Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Audio a domácí kina
Kamery
Multimediální centra
Projektory
Streaming videa
Televize
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  Svět audia
5.2.2008, Michal Učeň, recenze
Když se řekne iPod, každý si představí sérii úspěšných kapesních přehrávačů od Applu. Dnes testovaný MP4 přehrávač Redstar sice vsadil na podlouhlý design, ale zanechal i spoustu svých prvků a útočí velmi nízkou cenou.
navorski | 2.6.20089:00
napadá někoho, čím může být to, že mi přiložený konvertor konvertuje POUZE *.VOBy, a to jen některé? Soubory .avi či .mpg do něj vložím, spustím a nic to nedělá. a jiný fungující konvertor jsem nenašel... poradíte někdo? zatím je pro mě přehrávání videa v jinak celkem pohodovém přehrávači k ničemu....
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
ivdo (1) | 29.2.200814:05
No zdá se že se tady dělají některé recenze jenom pro čárku, protože nikde žádná reakce autora. Tak co jak je to s temi ID3 Tagy a češtinou?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Michal Učeň (47) | 29.2.200814:42
Omlouvám se, jsem dlouhodobě v zahraničí. Sice je to už dávno, kdy jsem recenzi psal, ale přístroj ID3 tagy podporuje, češtinu ovšem ne­(pokud si dobře pamatuji­).
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
e | 13.2.20087:47
Místo úvah o tom že hry v přehrávačích uživatele brzy omrzí bych uvítal smysluplnější konstatování ohledně čtení id3 tagů a podpory češtiny ­- ať už v zobrazování txt ­(nebylo by lepší ukázat na té fotografii nikoliv anglický, ale český text?­), tak v souborovém prohlížeči.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
9z9 (10) | 9.2.200814:55
Kdyz se tak na ten prehravac divam, tak pomalu zacinam chapat, proc si apple muze dovolit chtit za sve nano takove silene penize :­-)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Jajator (2) | 5.2.200816:43
co toje za modu rikat vsemu MP4 prehravac,kdyz to MP4 neprehrava :)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(1)  nízká(0)
endytom | 5.2.200817:31
No nevím, má ho ségra, koupila ho za 1400, a tvrdí, že je spokojená. Berte to takhle, že za tu cenu dvougigáč s displejem a těma funkcema těžce seženete.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
lukas1b | 5.2.20089:52
No nevim, diky za recenzi, ale to jak prehravac vypada a kde ma tlacitka muzu zjistit pohledem na ofic foto.
Me u recenze na hudebni prehravac zajima hlavne ZVUK, kvuli tomu si jej snad chci koupit.
Tady jsem o nem nenasel jedinou zminku, nevim na cem se poslouchalo, a tudiz tuto recenzi zajimaveho pristroje povazuji za zcela zbytecnou.
Poud ten zvuk nekde je a ja jej prehlidl tak se vam moc omlouvam.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
govt | 5.2.200815:44
presne tak!
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
ephorbinary | 5.2.200816:56
Ocenil bych také doplnění . Zvuk je tou NEJPODSTATNĚJŠÍ ČÁSTÍ recenze hudebního přehrávače ­(+ jednoduchost ovládání­), jak jste ji mohl zcela vypustit? Dále mě zaráží... v podstatě vše. Z reklamního letátu se dočtu to samé.

Ze screenshotů to vypadá, že přehrávač nejméně v procházení složek nezvládá ID3 tagy a zobrazí jen názvy souborů ­- je to tak? Ve zhodnocení, v tabulce klady­/zápory je zníněna absence mass storage, v předchozích odtavcích jsem nic takového nezahlédl. Čím tedy do playeru nahrajeme soubory? Nebo jen autor neví, co mass storage znamená ­(což je pravděpodobnější­)?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Michal Učeň (47) | 17.7.20088:36
Dobrý den,
omlouvám se za zpoždění odpovědi. Díky tomu, že je stále přehrávač v redakci, jsem doplnil požadované informace o zvuku a ID3. Je to sice subjektivní hodnocení, ostatně jako vždy, pokud se to týká zvuku, ale u tohoto přehrávače je kvalita poměrně dobrá a osobně jí nemůžu moc vytknout. ID3 tagy přehrávač podporuje, ovšem nepodporuje české znaky.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.