Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
30.9.2014, Jakub Doležal, recenze
Na trhu je již 4. generace tohoto populárního přehrávače. Poučil se však výrobce z minulých chyb a připravil vyladěné zařízení, nebo budeme opět svědky nedodělku jako v případě SideWinder 2? Na to odpoví naše recenze.
Zanzibarman (7) | 20.10.201416:06
škoda, že to nedotáhli do konce a je to šité horkou jehlou, trávit spoustu řešením problémů a stahovat stále firmware, jsem zklamám, takový dobrý výrobce... snad se do budoucna polepší..
Odpovědět0  0
JU (3) | 20.10.201413:17
pouze externí HDD a to připojitelné jen přes USB2, jen dvoujádrový procesor, málo USB portů i interní paměti by mohlo být víc. Z recenze jsem nepochopil, zda dálkové ovládání je IR nebo radiové.
Odpovědět0  0
najte (1) | 5.10.201420:26
Nevím jestli jsem přehlédl, ale jaká je podpora HDMI CEC?
Odpovědět0  0
Jakub Doležal (179) | 5.10.201422:08
Dobrý den,
podpora HDMI CEC není výrobcem u SideWinder 4 zmíněna a vzhledem k použití poněkud nestandardního ovladače a způsobu ovládání ani nepředpokládám, že by byla fyzicky možná.
Odpovědět0  0
Tominospk (25) | 28.12.20149:50
Děkuji za recenzi
Našel by se jiný přístroj s HDMI CEC, nebo dá se upravit některý Win XP ­(MC­), 7 pro CEC?
Navykl jsem si takto u Raspberry...
Děkuji
Pěkný den
Odpovědět0  0
KaldaJ (1) | 31.1.20157:53
Pokud chcete CEC u počítače, tak firma Pulse­-Eight dělá USB­-CEC Adapter. Otestováno na Win i Mac platformě a funguje super. Ovladače jsou i pro Linux, ale nezkoušel jsem...

Mínusy:
- cena
- podpora na Win platformě ­- podporuje např. XBMC, ale pokud chcete ­"univerzální­" mapování pro nějakou oblíbenou aplikaci, která CEC nepodporuje ­(třeba Media Center, VLC­) tak se musíte smířit buď se straší freewarovou verzí CEC­-tray ­(SW, který mapuje ovládání jednotlivých aplikací­), nebo dáte dalších $5 za jeho novou verzi, která mi stále přijde ­"chudým bratříčkem­" oproti možnostem Mac aplikace ­(která je zdarma­).
Odpovědět0  0
xbieli01 (1) | 30.9.201416:15
Zdravim, v clanku sa nevenujete velmi DVB­-T tematike, co je skoda, lebo prave ta cast ma zaujimala. Tento pristroj vlastnim a mam problem s ovladanim dvbt aplikacie pomocou airmouse. Evidentne je dvbt aplikacia usposobena na ovladanie starsim ovladacom a to mam posledny firmware z 23.6.2014. Takisto planovac nahravania je nepouzitelny, velakrat to len vytvori subor, ktory nie je mozne prehrat. Tak isto nie je mozne upravit casy naplanovaneho nahravania, napriklad ked viem, ze film bude o pol hodinu dlhsie trvat ako je uvedeny koniec v EPG. Tiez nie je nikde vidno nejaky zoznam planovanych nahravani. Indikuje to len ikonka pri programe v EPG, ale to by som musel prechadzat vsetko aby som to videl. Preto by som sa chcel opytat kedy ma vyjst nova verzia dvbt aplikacie, ktora bude fungovat podla ocakavania. Dakujem
Odpovědět0  0
Jakub Doležal (179) | 5.10.201422:13
Dobrý den,
děkuji za Vámi uvedené skutečnosti ohledně ovládání DVB­-T části. Předpokládám, že vychází z dlouhodobého užívaní a to by bylo poněkud komplikované testovat během našich recenzí. U DVB­-T se zaměřuji na snadnost úvodního nastavení a logiku ovládání. Oboje mi přišlo u SideWinder 4 kvalitně zpracované.

Pokud máte dotaz ohledně aktualizací, pak se ideálně obraťte na české zastoupení ­(společnost umax­), nebo přímo na samotného výrobce ­(pouze v AJ­).
Odpovědět0  0
VESPa. (1) | 17.10.201418:12
Dobrý den,

rozhodl jsem se pro koupi multimediálního centra a z důvodu zrušení cenové politiky cslinku. Multimediální centrum jsem se rozhodl koupit s dvb­-t2 tunerem pro příjem digitálního vysílání. Bohužel přístrojů je zatím jen okrajově a žádný mě nepřesvědčil. Divím se, že k tomuto produktu se nikde nic moc neuvádí včetně příjmu dvb­-t. Bohužel našel jsem jen stránky kde se diskuze k tomuto přístroji rozrůstá o dotazy co s nesedícím zvukem k videostopě ­(digitální vysílán­). Problém tohoto přístroje se nikde moc neřeší, alza zrušila jejich prodej, pravděpodobně z důvodu častých reklamací a na tsbohemii jsem zjistil, že 24 procent zákazníků produkt vrátilo. Tak a jak se teď rozhodnout uvítal bych kontakt na nějakého uživatele, který má větší zkušenosti.
S pozdravem VESPa.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.