Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
30.6.2009, Radek Jahoda, aktualita
Pioneer uvádí na trh tři nové modely Blu-ray přehrávačů. Jejich označení je Pioneer Elite BDP-23FD, Pioneer BDP-120 a BDP-320 - každý se snaží zapadnout do jiné kategorie přehrávačů a na evropský trh by se měly dostat během léta.
Stratos15 (5) | 30.6.20099:28
Tak jako vždy, i letos se přístroje Pioneer dělí na Evropské a Americké­(a nejspíše ještě jiné­) verze, které se mimo své regiony nenabízí a neprodávají. Řada Elite je striktně nabízena v USA a nikdy se v Evropě neprodávala a ani nebude. To bych ještě pochopil, je to také Pioneer a když něco představuji, tak hezky kompletně, ovšem bylo by na místě upozornit, že tento přístroj u nás nabízen prostě nebude­(a už vůbec ne za 12.000,­-­).
To, že je však určen k nové řadě Tv KURO, to je opravdu zcela mimo! Ať je mi to líto sebevíc, žádné další TV KURO nebudou! Prosím, nepleťte čtenářům hlavu, nebo mi prozraďte svůj zdroj, asi je lepší než ten můj.
Ceny uvedené v článku jsou předpokládám čistým přepočtem z dolaru a to taky není fér hra, možná by se stačilo informovat a Váš článek mohl být pro nás všechny mnohem přínosnějším.
Model Elite se již normálně v USA nabízí, viz: http:­/­/www.pioneerelectronics.com­/PUSA­/Products­/HomeEntertainment­/Blu­-rayDisc+DVD­/Enhanced+Content­/Blu­-ray
a jak zde můžete vidět, USA mají nabídku kompletní, Evropa dílčí: http:­/­/www.pioneer.eu­/eur­/products­/42­/84­/222­/overview.html
S pozdravem LukasPech
Odpovědět0  0
Radek Jahoda (397) | 2.7.20097:22
Ano Elite se neprodávala, ale třeba se to změní. Co se týče Tv Kuro, tak ty samozřejmě nezaniknou, pouze už to nebude Pioneer, ale vlastně Panasonic. Zda nás to má mrzet nebo ne, to je otázka. Ceny jou samozřejmě přepočtené. Už teď lze na některých shopech najít model BDP­-120 za cenu asi 8tis., což ale prý není cena konečná, tak uvidíme.
Odpovědět0  0
Stratos15 (5) | 2.7.20099:53
Elite se tady neprodává, protože je to značka pro USA! Nevím jak jinak to ještě napsat. Má jiné napájení, výbavu, a je celkově přizpůsobena americké legislativě.Co se týče KURA, tak až mi ukážete Panasonic, který bude ukazovat jako moje Kuro, tak se omluvím, ale zatím je to jeden z lepších komerčních krámů. Na nové obrazovky Pan jsem byl zvědavý právě z hlediska míry kooperace, ale podle mne žádná není, a jestli ano, tak nevím proč neukazují stejně. Jiná je jak kvalita obrazovky, tak zpracování obrazu, a to zatím propastně.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.