Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Problém v Let's Edit RT 2.03

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    37

    Chalani mam problem v Let's Edite.Proste nejde zvukova stopa,nabera v pohode zo zvukom.Namiesto zvuku brumi jako prasa!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    1. delaji to vsechny AVI klipy, drive nahrane i nove nahrane?
    2. je to nova instalace LetsEdit2, nebo uz to nejakou dobu jelo (bez problemu)?
    3. jiny zvuk (v mediaPlayeru) jede v poradku?
    4. Je to opravdu LetsEditRT, tj. vcetne karty s A/D prevodnikem?
    5. odkud to je nahrane - je to opravdu puvodni DV-AVI stazene z kamery?
    ... zatim me zadna dalsi otazka nenapada...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    37

    Nejdu mi žiadne AVI.
    Nove či stare to je mu fuk.
    Inde hraju v pohode aj v kontrol windovs pri oreze ale na Line už blbnu.
    A Soft je Oficialny kupovany s kartou ADVC 1394.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    2. je to nova instalace LetsEdit2, nebo uz to nejakou dobu jelo (bez problemu)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    37

    Nova Install po formate disku.Ale robylo to aj skvôr. \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    No mi jde o to, jestli ti treba LE2 uz vubec nekdy bezel normalne v pohode, treba pul roku, a pak najednou zniceho nic to zacalo s tim zvukem blbnout. Nebo jestli jsi treba menil/upgradoval PC, nacisto vse nainstaloval, a blbnout to zacalo hned (at uz pri minule instalaci, nebo pri te posledni).

    Jde o to, ze LE2 beha zcela bez problemu ve stovkach kusu u nas, a v tisicich kusech po celem svete. Takze nekde problem je, a snazim(e) se ho najit. Konflikty ve Windows, konflikty v kodecich (CodecPacky a jine hruzy...), atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    No hruza je ten Lets...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    37

    Po prvej Install mi to fachalo dobre ale po Formáte disku a
    new Install WinXP to už blblo.Ale postup install všetkeho ten istý aj verzie tie isté ako prvotne!!!

    +++++ Na margo StayMana +++++ \/
    - Hruza si ty a nie Lets Edit inač neviem o inom softe ktory dokazal RT pred niekolkymi rokmy bez HW karty.
    Vtedy všetko bežalo cez Rendering čo ja viem!
    Jeho jednoduchosť a možnosti niesu vôbec na zahodenie!
    A s plugins podporou to je fakt Good práca na rýchle a jednoduche strihanie. \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    StayMana si nevsimam. Musi byt VSUDE a kecat do VSEHO, za kazdou cenu, i kdyz treba o konkretnim problemu nevi ani hov_ _.

    AVALON:
    1. Dodatecne jsem si vzpomnel, ze mel kdysi pred lety nekdo (uz ani nevim kdo) podobny problem. Vyresilo se to, ale ted uz vazne nevim jak - musim projit stovky e-mailu...

    2. Je to porad stejny pocitac (krome preinstalace WinXP?). Myslim tim, jestli jsi treba nedal nejakou prestavbu, jina zakladni deska a pod. V tom pripade bych zkusil dat kartu do jineho slotu, jestli se to tam s necim nehada.

    3. Tobe sumi zvuk pres zvukovou kartu. Ale co DV/FireWire vystup z ADVC-1394? Kdyz pripojis DV kameru (jako D/A prevodnik), tak z ni leze zvuk v poradku, nebo taky spatny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    37

    Tak z DV/FireWire výstupu ADVC-1394 ide zvuk v pohode!

    a StayMana si nevšíimaj.

    Takychto som v živote stretol niekolko a najlepšie je ich ignorovať.
    Asi nema čo robiť okrem tárania na Fórach !!!! \/

    Ostatný majú aj ine záujmi ako je osobný život a tak !!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    Jakou mas verzi WindowsXP? SP1 nebo SP2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    37

    Win XP Pro SP 2
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    IvanS
    Poradit AVALONOVI som poradil, s Vegasom nema problemy, pritom nestoji 20000, taku cenu som nevidel nikde, navyse ak okolo 11000Kc, to je uz cena spolu s DVDArchitectom, samotny Vegas okolo 7500Kc.


    Co sa tyka Lets Editu, aby sa "vyrovnal" (trosicku nadneseny vyraz, ale ide predsa o RT) Vegasu 7 (+DVDArchitect, za cca 11500Kc), tak by si musel chlapec kupit aspon LetsEditRT+2 za taktiez cca 11000kc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nehovoriac o tom, ze LetsEdit je editor na urovni Movie Makeru 2.1, ktory ma ZADARMO.
    http://www.syntex.cz/produkt.asp?guid=Letseditrtplus

    To "vnucovanie" som sa pomylil, nemyslel som Vegas, ale ze vnucujes Edius, resp. vsetky softy od Canopusu. O RT nahlad nejde (aj ked v profibranzi jasnacka), pisal som to, navyse Vegas ma snad od Verzie 3 RAMpreview, takze tak to treba chapat, ale samozrejme 7 je uz pan Vegas (nielen s RT nahladom).

    Nemusis hovorit na mna, staci ked si to precitas a pochopis, nebude dochadzat ku nedorozumeniam, resp. ak niecomu z toho nerozumies, spytaj sa ma radsej cez PM.


    PS: no ale aby si z toho necitil len sarkazmus, tak ak ide o prachy, chlapci maju este lepsie riesenie, kde je aj DVD authoring !!! za taku istu cenu ako LetsEdit, a to riesenie sa vola:
    Vegas® Movie Studio™+DVD Platinum Edition 7
    https://www.sonymediasoftware.com/sh...cid=109&disp=1


    PS2: http://tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=8579
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Co sa tyka Lets Editu, aby sa "vyrovnal" (trosicku nadneseny vyraz, ale ide predsa o RT) Vegasu 7 (+DVDArchitect, za cca 11500Kc), tak by si musel chlapec kupit aspon LetsEditRT+2 za taktiez cca 11000kc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nehovoriac o tom, ze LetsEdit je editor na urovni Movie Makeru 2.1, ktory ma ZADARMO.
    Prosim te, fakt si po sobe aspon precti, co pises. Nejdrive jsem ja ten, kdo vnucuje Vegas (ja vim ze ses jen pri psani spletl, ale stejne...). Ted zase prirovnavas LetsEdit2RT+ k Vegasu (i kdyz nadnesene). To je nesmysl, LetsEdit2 si nikdy nedelal ambice na profi program, a verze LetsEdit2 se od verze LetsEdit2RT+ lisi pouze pridanou PCI kartou s analogovymi vstupy/vystupy. Program samotny je totozny, strih v realnem case funguje v obou verzich uplne stejne, a zadne nove moznosti nebo funkce tam ve verzi LE2RT+ nejsou (to bys prece jako odbornik na strihovy software mohl vedet). Takze koupenim draheho LE2RT+ misto levneho LE2 se k Vegasu nikdo nepriblizi ani o milimetr - nevim co tu zmatkujes. A v zaveru zase prirovnavas LetsEdit2 k MovieMakeru, coz je taky nesmysl - LetsEdit2 ma chroma/luma klicovani, PIP, 3D Fx, zrychleni/zpomaleni, MPEG edit, atd., vse v realnem case, a to i na standardnim OHCI FireWire vystupu (treba integrovanem, tedy zadarmo).

    Takze nech na lidech, jestli chteji nebo vyuziji profi Vegas, kdyz (napriklad) dvakrat za rok strihaji ostrym strihem dovolenou a vanoce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od IvanS
    Prosim te, fakt si po sobe aspon precti, co pises. Nejdrive jsem ja ten, kdo vnucuje Vegas (ja vim ze ses jen pri psani spletl, ale stejne...). Ted zase prirovnavas LetsEdit2RT+ k Vegasu (i kdyz nadnesene). To je nesmysl, LetsEdit2 si nikdy nedelal ambice na profi program, a verze LetsEdit2 se od verze LetsEdit2RT+ lisi pouze pridanou PCI kartou s analogovymi vstupy/vystupy. Program samotny je totozny, strih v realnem case funguje v obou verzich uplne stejne, a zadne nove moznosti nebo funkce tam ve verzi LE2RT+ nejsou (to bys prece jako odbornik na strihovy software mohl vedet). Takze koupenim draheho LE2RT+ misto levneho LE2 se k Vegasu nikdo nepriblizi ani o milimetr - nevim co tu zmatkujes. A v zaveru zase prirovnavas LetsEdit2 k MovieMakeru, coz je taky nesmysl - LetsEdit2 ma chroma/luma klicovani, PIP, 3D Fx, zrychleni/zpomaleni, MPEG edit, atd., vse v realnem case, a to i na standardnim OHCI FireWire vystupu (treba integrovanem, tedy zadarmo).

    Takze nech na lidech, jestli chteji nebo vyuziji profi Vegas, kdyz (napriklad) dvakrat za rok strihaji ostrym strihem dovolenou a vanoce...
    No aby si zrovna mohol porovnavat RT, tak musis kupit tu HWkartu ku LetsEditu, no a zase aby si ludia vedeli ze za rovnaku cenu tu maju nieco lepsie, diametralne, je tu ovela lepsie riesenie, v podobe toho VegasMovie Studio+DVD \/ , takze nepis od veci, na tom odkaze od Canopusu mas napisane, co je to LetsEditRT+2, ja to opakovat nemusim.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Slovnik edit. nazvu v edit softw.?
    Od intel_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 20:46
  2. Slovnik edit. nazvu v edit softw.?
    Od intel_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 20:40
  3. problem s Audiom v Canopus Let's Edit 2.04
    Od mp4 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 17:53
  4. Ifo Edit
    Od gementricxs v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-02-2005, 19:32
  5. Edit *.VRO
    Od lada v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-11-2004, 17:56