Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Chyba DVD Lab?

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    127

    Přátelé, odborníci na DVD Lab. Sestříhal jsem video a protože bylo dost dlouhé (tři části + slideshow) musel jsem ho vypálit na dvouvrstvé DVD. Nechtěl jsem to moc komprimovat. Kompilace, vytvořená DVD Lab v PC, v Power DVD funguje bezvadně. Funguje tak i vypálené DVD (v PC). Jakmile to dám do přehrávače, naskočí úvodní menu a dál to nejede. Udělal jsem jednu zkrácenou verzi na jednovrstvé DVD a ta funguje dobře. Nejde jenom DL.
    Vím, že se na dálku dá těžko diagnostikovat, ale budu vděčen za každý nápad.

    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    Zřejmě tvému přehrávači nesedí tato série dvouvrstvých DVD.
    Na to, aby jsi to zkusil na jinou značku, to stoí dost peněz. lepší bude to shrinknout, aby se to vlezlo na 1 DVD, nebo to kompilovat na dvě DVD.
    Dvě jednovrstvá DVD pořád vycházejí levněji, než jedno dvouvrstvé.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    127

    Whitejoker

    Já to nechtěl moc komprimovat. jedná se o svatbu dcery a tak mě na tom dost záleží. Zřejmě ne nic jiného nezbyde. Všechny tři části videa mají dohromady cca 2 hodiny, plus asi 280 fotek v slideshow. Zkusím komprimovat a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    A v čem jsi to vypaloval???to vypadá na špatné VTS sektory...Vsadím se,že jsi to pálil v Neru vid???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Whitejoker
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    639

    V neru by neměl být problém, když to v kompu jde.
    Prostě některé kombinace DVDček a playerů si nesedí. Já mám doma asi stovku Verbatimek, které mi v kompu jdou a přehrávač se zasekne.
    Koupil jsem jinou sérii těch samých a je to bez problémů.

    2 vilik: dvouhodinové video a pár set mega fotek až tak strašná komprimace není, běžné filmy mají i s bonusy víc.
    Zkus to přehrát v jiném přehrávači - jestli si s tím nerozumí jen ten tvůj, nebo i jiné.
    jestli by ta komprimace vadila, tak z toho udělej dvě dývka, souvisle se dvě hodiny na masochistický film jménem svatba stejně nikdo koukat nedokáže
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    127

    GeorgeX2
    Ano, bylo to páleno v Neru. Jenže, já tím Nerem těch DL Verbatimek vypálil již víc. Sice to byly kopie DVD, ale jedou perfektně. Tohle bylo první video na DL. S pálením v Neru jsem zatím neměl žádné problémy.

    Whitejoker
    Už jsem to stahnul na jedno DVD a jede to OK. Je pravda, že 2 hodiny na jedno DVD se dá přežít v pohodě.
    Ta svatba nejsou 2 hodiny v kuse. Je to rozděleno do několika částí (Obřad, hostina, oslava, bonusy, foto), tím nemyslím kapitoly, ale jednotlivé části k výběru podle menu. 2 hodiny je celková délka všech částí.

    Asi to bude skutečně sérií DVD, což mě šíleně mrzí. Jsou to Verbatimy. Nekupoval jsem je nikde od žlutých na tržišti, ale od Czehcomputeru. Ještě zkusím udělat kopii DL DVD a uvidím, co z toho vyleze.

    Jinak dík za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    43

    Nepal to v neru...zkus třeba GEAR PRO a máš po problémech...v neru jak nesedí layer break na cell tak ti rozkope celé dvd a pak je na stolním nepřehratelné...Nero pálí 50:50 chápeš???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    207

    Jenom dotaz k tomu GEARu:

    -sehnal jsem ho, naistaloval, a nejak ho nepobiram

    -treba nejsem schopen palit z projektu na vice vypalovacek najednou
    -palit na vice vypalovacek mi jde pouze pri kopirovani CD/DVD ale zase
    nejsem schopen nikde nastavit pocet kopii

    atd.atd.

    -nevite nekdo prosim o nejakych strankach kde by byl cesky popsany tento
    schopny vypalovaci soft, nebo cestina ke stazeni???

    predem dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Kde je chyba?
    Od Tudlenedle v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-10-2005, 22:08
  2. chyba ve VD
    Od pee.tr v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-05-2005, 15:52
  3. Chyba v ac3
    Od rades v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2005, 21:30