Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
19.7.2018, Jáchym Šlik, aktualita
Sony vydalo program, pomocí kterého lze pohodlněji editovat seznam naladěných televizních programů. Budete k tomu potřebovat podporovaný televizor, USB flash disk a počítač. Nástroj navíc umí česky.
petrfilipi2 (1) | 22.12.20189:55
Tak nevím, na čem v Sony ednou, ale je to dobrý matroš.
To se nemohou podívat, jak vypadá editor třeba u Samsungu? Třeba aby tam bylo číslo kanálů­/frekvence.
Ale hlavní problém mám s tím, jak smazat předvolby v TV ­(Sony KD­-43XF7596­) . Možnost označit více předvoleb chybí. Možnost smazat všechny předvolby chybí. Tak mě napadlo vyexportovat seznam předvoleb na ext. USB, v Editoru to na PC promazat a zpět nahrát. Ale ouha ­- vyexportuji, nahraji do PC, promažu, nechám jen 1 předvolbu. Přenesu na flash a do TV. A co nevidím ­- na 1. předvolbě možná změna, ale ostatní předvolby tam mám.
Prostě aplikace k h....u. Bohužel.

Petr Filipi
Odpovědět0  0
motorex (1) | 20.7.201815:07
To je od Sony pěkné, ale zatím trochu nedoladěné. Stažený soubor z TV otevřu v Channel Editoru, objeví se mi seznam naladěných kanálů ­(potud je vše v pořádku­), v okamžiku kdy provedu jakoukoliv editaci v seznamu ,tak se mi v seznamu vytvoří kanál z pořadovým číslem 0 a všechny kanály se posunou a začínají ne od programu na pozici 1 ,ale od pozice 0. ­(třídím kanály na DVB­-S2 tuneru­)Tak že poté musíte celý seznam zdlouhavě předělávat a když si toho nevšimnete a seznam opět nahrajete zpět do TV ,tak budete překvapeni, že např. CT1, který jste měli na čísle 1 tam najednou není , ale je tam kanál ,který byl původně až jako druhý a CT1 je na pozici 0, která samozřejmě na žádných TV normálně není.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.