Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
9.11.2007, Radek Jahoda, recenze
I starší notebook můžeme přeměnit v přenosné multimediální centrum. Nepotřebujeme k tomu USB slot, ale stačí PCMCIA slot a karta AVerTV Hybrid+FM Cardbus, určená pro příjem jak starého analogového televizního vysílání, tak i digitálního DVB-T i FM rádia.
johny.smrz | 15.11.200714:36
Ahoj, pises ve svem clanku o jakemsi latency toolu, da se nekde stahnout? Kdyz prepnu kartu na digital tak prestane stihat obraz, zasekava se. Vykonem stroje to nemuze byt ­(HP nx7400 C2Duo 1.83Ghz, 1G ram­).
Diky moc
Odpovědět0  0
jirkas1 | 27.1.20088:23
Latency tool jsem stáhnul, spustil, ale instalace asi vubec neprobehne, protoze hned po uvodni obrazovce konci. V registrech taky nic nepribude.
Ja mel ke karte program SetLatencyTimer a tam muzu zadavat hodnoty 0 az 255, ale na obrazu zadna zmena nenastane a stale radkuje.
Zkousel jsem nastavovat parametry v PCI Latency tool 3 adaptér PCMCIA a pokud jsem nastavil nejnizsi hodnotu tak obraz byl samozrejmne spatny. Od hodnoty 64 byl obraz lepsi, ale vodorovne radky stale nemizi.
Pokud zapnu TimeShift tak radky zmizi.
Pokud zapnu nahravani, tak na nahravce radky jsou.
Kdyz je obraz staticky ­- napriklad ve zpravodajstvi mapka nebo fotografie, tak radky asi za 1 sekundu zmizi.
Notebook mam Acer Aspire 3692 takze minimalni konfiguraci splni. Ovladace jsem stahnul snad uplne na vse co v notebooku je najaktualnejsi a nic nepomaha.
Odpovědět0  0
johny.smrz | 27.1.20088:40
No jedine co mohu k tomuto dodat ze ja jsem v podstate udelal to same, nejdnovejsi ovladace, vsechen sofware od averu, latency tool funguje a je znat jeho vliv ale k odsekani obrazu stale nedochazi takze TV kartu posilam dal do sveta a na zpravy budu zas koukat pres internet jako predtim :)
Odpovědět0  0
jirkas 1 | 27.1.20089:48
Tak jsem nasel nejake ruske stranky, kde resi stejny problem, ale azbukou bohuzel nevladnu. No ale nasel jsem tady na foru dalsi, kteri stejny problem s temi radky. Ted jsem kartu vyzkousel na 6 let starem notebooku, ktery ma 256 MB RAM. Obraz sice nesel plyne, protoze procesor evidentne nestihal, ale zadne ruseni tam v podobe tech radku nebylo!!!
Asi teda bude nejake ruseni, primo v pocitaci..
Odpovědět0  0
jirkas1 (1) | 27.1.200813:17
Takze problem vyrese. Sice dost prapodivne, ale ruseni je pryc. Nainstaloval jsem program FLY TV. Nenasel mi sice vubec zadnou stanici­(ani kdyz jsem zkousel nastavit frekvenci rucne­), ale jakmile jsem pak pustil Aver Tv, tak ruseni zmizelo. Po vypnuti pocitace se pri opetovnem spusteni ruseni znovu objevi. Ale staci zapnout a vypnout FLY TV a uz to zase jede sprave.
Odpovědět0  0
bohous | 12.11.200720:26
Dobry den velice me zaujala vase recenze a zajimalo by mne na jakem systemu jste kartu testoval. Mam vistu a chci si ji poridit tak abych nebyl prekvapen. diky za odpoved
Odpovědět0  0
Radek Jahoda (397) | 12.11.200722:18
Bylo to na WinXP SP2, software ale funguje i ve Windows Vista, takze by to melo byt stejne
Odpovědět0  0
PPPPP | 13.11.200720:29
Zdravim.
Mam tuto kartu v USB prevedeni ­(volar hybrid­), pouziva vsak rovnaky software.
Pod Vistou s nou mam lepsie skusenosti ako s XP. Pod XP mi karta nikdy nechcela chytit digitalny signal, pod Vistou ide vsetko ako ma.
Len pri prehravani sa vypina aero ­(asi to este nie je 100% nativny Vista soft­) ale inak je 100% funkcna.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.