupná.