Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
9.3.2018, Jáchym Šlik, aktualita
Po celém světě si služby jako Netflix a Amazon Video předplácí na 250 milionů domácností, ale čeští uživatelé o ně nemají příliš zájem. Ve statistice jsme skončili třetí odspoda, hůře skončilo už jen Rusko a Indie.
yeseter (2) | 15.3.201816:11
Tak u nás brzdí rozvoj této služby hlavně infrastruktura a cena za internet. Již teď je infrastruktura na limitu. Rozvoji internetu u nás rozhodně neprospívá faktický monopol O2 pro konečné zákazníky.
Odpovědět0  0
Maneto (52) | 11.3.20188:23
Predsa existuje možnosť registrácie priamo do NETFLIX US a aj platba... Potom sa otvorí možnosť využívať podstatne väčšiu databázu filmov. Už viac ako 2 roky platím 13,99 USD, do NETFLIX.COM, NETFLIX.COM, CA čo je 11,48 €... Naraz môžu byť spustené 3 ­- 4 zariadenia, mám prístup k UHD filmom a poriadne obsiahly výber v množstve kategórií. Takže nie je dôvod nevyužívať...
Odpovědět0  0
buble (1) | 12.3.20187:28
niekto by možno uvítal aj domáci obsah, nie len ­"kvalitu­" zo zámoria.. nehovoriac o lokalizácii programov.
Odpovědět2  0
Maneto (52) | 12.3.20187:53
Domáci obsah je bežne prístupný cez archívy jednotlivých poskytovateľov TV platforiem, či už satelitných, prípadne internetových... Stačí vyhladať čo nás zaujíma. Čo sa týka lokalizácie, existujú aj titulky na NETFLIXE bežne prístupné, tiež možnosť prepnúť do zrozumiteľných jazykov, ako je Polský a Ruský... Moc sme spohodlneli. Do kina sme chodili bežne na filmy s titulkami... Dabovaných bolo minimum...
Odpovědět0  4
ai (44) | 13.3.201821:57
omylem jsem ti dal zaporne hodnoceni, sorry

btw. ja bych ze zahranici rad vyuzival legalne vselijake nase zdroje, ale pouze dostavam vskaz, ze si to prohlizet nemohu, protoze nemam to prave orechove IP :­-­) , proc to rikam, no lidi si stezuji, ze nemaji obsah ze zahranici, berou to jako samozrejmost. Ale plati to i obracene.
Odpovědět0  0
Maneto (52) | 18.3.201811:51
Na aktivovanie streamovania obsahu zo zahraničia pre odblokovanie zatrhnutej ­" nesprávnej ­" IP adresy ti predsa stačí bežne volne dostupná VPN aplikácia...
Odpovědět0  0
GarfieldM (8) | 16.3.201811:52
Proč bych měl platit 13,99 euro ­- skoro 400 Kč za službu bez cz dabingu a někde bez titulků ­- Nevím,zda­-li půjdou dodatečně načíst.Přepínat do Ruštiny,Polštiny ­- Z toho jsem vyrostl ­- Zrovna tyhle dab. jsou to nejhorší se slovenským ­- Pamatuju,když známej nosil VHSKY ­- V pozadí běžel dabing a přez to cz.Nebo do těch služeb nacpat titulky z Edny.Testoval jsem cz HBO GO ­- Hrůza,vypadne to třeba na tři hodiny,špatně to načítá nebo vůbec a jiný chyby..Filmbox live ­- Humusácká kvalita obrazu,ale funguje na 100 procent..Steam taky má filmy,ale bohužel bez titulků či dabingu a asi titule nejdou načíst..Vážně bych chtěl legální,funkční,s podporou cz..Zatím musím do temných zákoutí ilegálního streamování,který funguje na stoprdo i s cz dabingem nebo titulkama..
Odpovědět0  0
Maneto (52) | 18.3.201811:43
Titulky sa dajú načítať ešte pred samotným spustením filmu, ako aj celých seriálov a následne len jednoducho aktivovať priamo pri začatí filmu... Ruský jazyk sme sa učili bežne v škole, tak ako teraz Angličtinu... tak s tým nemám žiadny problém a dokonca ani dabing do Polštiny už nie je to čo býval... A pokiaľ nepotrebujem naraz sledovať 4 obrazovky, tablety, alebo mobily a to v HD a UHD kvalite v cene 13,99 Euro, je tu možnosť nastaviť si účet kedykoľvek na 2 obrazovky, tablety, alebo mobily v HD kvalite v cene 10,99 Euro a ak nám stačí bežná kvalita na 1 obrazovke, tak to máme dokonca len za 7,99 Euro mesiačne... Je pravda, že obrazová kvalita filmov z Filmbox Live na UHD TV je hrozná, treba si však prepnúť na nižšie rozlíšenie a je to potom už pozerateľné, aj keď to nie je úplne ono... Nedávno zatrhnuté volné sledovanie filmov zo streamovacích služieb ako Exodus a Sosáč je s viac, alebo menej podareným dabingom, prípadne titulkami predsa po vytvorení účtu tiež dostupné... Stačí si len vybrať.
Odpovědět0  0
Fangcz (7) | 10.3.201819:29
Ono když už se to porovnává tak by se to mělo říct to ­"B­" ­- že u nás je v porovnání s USA daleko méně obsahu za stejné peníze což je pro mě docela podstatný důvod proč tyto služby NEvyužívám.
Odpovědět4  0
ai (44) | 13.3.201822:02
Manazeri rozhoduji podle prumerneho Franty a podle procent. Ze si to 1% navic koupi je nezajima, treba se jim ty skladiste a vetsi podpora ani vyplatit nemusi. Pokud budou videt, ze u nas je cesky streaming a funguje skvele, lidi si to budou kupovat, rozsiri nabisku doufajice, ze ty statistiky , ktere jsou pro ne nabozenstvim, jsou zpravne. Ne zbozna prani.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.