Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Tunery a zařízení AverMedia

Ivo Mašek (10205)|26.3.2011 14:11
Toto vlákno bude specializované výhradně na karty a produkty spol. AVerMedia.
AVerMedia_Czech republic (84)|5.4.2011 14:05
Dobrý den,
s posvěcením TV Freaku jsme založili tento thread, jako přímou pomoc a kontaktní kanál pro všechny uživatele a příznivce produktů AVerMedia.
Každý uživatel, který čelí nějakému technickému problému, stejně tak jako uživatelé, kteří zaznamenají jakoukoliv nesrovnalost, nedokonalost, či kteří v našem software něco zásadního postrádají se na nás mohou se svými připomínkami obrátit buď zde, a nebo využít přímého odkazu do systému naší zákaznické podpory na adrese http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Support/ContactSupport.aspx
Doufáme, že Vám toto vlákno bude ku prospěchu a pomůže docílit ještě lepších výsledků a pohodlí při využívání našich produktů.
Hezký den,
AVerMedia Technologies Inc., Česká republika
AVerMedia_Czech republic (84)|5.4.2011 14:14
V současně době se objevila řada uživatelských reakcí, popisujících stejné syndromy: "Po instalaci nejnovějšího service packu SP1 pro Win 7 přestaly aplikace AVerMedia přijímat digitální DVB-T signál".
Proto bychom rádi uživatele ujistili, že skutečně nejde o chybu v produktech naší společnosti, a že jde ryze o bug v novém service packu, který lze již nyní snadno vyřešit jakýmkoliv ze tří následujících postupů:

1. Aplikaci AVerTV (nebo AVer MediaCenter) spouštět v režimu kompatibility např. s Windows Vista SP2.
2. Odinstalovat současnou verzi aplikace a nainstalovat nejnovější 3D verzi z následujícího odkazu: http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Upload/AVerMediaTVSoftware/TryItNow.html
V tomto případě odinstalujte pouze samotnou aplikaci a na disku ponechte nejnovější verzi ovladače k Vašemu zařízení.
3. Zakázat v OS všechny služby spojené s Windows Media Center, tedy všechny začínající na eh (ehRecvr, ehprivjob atd.). Pro jejich vypnutí aplikujte následující postup: Start-Ovládací panely-Programy a funkce-Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows-Funkce pro média-Windows Media Center a zde zrušte zaškrtnutí. V případě použití této metody ale TV tuner ve WMC deaktivujete a nebude možné jej zde používat.

V brzké době již budou veškeré ovladače a aplikace ke stažení z našich stránek aktualizovány na nejnovější verzi, s níž by již podobný problém neměl nastávat.

Za případné komplikace se omlouváme.
AVerMedia_Czech republic (84)|5.4.2011 14:18
Druhý aktuální update našich zařízení se týká multimediálního centra AVerLife ExtremeVision Media Player (O272). Poté, co nás někteří uživatelé kontaktovali ohledně problémů s přehráváním videí na youtube a využitím služby ShoutCast, jsme upravili firmware tak, abychom tyto chyby způsobené použitím nové verze FlashPlayeru na těchto serverech eliminovali.
Nyní Vám tak konečně můžeme nabídnout nejnovější betaverzi firmware, kterou můžete stáhnout a nainstalovat z následujícího odkazu:
http://www.uloz.to/8479345/v01-15-36-18-30-hd500-flash128mb-dram384mb-avermedia-zip?_fid=6b28
AVerMedia_Czech republic (84)|5.4.2011 14:23
Poslední dnešní update se týká sériové řady HomeFree, tedy zařízení streamujících TV vysílání v rámci Vaší domácí sítě.
Uživatelé, kteří již v minulosti používali utilitu WinPCap mohli zaznamenat jisté potíže s vyhledáním zařízení v síti a jeho nastavením. Tento případ by však již měl být v nejaktuálnější verzi firmware eliminován, a proto potýkáte-li se s ním, aktualizujte firmware Vašeho zařízení pomocí klientu HomeFree Manager na nejaktuálnější dostupnou verzi.
V případě jakýchkoliv dalších obtíží nás pak kontaktujte na výše zmíněném odkazu.
Muza (3)|18.4.2011 16:29
Zdravim. Mam vyse zminovany problem se ztratou signalu po nainstalovani SP1 do Windows 7 64-bit. Pred instalaci Service packu vse fungovalo na jednicku. Bohuzel jsem vyzkousel vsechny popsane postupy a stale mam nulovy signal. Dokonce jsem koupil novou antenu, ale problem v tomto urcite nebude. Bydlim v Praze a signal je zde velmi dobry. Vlastnim kartu do PCI oznacenou jako 777 (A16AR). Ovladace na ceskem webu vubec nejsou, na anglickem z roku 2007, ktere do ted perfektne fungovali. Po nainstalovani beta verze 3D TV se po startu nechteji automaticky spouste 2 souvisejici sluzby a to ani rucne. Po odinstalovani SP1 je situace stejne. Zacinam byt dosti zoufaly....

Windows Media Center a souvisejici soucasti OS jsem odinstaloval.

Nejake navrhy co by se s tim dalo delat?
AVerMedia_Czech republic (84)|20.4.2011 23:16
Dobrý den,
popsané symptomy se mi osobně jeví spíše jako softwarový konflikt, než vada hardware. Chápu-li to správně, tak tuner bez problému fungoval, ale po instalování novějších verzí aplikace přestaly fungovat některé doprovodné služby. Moje rada proto bude znít sice možná banálně, ale začal bych takto a k dalším krokům přistupoval až později. Doporučil bych Vám především všechny aplikace a drivery ze systému důkladně odinstalovat - nejlépe i včetně záznamů v registrech, což lze například s aplikací RevoUninstaller (ke stažení na http://www.revouninstaller.com) - poté aktualizovat driver chipsetu základní desky, a teprve na závěr stáhnout driver pro Win 7 z tohoto odkazu (http://www.avermedia.com/avertv/Support/Download.aspx?Type=Software&id=42&tab=APDriver - verze z konce roku 2009, tedy novější, než uvádíte). Následně pokračujte nejnovější verzí aplikace AVerTV 3D 6.5.1 (např. zde http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Product/ProductDetail.aspx?Id=448&tab=APDriver - že jde o balík s ovladačem k jinému modelu tuneru se nelekejte; po kliknutí na instalační soubor zavřete automaticky zobrazeného průvodce a jděte do složky AP6, která se v daném místě vytvořila, poté složka TV a zde spusťte instalaci samotného programu bez driveru).
Poté již jen ideálně PC restartujte a následně aplikaci spusťte, nastavte vše potřebné a proveďte kompletní proskenování frekvencí (Nastavení -> Zařízení -> záložka tuneru -> Digitální TV -> Pokročilé -> vybrat možnost "Všechny frekvence" -> kliknout na Skenovat).
Pokud by však ani toto nezabralo, kontaktujte nás přímo na http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Support/ContactSupport.aspx. Pokuste se však prosím sepsat maximum informací o systému a celkovému nastavení. Nejlépe pokud i přiložíte dxdiag soubor (Start -> napsat "dxdiag" -> enter -> kliknout na "Uložit všechny informace").
superdrooper (20)|22.4.2011 13:19
Zdravím,

vlastním Aver TV Hybrid FM Volar, chytám DVB-T a používám AverTV 6, přičemž ve Win Vista dochází k zasekávání obrazu na (mili)sekundy, frekvenci a délku "záseku" lze obejít přiřazením vyšší priority procesu AverTV (dle rad uživatelů, kteří měli stejný problém), ale nikoliv u mne, neboť můj počítač neustále chroustá distribuované výpočty, které vytěžují CPU na maximum a záseky tedy zůstávají i po přiřazení vyšší priority (i když v menší míře).

Nejsmutnější na tom je to, že v operačním systému Win XP se nic takového naděje, tj. mám spuštěny distribuované výpočty a další aplikace (procesor pracuje plně vytížen), AverTV má normální prioritu a obraz je zcela plynulý bez záseků.
Jinak procesor mám dvoujádrový na 3 GHz a 3 GB RAM, takže výkon je dobrý.

Několikrát jsem se pokoušel přejít z Win XP na Win Vista (s SP1 a SP2, nejnovější driver k tuneru, nejnovější AverTV) a nikdy jsem nepřešel, neboť toto jsem nikdy nevyřešil a nepřekousl.

Nyní přemýšlím, že zkusím Win 7, otázka ovšem zní, zda to vůbec má cenu zkoušet?
Nebo je tento problém již ve Win 7 vyřešen a aplikace funguje stejně jako ve starých Win XP?
Nebo to není chyba, ale vlastnost nových operačních systémů od Mrkvosoftu a já mám prostě smůlu, tj. nemohu po nich chtít, aby běžel BOINC a AverTV zároveň a bez záškubů? :-)
AVerMedia_Czech republic (84)|23.4.2011 19:48
Dobrý den,
vzhledem k Vámi uvedeným informacím je zřejmé, že záseky v obrazu jsou způsobeny spíše nějakou skrytou záludností OS Vista. Stejné symptomy jsme zatím nezaznamenaly, ale tím spíše bych doporučil aktualizaci ovladačů grafické karty a chipsetu základní desky. Nemáte-li nainstalovány všechny všechny updaty operačního systému, pak by bylo vhodné provést i tento krok. Verzi ovladače aplikace rovněž neuvádíte...k dispozici je aktuálně i nejnovější verze 6.5.1 (http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Upload/AVerMediaTVSoftware/TryItNow.html).
Nicméně z osobní zkušenosti, bych se skutečně nedivil, pokud by šlo o problém výhradně OS Vista. Máte-li tedy možnost a chuť systém Win 7 vyzkoušet, vřele bych tento krok doporučoval. Pokud by se však Váš problém vyskytoval i zde a nic na něj nezabíralo, doporučil bych se na nás obrátit přes formulář zákaznické podpory (http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Support/ContactSupport.aspx), kam prosím uveďte veškeré požadované informace, včetně dxdiag výpisu z Vašeho PC.
viliamko111 (309)|5.5.2011 16:46
zdarvim, vlastnim zariadenie HomeFree Combo. z jeho opisu som predpoladal, ze je mozne sireny stream v lokalnej sieti prijimat sucasne na dvoch PC. ono tomu sice tak je , ale nieje mozne sucastne na dvoch PC cez toto zariadenie pouzivat dvb-t tuner tohoto zariadia. cize na jednom pc mozem sledovat tv z dvb-t no na druhom pc tym padom bud len inu funciu HomeFree Combo, cize analog, ktory uz ani v podstate nieje..alebo ine zariadenie scartom prepojene s HomeFree Combo. zial ale ,a to ma najviac sklamalo, nemozu ist sucasne dvbt programy na dvoch pc..
AVerMedia_Czech republic (84)|9.5.2011 00:54
Dobrý den,
ano, máte pravdu...zařízení HomeFree Combo přehrává jeden DVB-T signál a jeden signál z analogového tuneru (ať již analogové TV vysílání, nebo analogové video ze vstupů). Příjem dvou DVB-T programů na různých počítačích je pak možný s obodobným zařízením HomeFree Duet (http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Product/ProductDetail.aspx?Id=462), které je vybaveno dvěma DVB-T tunery. Není-li tedy zařízení ani obal nijak poškozen, můžete jej stále zkusit u prodejce vyměnit za druhé zmíněné zařízení - HomeFree Duet.
Recenze tohoto zařízení se objevila i zde na TVFreaku - viz https://www.tvfreak.cz/recenze-hdtv-po-siti-avermedia-hd-homefree-duet/3950
viliamko111 (309)|9.5.2011 02:26
ale to nie, ja som s nim praveze velmi spokojny, je to aj moja chyba ze som si poriadne neprecital pred kupou ako to funguje. ono oba tieto sietove zariadenia maju nieco do seba a zaroven minus. cize ,keby som ho vymenil, tak by som sice dosiahol dvb-t stream na dvoch pc sucasne,aj ked , na kazdom v danej chvili iny kanal z multiplexu,nie rovnaky ,al zas by mi chybalo streamovanie dalsieho media cez av kabel.
je nejaka moznost , ze by som tento stream v sieti z HomeFree Combo zachytil na pc respektive inom multimedialnom zariadeni aj inak ako len cez podpornu aplikaciu AVerTV 6 ?
hlavne sa mi jedna o linuxove zariadenie Xtreamer Pro , do ktoreho by som rad tento stream pustal, no neviem ako .

a druha moja o tazka sa tyka este aplikacie snugtv. podporuje ju HomeFree Combo ?
AVerMedia_Czech republic (84)|10.5.2011 16:44
Dobrý den,
děkujeme za odpověď a Váš zájem o naše produkty. Každopádně máte-li výkonný WiFi router, pak by neměl být problém zapojit do něj jak HomeFree Combo, tak i HomeFree Duet a rozšířit tak celkový počet programů dostupných v LAN síti.
Odpovědi na následující otázky již ale tak jednoduché bohužel nejsou. Žádné zařízení ze série HomeFree v současné době systémy na bázi LINUXu nepodporuje a co vím, tak taková podpora ani není prozatím plánována. Stejně tak nepodporují ani službu SnugTV, avšak někdy v druhé polovině tohoto roku by na trh mělo dorazit další zařízení ze série HomeFree, tzv. SnugBox. V jeho případě půjde ryze o streamování jakéhokoliv AV signálu jak pro PC, tak jiná mobilní zařízení po síti internet. Více informací však prozatím poskytnout nemohu a proto bych doporučil zkoušet čas od času kontrolovat novinky na našich českých stránkách http://www.avermedia.eu/avertv/cz/
viliamko111 (309)|10.5.2011 17:15
wow, chapem to dobre, bude toto zariadenie fungovat nezavisle na PC ? to znamena- mam satelitny STB - prepojim ho s Vami menovanym zariadenim AV kablom a stremaujem obsah do verejnej siete ?
Funguje to obdobne ako zariadenie Slingbox ?
pre viac na tuto temu , ze co mam presne na mysli ,pisem tu https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/21777-satelitny-stream-doma-v-sieti
AVerMedia_Czech republic (84)|11.5.2011 13:25
Ano, máte naprostou pravdu...principielně půjde o obdobné zařízení jako zmíněný SlingBox. Každopádně ani já ještě v současné době nemám bližší informace, jako např. jakými konkrétními vstupy bude vybaveno, jaké všechny platformy a zařízení bude podporovat, kdy přesně dorazí na český trh ani jaká bude přibližně cena pro koncové zákazníky. Každopádně hned jakmile bude dostupné, jistě se na našich stránkách objeví příslušné informace a bude-li mít TVFreak zájem, tak samozřejmě opět poskytneme nějaký ten kus k otestování a orecenzování. Ale jak píši, žádné konkrétnější informace stále nejsou k dispozici.
Muza (3)|26.5.2011 09:50
Dobry den.

Problem ktery jsem zde popisoval s mou kartou DVB-T 777 je vyresen. Vyzkousel jsem kartu v praci na Windows 7 x86 a nasledne na x64 verzi. Vse fungovalo. Po vraceni do puvodniho PC zacala karta zazracne pracovat bez jedineho zasahu. Kazdopadne dekuji za pomoc.
Luigi.s (1)|26.5.2011 16:03
Zdravim, uvazuji o koupi ale nejdriv me zajima jaka je podpora u jinych nez Windows media center, t.j. napr. mediaportal, xbmc, gbpvr ma nekdo zkusenosti ? Nejvetsi problem asi bude s dalkovym ovladanim... Mozna by se vyplatilo pockat na nove tunery ktere maji udajne prijit na trh.

dekuju za pozornost
viliamko111 (309)|26.5.2011 16:59
ja osbne sa uz neviem dockat streameru od aver media ktory bude streamovat vase domace tv kanaly von do siete, takze di mozes obsah z domu sledovat kdeolvek na svete
vectors (9)|5.6.2011 13:21
Původně jsem používal kartu A16D a signál z DVB-T a s-video vstupu nahrával programem AverTV 6. Teď mám kartu H789 (OEM pro HP) a uvedený software s ní nefunguje. Jaký program byste mi doporučili pro nahrávání ?
swejzi (16)|16.6.2011 11:05
Dobrý den
V první řadě bych se chtěl zeptat, proč se již neaktualizuje aplikace AverTV pro produkt AVerTV Volar GPS 805(A805). Jako poslední verze aplikace je tam 6.0.18. Chybělo mi v ní několik funkcí, především možnost nastavit si režim prokládání (aby rolovaný text v obraze nebyl trhaný atd.) a možnost namapovat si funkce na klávesové zkratky. Vyřešil jsem to "vykradením" sw balíku pro jiný produkt. Získal jsem tím aplikaci AverTV 3D ve verzi 6.5.1, která jíž víceméně mé požadavky splňuje.
Tato verze však obsahuje několik drobných chyb, na které bych rád upozornil. (Provozuji ve WXP Pro)
1) V režimu celé obrazovky má obraz zakulacené rohy, skrz které vidím co je pod aplikací, tj. například plochu, a dole hlavní panel s nabídkou Start. Jsem proto nucen používat jediný "hranatý" skin jménem Dark Knight, který toto nezpůsobuje. Byl jsem zvyklý na Azure Fantasy.
2) Občas se při spuštění aplikace stává, že (asi) nedokáže spustit tuner a hlásí, že není signál. (a modrá kontrolka na zařízení se nerozsvítí). Pokud aplikaci ukončím a znovu spustím, už to většinou jede. Toto se mi kdysi stávalo s nějakou starší verzí AverTV 6.xxxx. U verze 6.0.18 s tím nebyl problém.
AVerMedia_Czech republic (84)|16.6.2011 17:39
Dobrý den,
v prvé řadě se omlouváme za zpoždění s odpovídáním způsobené probíhající firemní dovolenou. Co se dotazů týče:

to Muza: děkujeme za zprávu a jsme rádi, že tuner již funguje. Výroba našich produktů podléhá přísným kontrolám kvality a tak, v drtivé většině případů, jde vždy pouze o problém nějakého softwarového ražení, který lze po troše zkoumání vyřešit.

to Luigi.S: všechny naše TV tunery podporují standardně pouze aplikace Windows Media Center, AVerTV a AVer MediaCenter. V ostatních zmíněných aplikacích budou pravděpodobně rovněž fungovat, ale přesně jak píšete, nemůžeme zaručit plnou funkčnost dálkového ovládání a některých dalších speciálních funkcí.

to vectors: u všech OEM/ODM TV karet (integrované TV karty pro netebooky atp.) je společnost AVerMedia pouze dodavatelem hardware. Za softwarovou podporu a vývoj ovladačů jsou pak zodpovědné přímo firmy, které karty integrují (např. Asus, HP, Acer atd.). V případě problémů tedy kontaktujte přímo zákaznickou podporu těchto výrobců.

to swejzi: pro všechny naše tunery lze použít jakoukoliv verzi našeho software. "Vykradení" softwarového balíku jiného produktu tedy bylo naprosto správnou volbou. Popsané problémy ale budou nanejvýš určitě souviset se samotným driverem zařízení (nejnovější na http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Product/ProductDetail.aspx?Id=422&tab=APDriver), nebo kodeky, příp. drivery jiných zařízení (zvuková karta, VGA, MB) ve Vašem systému. Nicméně cca během 4 měsíců by měla být uvedena zcela nová verze aplikace AVerTV, verze 6.5.2, která nabídne řadu nových unikátních funkcí a nastavení a zřejmě i skinů.
AVerMedia_Czech republic (84)|16.6.2011 17:42
Všichni uživatelé našich zařízení HomeFree Duet (F200), kteří v uplynulých dnech narazili na problém s automatickou aktualizací firmware zařízení si nyní, do doby než vyřešíme problém s autoupdate servery, mohou firmware aktualizovat manuálně s pomocí návodu a souborů uložených na následujícím odkazu: http://www.uloz.to/9392306/f200firmware-v1-2-5-zip
swejzi (16)|16.6.2011 23:04
Aktualizoval jsem ovladač na nejnovější verzi (byť jsem byl přesvědčený, že ji již mám), nicméně "problém s kulatými rohy" to nevyřešilo. Tohle bude asi vážně bug v aplikaci, protože čím "kulatější" skin použiji, tím kulatější rohy vidím v režimu celé obrazovky. Už si pomalu zvykám na ten hranatý skin, takže mě to tolik nepálí. :-)
sinco (12)|19.6.2011 12:00
Jsem majitelem Hybrid DBV-T A16AR s plechovym tunerem, do pci slotu. Chtel jsem se zeptat na sw AverMedia pro os Windows7. Stahl jsem si balik i s ovladaci 2010/05/03. Existuje nejaka nova verze Avermedia kterou je mozne s timto tv tunerem provozovat. Dekuji
AVerMedia_Czech republic (84)|20.6.2011 02:01
to swejzi: Máte pravdu...všechny skiny jsem ozkoušel a skutečně to vypadá na chybu skinů. Nicméně v nejbližší době by měla být uveřejněna novější verze aplikace AVerTV, verze 6.5.2. Předám tedy Vaši připomínku vývojářům v centrále společnosti a pokusím se je přinutit k revizi.

to sinco: Novější driver již pravděpodobně není, ale jde-li Vám pouze o novější verze aplikací, tak nejnovější AVerTV 6.5.1 a AVer MediaCetner 1.7.9 naleznete ke stažení zde: http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Upload/AVerMediaTVSoftware/TryItNow.html
swejzi (16)|21.6.2011 17:05
Zkoušel jsem již několikrát přeinstalovat nejnovější ovladače (A805) i aplikaci, včetně vyčištění registrů, ale stále se mi často stává, že aplikace hlásí, že nemá signál. V podstatě pomůže jen tuner vypojit z USB a znovu zapojit. Dělá mi to jen u aplikace AverTV 3D 6.5.1. S AverTV 6.0.18 problém nebyl.
AVerMedia_Czech republic (84)|22.6.2011 16:58
To swejzi: evidentně jde o nějaký softwarový konflikt a tak se nabízejí dvě možnosti:
1. standardní postup: všechny ovladače a aplikace důkladně odstranit ze systému (můžete použít např. program RevoUninstaller, který i důsledně pročistí registry a všechny záznamy o předchozích verzích - http://www.revouninstaller.com). Poté ještě zkontrolujte zdali máte nainstalovány i nejnovější dostupné drivery pro Vaši základní desku, grafickou a zvukovou kartu a zdali máte nainstalovány nejnovější a/v kodeky (např. zde: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/mega-codec-pack/). A poté opět instalace samotného nejnovějšího driveru k tuneru z: http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Product/ProductDetail.aspx?Id=422&tab=APDriver
a poté instalace aplikace. Tu stáhněte v balíku např. odsud: http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Product/ProductDetail.aspx?Id=448&tab=APDriver. Stažený soubor rozklikněte, a až se spustí nabídka na instalaci, ukončete ji. V adresáři, ve kterém se spuštěný soubor nalézá by poté měla být rozbalena složka AP 6 -> rozklikněte, poté složka TV -> a soubor setup.exe. Tímto postupem nainstalujete pouze samotnou aplikaci a nikoliv ovladače k jinému tuneru.

Pokud by toto nezabralo, je zde ještě provizorní řešení 2. vrátit se dočasně k předchozí verzi 6.0.18 a vyčkat na příchod přepracované verze 6.5.2, která by měla brzy dorazit. Aplikaci 6.0.18 by pak bylo potřeba spouštět v režimu kompatibility s jinou verzí OS (máte-li tedy Win 7 64bit?!).
AVerMedia_Czech republic (84)|1.7.2011 17:00
Dobrý den,
pro všechny uživatele zařízení ze série HomeFree zde máme dvě dobré zprávy:

1. Ode dneška je na našich stránkách dostupná zcela nová verze obslužného software AVerTV HomeFree 6.5.1. Stahovat můžete např. zde: http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Product/ProductDetail.aspx?Id=475&tab=APDriver

2. Pro model HomeFree Combo (F210) je aktuálně rovněž k dispozici zcela nová verze firmware; verze 1.2.7.
AVerMedia_Czech republic (84)|1.7.2011 17:33
swejzi: Dobrý den, předal jsem Vaši výtku o kulatých rozích našim technikům a ti mne ujistili, že je v příští verzi AVerTV 6.5.2 odstraní.
viliamko111 (309)|1.7.2011 19:36
[quote=AVerMedia_Czech republic;354718]Dobrý den,
pro všechny uživatele zařízení ze série HomeFree zde máme dvě dobré zprávy:

1. Ode dneška je na našich stránkách dostupná zcela nová verze obslužného software AVerTV HomeFree 6.5.1. Stahovat můžete např. zde: http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Product/ProductDetail.aspx?Id=475&tab=APDriver

2. Pro model HomeFree Combo (F210) je aktuálně rovněž k dispozici zcela nová verze firmware; verze 1.2.7.[/quote]

zdravim, dakujem za upozornenie, stiahol som si, zistil ze v nastaveniach je aj moznost 3D. ale ralne neviem nikde najst moznost ako takto obraz prekonvertovat
AVerMedia_Czech republic (84)|2.7.2011 12:55
[quote=viliamko111;354732]zdravim, dakujem za upozornenie, stiahol som si, zistil ze v nastaveniach je aj moznost 3D. ale ralne neviem nikde najst moznost ako takto obraz prekonvertovat[/quote]
Dobrý den,
tato nová verze aplikace AVerTV HomeFree je udělána přesně podle standardní verze 6.5.1, která tuto funkci obsahuje. HomeFree produkty lze sledovat jedině právě s AVerTV HomeFree, ale ty bohužel podporu nativního 3D ani funkce see3D pro konverzi z 2D nemají. V AVerTV HomeFree však lze sledovat signál z jakéhokoliv našeho tuneru a tak, právě i kvůli našim 3D USB a 3D PCI-E modelům tam byla tato funkce zachována.
swejzi (16)|2.7.2011 15:39
Chtěl bych ještě upozornit na drobnou chybu v aplikaci AverTV 3D 6.5.1. Pokud si v "individuálním nastavení kanálů" nastavím režim deinterlace (já používám "Progressive scan") a spustím nahrávání, nebo zapnu timeshift, přepne se zpět na volbu "Automaticky". Při dalším spuštění aplikace je již opět nastavena moje volba, tedy "Progressive scan". Jde to sice zachránit zapnutím volby "Aplikovat toto nastavení na aktuální kanál", jenže toto zase zapne individuální nastavení všech voleb pro každý kanál zvlášť, což například způsobí, že mám časem u každého kanálu nastavenou jinou hlasitost zvuku. Což je sice v podstatě v pořádku, ale hlasitost obvykle reguluji podle aktuální situace a nikoliv podle konkrétního kanálu. Pro mě je to tedy nežádoucí a jsem nucen tuto volbu nepoužívat.
sinco (12)|4.7.2011 14:23
Tak jsem si na Vasi radu stahl a nainstaloval AverTV 3D v 6.5.1. Vse funguje ale co jsem ocekaval tak moznost zmeny minimalni velikosti sledovaneho okna tv. Bezne jsem mel u Leadtek male okenko a pritom sem treba surfoval po netu. Minimalni nastavitelna velikost obrazu u AverTV 3D je jeste moc velka. Je mozne, pokud by to neslo vic zmensit, tuto moznost zakomponovat do nove verze? Dekuji.
AVerMedia_Czech republic (84)|8.7.2011 16:02
[quote=swejzi;354875]Chtěl bych ještě upozornit na drobnou chybu v aplikaci AverTV 3D 6.5.1. Pokud si v "individuálním nastavení kanálů" nastavím režim deinterlace (já používám "Progressive scan") a spustím nahrávání, nebo zapnu timeshift, přepne se zpět na volbu "Automaticky". Při dalším spuštění aplikace je již opět nastavena moje volba, tedy "Progressive scan". Jde to sice zachránit zapnutím volby "Aplikovat toto nastavení na aktuální kanál", jenže toto zase zapne individuální nastavení všech voleb pro každý kanál zvlášť, což například způsobí, že mám časem u každého kanálu nastavenou jinou hlasitost zvuku. Což je sice v podstatě v pořádku, ale hlasitost obvykle reguluji podle aktuální situace a nikoliv podle konkrétního kanálu. Pro mě je to tedy nežádoucí a jsem nucen tuto volbu nepoužívat.[/quote]

[quote=sinco;355299]Tak jsem si na Vasi radu stahl a nainstaloval AverTV 3D v 6.5.1. Vse funguje ale co jsem ocekaval tak moznost zmeny minimalni velikosti sledovaneho okna tv. Bezne jsem mel u Leadtek male okenko a pritom sem treba surfoval po netu. Minimalni nastavitelna velikost obrazu u AverTV 3D je jeste moc velka. Je mozne, pokud by to neslo vic zmensit, tuto moznost zakomponovat do nove verze? Dekuji.[/quote]

Dobrý den,
děkujeme za upozornění. Oba podněty předám příslušným vývojářům k posouzení a příp. implementaci do nové verze 6.5.2.

to Sinco: s tou velikostí máte naprostou pravdu...už jsem si toho všimnul dříve, ale mám celkem velký monitor, takže mě to až doposud tolik nepálilo a netrklo...nicméně děkuji a předvám dále.
swejzi (16)|8.7.2011 17:06
Co se týče nenastartování tuneru, vypozoroval jsem, že nejde nahodit vždy po zapnutí PC. (Přitom ve správci zařízení se jeví jako připojený a v pořádku.) USB tuner mám trvale připojený k PC a na základní desce mám jumper PS2_USB_PW1, který jsem měl v poloze, kdy při vypnutém PC nejde napětí 5 V do PS/2 a USB portů. Napadlo mě ho přehodit do původní polohy, kdy i při vypnutém PC je pod napětím myš, klávesnice a připojená USB zařízení (kvůli možnosti zapnout/probudit PC "na dálku") a kopodivu to pomohlo. Nyní TV vždy bez problémů naběhne. Ovšem znovu opakuji, že předešlá verze aplikace AverTV s tímto neměla sebemenší problém, takže se nejspíš jedná o nějaký bug v nové verzi.
RuThaN (4)|14.7.2011 00:25
Ahoj,
potreboval bych par rad, at je v kompech vyznam, tak TV tunery pro me vzdycky byly nocni mura.

Koupil jsem ted AverMedia AVerTV Duo Hybrid PCI-E II (A188) + pokojovou antenu Philips SDV4235 a nejsem schopnej naladit, zadnej TV signal.

Antenu mam asi 50 cm od wokna, bydlim v centrum Prahy, 3 patro, cca 1 km od zizkovskyho vysilace. S-video z playstationa 2 a analog FM na karte naladim, ale to je vsechno.
OS Win Xp 32bit SP3 + Ubuntu 10.10 (ale tam se karta nechyta).

Problem je, ze nevim co s tim, jak to nejak debugovat, zapojeno a nechodi to, nevim co s tim.
Ovladac mam 1.3.0.76 / 5.6.2009 nejnovejsi Aver soft 1.7.9 ve spravci zarizeni mam jednu novou polozku - Avermedia 188 .. Vsechno vypada, ze by melo chodit.
Antenu mam nastavenou na max zisk a zapnoutou, poznam podle ledky, zkousel jsem si ruzne posouvat, ale nic, mode externi anteny je vypnuty.

Jednou jedinkrat se mi povedlo neco naladit, to jen 1 DVB kanal Prima Love, trochu se sekal, ale byl tam, kdyz jsem ladil znova, tak zase nic, tak nevim. Vsechno ukazuje na antenu, ale nejak nechapu, co s ni muze bejt, je nova, rikali, mi ze tady neco chytim i na kus dratu..

Mezi antenou a kartou je asi 100 cm prodluzovak, jelikoz k antene byl jen 50 cm kabelu, zkousel sem antenu zapojit i bez nej, byla pak pod stolem (coz nevim, jak moc velky je problem), ale nic.
Dcaler mi kartu taky nasel, ale neni schopen nic naladit, to samy, DVB viewer.

Karta mam 2 vstupy, pro pripojeni anteny, ale zkousel jsem antenu pripojovat na oba, samozrejme ne, ve vsech kombinacich, ale zkousel.

Jeste jedna vec, instalace ovladace, konci zobrazenim okna regcheck, pak to nenapises zadnou hlasku, nenam zadnej log, tak nevim, jestli to je nebo neni ok.

Deska: GB nforce570 SLI; procesor AMD X3 - 2,3 Ghz, GK - Gefroce 450 - ovladac 266; Zvukovka Realtek HD - nejnovejsi ovladac.

------------------
Prijde mi docela divne, to co se tady pise, ze by problem se signalem mohl byt v kodecich, nebo v ovladacich desky, to se mi zda pomerne pritazene za vlasy, muzete to prosim objasnit?
Uz jsem ti blbnutim s touhle kartou ztratil tolik casu, ze kdyby normalne pracoval, tak jsem si jich mohl koupit nekolik a prijde mi opravdu trestuhodny, jak lowlevel problemy se tu popisuji, vypada to, ze karta beha jen na par chipsetech nebo tak neco.
Kartu bych jeste mohl do 14 dnu vratit, ale nevim, jakou jinou bych mel koupit, abych mel klid, da tu jedno za nejakou hlavu na spalek?
RuThaN (4)|14.7.2011 16:59
Update:
Hlasim uspech, konecne, karta se chytla, byly k tomu treba tri podminky:
1) Vypnout zesileni u anteny - uplne; takze uprimne ani nevim, jestli ma smysl, aby byla v zasuvce
2) Reinstall driveru nvidia chipsetu - na stejnou verzi
3) Pouziti vstupu - Digitalni kabel - driv jsem ho taky zkousel, ale jedna jsem me za to, ze vstupy by mely byt dualni, taky jsem si rikal, ze treba jde o vstup pro signal z kablovky
4) poloha anteny, jak jsem si vyzkousel, tak posun o 50 cm, znamena zadny signal, asi antenu rusi CRT monitor nebo repraky, coz je divny u analog TV se mi to nikdy nestalo, nebo je signal nejaky vybiravy:)

Funguji oba softy, predpokladam, ze se chytne i ten thirdparty, hlavni problem vidim v prilisnem poctu kombinaci, se ktere se clovek dopracuje k uspechu, proto bych ocenil, nejakou moznost debuggingu, nejakou check utilitu, ktera by:
1) aspon napsala, ze ovladac je nainstalovany spravne
2) to same pro aplikaci
3) overila, ze krata dokaze spolupracovat chipsetem a ostatnim zarizenimi, proste nejaky smokecheck
4) seznam chipsetu desek se kterymi karta jistojiste beha (jasne nebude tam vsechno, ale je to prijemny bonus)
5) Online vypisovalo silu signalu, aby clovek proste chodil s antenou a dival se na silu signalu, tohle umi i muj cdma modem, tak snad i tahle karta; Super by bylo zjistovat jak digitalni, tak analogovej signal najednou.
6) oznameni, ze antena je vubec pripojena, neni problem s kabelem - Pinnacle tohle umi; super by

Stale trvajici problemky:
1) obraz je sice krasny, ale obcas se sekne (2x do minuty pro nektere kanaly; sem tam i napis zadny signal; CT4 zatim nepouzitelny), budu jeste dovadet s antenou - na coz by se, ale hodila ta utilita na silu signalu :)
2) Obraz pres S-Video, je spatny, i na S-Video, jakoby mazly, neostry, o kus horsi, nez mela stara genius karta. Coz mi pripomina, ze ten multiconnector by mohl byt o 2 mm nizsi, protoze jinak drhne o plech dalsiho slotu a neni mozne ho pripojit uplne rovne.
3) Prekvapilo me, ze i tak nova karta, ma pro ovladac, specialni kabel, ktery prekazi, urcite by slo signal prenaset pres bluetooth nebo nejake modernejsi rozhrani, bez dodatecneho prekazejiciho, to same bych cekal pro analogove radio, ktere ostatni karty, snad take berou z televizni anteny.

Musim ocenit ceskou podporu, sami mi zavolali asi 1 den po oznameni potizi, to v nasi zemi neni bezne.
swejzi (16)|14.7.2011 19:17
Problém je skutečně v anténě. 1 km od vysílače používat zesilovač je šílenství. Signál je přebuzený a karta ho nedokáže zpracovat. Pokud jeho napájení vytáhneš ze zástrčky, stane se z něj naopak útlumový článek. Doporučil bych, pokud je to možné, nahradit zesilovač v anténě symetrizačním členem. Ale domnívám se, že ve tvojí lokalitě bude bohatě stačit, když do konektoru antény vrazíš šroubovák.
ROOOM (7)|14.7.2011 20:05
Ahoj,

resim nasledujici problem. Mam v siti HomeFree Combo a HomeFree Duet.

Nainstaloval jsem na nekolik NB (XP, W7P) a jedno PC(W7P) ATV6.5.1 (verze 1.0.20) a na vsech jsem naladil komplet nabidku "Česká republika", vše je OK dokonce se zdá, že tato verze si poomatuje tuner, na který byla ATV naposledy pripojena (to se drive chovalo naprosto nepredvidatelne), ale .... bohuzel mam na vsech ATV divne posunute EPG o hodinu dpredu.

Sice jsem nasel, ze u kazdeho programu v nabidce "pokrocile" jde zvlast nastavit "upraveneho casu EPG" ale 6PC*3tunery*10programu=180krát něco změnit a to jistě každý uzná je naprd.

Setkal jste se s tim nekdo?

Diky R.
stanik2003 (1)|17.7.2011 00:43
zakoupil jsem si HomeFree Combo instalace ok vše běhá taky dobře, ale mám problém instaloval jsem avertv 6.5.1 celkem na tři notebooky na každém mám jiny operační systém na WXP a vista vše běhá dobře ale na notebooku s W7 tv neběhá i když v nástroj nastavení F210 najde ale avertv píše zařízení není připojeno
AVerMedia_Czech republic (84)|18.7.2011 02:28
[quote=RuThaN;356819]Update:
Funguji oba softy, predpokladam, ze se chytne i ten thirdparty, hlavni problem vidim v prilisnem poctu kombinaci, se ktere se clovek dopracuje k uspechu, proto bych ocenil, nejakou moznost debuggingu, nejakou check utilitu[/quote]
Zkusím se tuto možnost nadhodit programátorům, avšak obávám se, že na vývoj takovýchto aplikací bohužel v aktuálním harmonogramu nebude místo. Každopádně zkusíme nadhodit a uvidíme.
[quote=RuThaN;356819]
Stale trvajici problemky:
1) obraz je sice krasny, ale obcas se sekne (2x do minuty pro nektere kanaly; sem tam i napis zadny signal; CT4 zatim nepouzitelny), budu jeste dovadet s antenou - na coz by se, ale hodila ta utilita na silu signalu :)
2) Obraz pres S-Video, je spatny, i na S-Video, jakoby mazly, neostry, o kus horsi, nez mela stara genius karta. Coz mi pripomina, ze ten multiconnector by mohl byt o 2 mm nizsi, protoze jinak drhne o plech dalsiho slotu a neni mozne ho pripojit uplne rovne.
3) Prekvapilo me, ze i tak nova karta, ma pro ovladac, specialni kabel, ktery prekazi, urcite by slo signal prenaset pres bluetooth nebo nejake modernejsi rozhrani, bez dodatecneho prekazejiciho, to same bych cekal pro analogove radio, ktere ostatni karty, snad take berou z televizni anteny.
[/quote]
ad1) viz náš telefonní rozhovor: vyzkoušejte, zdali to není signálem, příp. update VGA driverů. Může pomoci i přiřadit aplikaci vyšší prioritu.
ad2) U 64 bitových systémů může pomoci patch...PowerToy (http://www.uloz.to/7927861/averpowertoywin7-x64-zip). Použití je však vždy na vlastní zodpovědnost.
ad3) BlueTooth, IR, nebo jakékoliv jiné připojení IR senzoru by zbytečně zvýšilo koncovou cenu tuneru. Nicméně máme tady od kolegů z holandské pobočky USB verzi čidla, tak ji ozkoušíme a příp. můžeme poskytnout jako revanš za předchozí nepříjemnosti.

[quote=ROOOM;356837]Ahoj,
.... bohuzel mam na vsech ATV divne posunute EPG o hodinu dpredu.
Sice jsem nasel, ze u kazdeho programu v nabidce "pokrocile" jde zvlast nastavit "upraveneho casu EPG" ale 6PC*3tunery*10programu=180krát něco změnit a to jistě každý uzná je naprd.
Setkal jste se s tim nekdo?[/quote]

Je čas v EPG posunut na všech počítačích, nebo pouze na některých? Posun času v EPG se vyskytoval pouze u starších verzí aplikace AVerTV a pouze po přechodu na letní/zimní čas. Doporučoval bych tedy zkontrolovat zdali sedí čas ve Windows a příp. v BIOSu a pokud ano, předáme to vývojářům na opravení a uveřejnění rychlé revize.

[quote=stanik2003;357137]zakoupil jsem si HomeFree Combo instalace ok vše běhá taky dobře, ale mám problém instaloval jsem avertv 6.5.1 celkem na tři notebooky na každém mám jiny operační systém na WXP a vista vše běhá dobře ale na notebooku s W7 tv neběhá i když v nástroj nastavení F210 najde ale avertv píše zařízení není připojeno[/quote]

V první řadě zkontrolujte v HomeFree Manageru verzi firmware a příp. updatujte na nabízenou nejnovější. Může to však být i firewallem Win 7, a proto jej prosím vyzkoušejte zcela vypnout (mimo firewallu toto můžou působit i některé antivirové sw). A čistě pro jistotu...pokud by náhodou TV běžela již na některém jiném počítači, bude se již na dalším tvářit nedostupná.
ROOOM (7)|18.7.2011 11:46
Zdravim Vas a diky za "půlnoční" odpověď

ano, je to na vsech PC a NB stejne. Cas a datum maji dobre jak v BIOSu tak ve Win. Na nekterych NB byla predchozi verze ATV (samozrejme pred 6.5.1 radne odinstalovana) na nekterych byla instalace 6.5.1 provedena jako prvni Aver SW po ciste instalaci Win.

Porad cekam, ze se ozve jeste nekdo, aby se potvrdilo, ze je to na vydani opravy jak rikate.

R.

PS:
pro F200 Duet mate verzi F200_AP6.5.1_1.0.24_110715
pro F210 Combo mate verzi F210(E)_AP6.5.1_Firmware_1.0.20_110630

Jaky je mezi nimi rozdil? Chovaji se stejne, to ano :o), ale jestli jsem spravne pochopil je jedno kterou verzi pouziji kdyz pouzivam obe zarizeni v jedne siti, je to tak?
AVerMedia_Czech republic (84)|18.7.2011 13:30
to Room: Dobrý den,
máte pravdu...po ozkoušení a troše laborování se dvěma aktuálními verzemi se problém s posunutým EPG jeví i u nás. Neprodleně proto kontaktuji kolegy s prosbou o nápravu. Stejně tak máte pravdu i ohledně rozdílů mezi verzi 1.0.24 a 1.0.20...fungují stejně a měly by fungovat pro oba tunery, avšak nějaký bližší rozdíl nám není znám a proto se jej pokusíme zjistit od kolegů a především zajistit jejich sjednocení i s úpravou EPG. Každopádně děkujeme za Váš, zájem, trpělivost a spolupráci.
viliamko111 (309)|19.7.2011 00:05
zdravim , je koniec 7 mesiaca, chcem sa opytat kedy pride Vami avizovany streamer tv programov do verejnej siete ako ste mi avizovali niekedy 2-3 mes. dozadu ? je uz o tom nejake info ?
AVerMedia_Czech republic (84)|20.7.2011 14:18
[quote=viliamko111;357443]zdravim , je koniec 7 mesiaca, chcem sa opytat kedy pride Vami avizovany streamer tv programov do verejnej siete ako ste mi avizovali niekedy 2-3 mes. dozadu ? je uz o tom nejake info ?[/quote]
Dobrý den,
dle nejnovějších informací z centrály společnosti byly plány na nové produktové řady lehce upraveny. První streamer skutečně přijde na trh již někdy v průběhu tohoto pololetí (aktuálně stanovené datum je listopad 2011). Půjde však o LAN/WAN streamovací zařízení...jakýsi server pro streamování jakéhokoliv multimediálního obsahu s podporou real-time konverze do formátů pro mobilní zařízení (Android a iOS), nicméně prozatím bez podpory TV.
Obdobné zařízení, avšak i s podporou TV tunerů AVerMedia (a tedy možností streamovat živou TV po LAN/WAN) a zabudovaným Wi-Fi vysílačem, je nakonec naplánováno až na 1.červen 2012.
Pokud tedy byly předchozí informace poněkud zavádějící, tak se omlouváme, ale vývojový roadmap je bohužel naprosto v rukou našich vývojářů a pokud se cokoliv - jako v tomto případě - změní, nemůžeme to nijak jinak ovlivnit.
patriot (227)|25.7.2011 17:41
Zdravím,

mám USB tuner AVerTV Volar HD Nano A867R a jsem s ním navýsost spokojen (viz moje recenze na Heurece pod stejným Nickem).
Trochu mne ale štvou 2 věci, dané zřejmě softwarem (AverTV 6.5.1)
1. Už se mi několikrát stalo, že pokud mi PC při vypínání umře (modrá obrazovka, nevím, zda je to kvůli přítomnosti tohoto tuneru), tak při příštím spuštění PC aplikace AverTV již nejde spustit. Prostě poklikám na ikonu a nic. Jediné řešení je kompletně odinstalovat aplikaci a drivery tuneru a znova je nainstalovat. Fakt otravné. Přitom před vypnutím PC vždy aplikaci AverTV ručně ukončím.
Tuner je stále připojen k PC.
2. OSD informace, zobrazované při fullscreenu, mi vždy po nějaké době zmizí a pak už se nezobrazují. Prostě krátce po startu aplikace fungují, ale pak po nějaké době používání aplikace (přepínání programů, použití EPG, TXT, menu nastavení atd.) se již tyto OSD informace (název a číslo kanálu, kvalita signálu..) přestanou zobrazovat (ve fullscreenu !) a nevidím je. Při ukončení aplikace a jejím opětovném spuštění je vše v pořádku.

WinXP SP3 32b.
viliamko111 (309)|25.7.2011 21:07
uz vyse tyzdna nefunguje na stranke avermedia.com jazykove mutacie..co s tym ?
AVerMedia_Czech republic (84)|26.7.2011 14:59
[quote=patriot;358425]Zdravím,

mám USB tuner AVerTV Volar HD Nano A867R a jsem s ním navýsost spokojen (viz moje recenze na Heurece pod stejným Nickem).
Trochu mne ale štvou 2 věci, dané zřejmě softwarem (AverTV 6.5.1)
1. Už se mi několikrát stalo, že pokud mi PC při vypínání umře (modrá obrazovka, nevím, zda je to kvůli přítomnosti tohoto tuneru), tak při příštím spuštění PC aplikace AverTV již nejde spustit. Prostě poklikám na ikonu a nic. Jediné řešení je kompletně odinstalovat aplikaci a drivery tuneru a znova je nainstalovat. Fakt otravné. Přitom před vypnutím PC vždy aplikaci AverTV ručně ukončím.
Tuner je stále připojen k PC.
2. OSD informace, zobrazované při fullscreenu, mi vždy po nějaké době zmizí
WinXP SP3 32b.[/quote]

Dobrý den, za kladné hodnocení na Heuréce děkujeme a stejně tak za Vaše dotazy.
ad 1) vypadá to na nějaký softwarový konflikt v OS...tudíž bych doporučil vyzkoušet aktualizovat ovladače Vašeho hw (VGA, zvuková karta, základní deska, další zařízení v USB, nebo PCI/PCI-E slotech), příp. ještě zkontrolovat zdali USB řadiče pracují správně a zdali k nim máte nejnovější drivery
ad 2) Na některých konfiguracích se nám tento problém rovněž objevil...každopádně předáme technikům z centrály pro příp. zapracování do nové verze AVerTV 6.5.2...děkujeme za podnět.

[quote=viliamko111;358454]uz vyse tyzdna nefunguje na stranke avermedia.com jazykove mutacie..co s tym ?[/quote]

Dobrý den, evropský server společnosti byl z důvodu plánované restrukturalizace a údržby na chvíli odstaven a stránky přesměrovány na globální anglickou verzi na taiwanském serveru, kde lze všechny drivery a aplikace rovněž dohledat. Dnes jsem byl ujištěn, že server je již v provozu a v nejbližší době (doufejme, že již zítra), budou všechny jazykové mutace opět přelinkovány na Evropu. Za případné komplikace se omlouváme.
AVerMedia_Czech republic (84)|28.7.2011 16:53
Česká mutace našich stránek je již od včerejška opět plně funkční, včetně rozhraní zákaznické podpory. Za případné nepříjemnosti se velmi omlouváme.
swejzi (16)|12.8.2011 14:27
[quote=sinco;355299]Tak jsem si na Vasi radu stahl a nainstaloval AverTV 3D v 6.5.1. Vse funguje ale co jsem ocekaval tak moznost zmeny minimalni velikosti sledovaneho okna tv. Bezne jsem mel u Leadtek male okenko a pritom sem treba surfoval po netu. Minimalni nastavitelna velikost obrazu u AverTV 3D je jeste moc velka. Je mozne, pokud by to neslo vic zmensit, tuto moznost zakomponovat do nove verze? Dekuji.[/quote]

Ahoj.
Podařilo se mi upravit skin Dark Knight, aby šlo TV okno ještě o něco více zmenšit. Odnesla to sice tlačítka pro 3D funkce, ale já to stejně v XP nevyužiju.

Skin stáhni tady http://www.uloz.to/9952181/dark-knight-rar
Archiv někam rozbal a složku přesuň do složky "C:\Program Files\AVerMedia\AVerTV 3D\Skin" a nech přepsat původní verzi skinu. Tu doporučuji nejprve zálohovat, kdyby ses k ní chtěl vrátit, ale ověřoval jsem funkčnost a vypadá to OK.