Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
30.9.2010, Petr Kovář, recenze
Také jste už řešili otázku, zda koupit set-top-box nebo rovnou nový televizor? Přenosný přístroj v dnešním testu je menší než většina set-top-boxů, poradí si s HDTV signálem, má HDMI výstup a také vestavěný akumulátor. Někdo by si ho spletl s fotorámečkem.
Piclard | 17.2.201110:43
V článku se chybně píše o vypnutí přístroje do pohotovostního režimu dálkovým ovladačem ­(tlačítkem SWITCH­). Toto tlačítko slouží k přepnutí video výstupu na OUT ­(HDMI nebo AV­), přičemž se vypne displej přístroje. Nejedná se tedy o vypnutí.
Jinak s hodnocením celkem souhlasím. Snad jen zahřívání není tak velké, jak z textu vyplývá. Níže uvedené zápory by mohl vyřešit nový firmware, toho se ale asi nedočkáme.
Přes uváděné nedokonalosti výrobek splňuje základní požadavky, dokonalý obraz, televize funguje bez problémů ­(velmi citlivý tuner­), z USB přehraje celkem vše ­(používám 1 TB externí disk­), jedná se o spolehlivé přenosné zařízení vhodné především pro cesty.

- katastrofální DO
- zvuk i přes zesílení naplno docela tichý ­- v hlučnějším prostředí řeší sluchátka
- neumí přehrát ­"DVD­" adresář ­- tzn. neumí přehrát DVD včetně menu ­- pouze samostatné VOBy ­(ISO samozřejmě taky neumí­)
- nepřehraje DTS zvuk
Odpovědět0  0
mirodz | 4.10.201020:42
aspon mi to takto pripada podla recenzie. Vyvojarovi firmware sa asi vyhrazali ze ked ho dozajtra ako­-tak nedokonci, vypalia mu dom...
Mam rovnake dialkove ovladanie pri mojom HDD­-playeri, iba popis tlacitok je iny. Takych kvazi­-produktov je spusta na DealExtreme, Chinavasion, Lightinthebox, Alibaba...
Asi pred rokom a pol som si z jedneho z tych obchodov kupil mobil na dve sim­-karty a so zabudovanym analogovym TV. Bola by to pekna hracka, keby bol dotiahnuty firmware ­(ako inak­) a baterka vydrzala viac ako 3 dni v pohotovostnom rezime. Ale aspon telkac sa da pozerat 3 hodiny, co je viac ako v tu recenzovanom pristroji...
Odpovědět0  0
Maneto (52) | 30.9.201010:01
Zaujal ma okrem iných, aj tento nedostatok:

Kanály si také můžete přejmenovat podle svého. Tedy mohli byste, kdyby to fungovalo spolehlivě. Při volbě změny jména se na obrazovce zobrazí klávesnice, na které si vybíráte znaky pomocí směrových šipek. Problém je v tom, že všechny znaky jsou na virtuální klávesnici reprezentovány hvězdičkou, a po jejich použití se v názvu programu objeví jen těžko identifikovatelné znaky.

Pravdepodobne sú tri možnosti vysvetlenia:

1. Treba prepnúť do iného jazyka, ktorý to umožňuje ­(možno­)
2. Nejedná sa o premenovanie, ale priradenie obľúbenosti ­- počtom hvezdičiek
3. Nedokonalý firmvér
Odpovědět0  0
ODSakEdo | 30.9.20108:30
800x480 je houno HD... Nehledě na to, že vše je relativní u obrazu a HD rozlišení u videa na pidi obrazovce ­(10­") nebo sice u velké ­(42­"-52­") , ale z velké dálky ­(vhospodě na protější stěně a tedy relativně subjektivně se jevící táké jako malý obraz z dáli­) , nemá smysl!
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.