Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
10.5.2017, Jakub Doležal, recenze
Televizor dnes nepořizujeme jen na sledování digitálního vysílání. Máme zde internet, služby, nebo online videopůjčovny. Jak si poradilo Sony s integrací chytrých funkcí a propojení s domácností? Obstojí řada XD83 se svou výbavou v roce 2017?
Fuzo_ce4you (2) | 8.7.201721:47
Vlastním Sony s Android TV 43XD80xx a jsem s tímto televizorem hrubě nespokojen. Samovolné restarty jednou, dvakrát týdně. I po reklamaci a výměně TV za novou je to stejné. Dokud Android nebude odladěn, nemá cenu si to kupovat. Copak jsem pokusný králík? ­( není to chyba kusu ale špatně odladěného systému. Kamarád má stejný, pouze větší obrazovku 50! a dělá mu to to samé :­-­( Fakt jsem z toho dost nas****
Odpovědět0  0
yeseter (2) | 15.5.201710:10
Ja myslim, ze uz nam vyrobci TV ukazali,jak budou postupovat. Mam Panasonic TV, o ktere tvrdi, ze je SMART, ale vetsina funkci jiz nefunguje, aplikace se nevyvyji, podpora tretich stran­(napr. Youtube­) skoncila. Vzhledem k pristupu vyrobcu, je SMART TV drahy nesmysl s kratkou zivotnosti. Mnohem lepsi sluzbu udela multimedialni centrum nebo nejaky mini PC s ARM.
Odpovědět2  0
Maneto (52) | 15.5.201719:09
V 9 rokov starom LCD TV LG 42­"8500C tiež mnoho smart funkcií skončilo, tak ako aj apomínaný YouTube. V článku je však spomínaný TV s OS Android a ten už s bežným Smart TV predávaným pred rokmi má toho velmi málo spoločného. Podobne ako do mobilu, tak aj do TV Sony sa dajú pridávať nové a nové Aplikácie... Mám Sony KD­-49X8307 a pridať multimediálny prehrávač KODI, prípadne ktorékoľvek z tisícok ďalších rozšírení nie je žadny problém. Každý si tak môže TV upraviť podľa svojich požiadaviek.
Odpovědět1  0
Streki (4) | 25.6.201721:01
Přesně tak, je rozdí mezi Smart TV co předvadí Panasonic­(mrtvy FireFoxOS­) nebo LG­(WebOS­) proti Android TV ­- Sony, Philips. Vse co potrebuji zde je. A co neni si doinstaluji, jak z obchodu nebo rucne pres USB nebo síť. Bez ozmezení. KODI je dobrá volba. VLC, Youtube, aktualizované stejně jak na mobilu s Android. Sony aktualizuje i system. Moje TV začínala na 5 a dnes ma 6 a je slíben i 7 android. Sony jsem kupoval pravě s ohledem na android OS a jeho balik updatovanych aplikaci. Nevidim duvod si kupovat TV bez androida a nadlesne dokupovat dalsi krabicku s androidem. :­)
Odpovědět0  0
Maneto (52) | 10.5.201714:05
Predovšetkým sa zabudlo na doplnkový diaľkový ovládač SONY RMF­-TX100E, ktorý sa dá dokúpiť. Je velkosti trochu väčšieho mobilu, minimalistického dizajnu, výborne sadne do ruky, vrchná dotyková plocha slúži podobne ako u mobilu na ovládanie prstom a nechýba ani ovládanie hlasom. Tiež po druhej aktualízácii pribudla možnosť nahrávať na HDD o kapacite až 2TB. Po poslednej aktualizácii, asi štvrtej v poradí, na verziu 3.865 sa vylepšili tiež možnosti pri prepínaní programov a pohyb v menu. Takže dva mínusy sú udelené neprávom.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.