Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Test 13 DVD přehrávačů: Sencor SDV-7104

1.8.2007, Jan Dedek, recenze
V tomto pokračování testu DVD přehrávačů si vezmeme na paškál dalšího zástupce značky Sencor a dostaneme se i ke srovnání s minule testovanými přehrávači. Uvidíme, co z přehrávače dostaneme a teď už pojďme na to.

Hodnocení


Jak jste se mohli v recenzi dočíst, má přehrávač velmi dobré vlastnosti a přehraje prakticky vše, co mu předložíte. Pokud mu vložený disk nevyhovuje, nebo pokud ho není schopen přehrát, dá o tom okamžitě vědět.



Příjemné byly reakce na dálkový ovladač, které byly opravdu bleskurychlé. K otevření tray s diskem došlo téměř okamžitě po stisknutí tlačítka i když byl přehráván film. Ale pojďme se podívat na grafy, které vydají za tisíc slov. Závěrečné shrnutí reprezentují dva grafy, na prvním jsou hodnoceny jednotlivé kategorie a druhý graf prezentuje celkové shrnutí výsledků.



Jak už bylo řečeno, druhý graf shrnuje hodnocení a to do jednoho sloupce, ve kterém jsou procentuálně zastoupeny kategorie uvedené v předcházejícím grafu.




Závěr


Ze všech zatím testovaných DVD přehrávačů firmy Sencor má tento model nejpovedenější design. V obýváku vypadá opravdu dobře, zvlášť pokud máte ostatní přístroje laděné ve stříbrné. Jediná chybička je ona již zmíněná modře svítící dioda. Povedeného designu se drží i ovladač, který lze zařadit mezi jeden z těch lepších.

Sencor SDV-7104 ale trpí stejným neduhem jako dříve testované DVD přehrávače Sencor, v adresářové struktuře se nezobrazuje plný název souboru.


Jednoduchá instalace
Zbytečně velké rozměry
Podpora DVD±R/RW
Záře modré diody ve stavu Standby
Snadné ovládání
Nedodělaná podpora GMC
Podpora DivX 3, 4, 5, 6
Zobrazuje obsah disku podle typu souboru
Podpora Xvid
Ikona Odkaz na databázi
Podpora QPel
Ikona Odkaz na databázi
Podpora mnoha typů titulků
Ikona Odkaz na databázi
Tichý chod
Ikona Odkaz na databázi
Orientační cena: 1 990 Kč bez DPH


Pokud hledáte DVD přehrávač, který si velmi dobře poradí s přehráváním DVD a souborů DivX, Xvid či MP3, je Sencor SDV-7104 velmi dobrou volbou.


Za zapůjčení přehrávače Sencor SDV-7104 děkujeme firmě FAST ČR, a.s.