Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: A zase Procoder 2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    Jeste mam takovej problem.Chtel sem odinstalovat procoder 2 ale ten ac se vse tvarilo v poradku se presto neodinstaloval. Tak sem vsechno smazal rucne a vycistil registr . Presto kdyz ho chci znova nainstalovat,tak mam na vyber jen z moznosti Modify , Repair a Remove. Ale ani jedna z moznosti se ve vysledku nekona tak jak ma!

    Pls potrebuji ho nainstalovat a nevim co stim.

    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Citace Původně odesláno od taz007
    Jeste mam takovej problem.Chtel sem odinstalovat procoder 2 ale ten ac se vse tvarilo v poradku se presto neodinstaloval. Tak sem vsechno smazal rucne a vycistil registr . Presto kdyz ho chci znova nainstalovat,tak mam na vyber jen z moznosti Modify , Repair a Remove. Ale ani jedna z moznosti se ve vysledku nekona tak jak ma!

    Pls potrebuji ho nainstalovat a nevim co stim.

    dik
    zkoušel jsi to po tom restartovat ???
    a nebo tam ještě něco zůstalo myslím v těch registrech
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    samo ze jsem to uz nekolikrat restartoval! V Registrech uz nic neni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    To je dokaz toho, ze si nezmazal vsetko. Tipujem to tiez na registre.
    Regedit
    F3
    hladany retazec napr:canopus
    dalsi hladany retazec naprrocoder
    .......
    Vsetky najdene odkazy zmazat ale s ROZUMOM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    Presne tohle jsem uz delal!!!!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    A CO TOTO:

    C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Canopus\ProCoder 2\

    a toto

    c:\Program Files\Common Files\Canopus Shared

    posielam ti na mail logovacie subory instalacie procodera.
    Najdes tam vsetky zapisy do registrov a suborov pocas instalacie.
    Prijemnu zabavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    V documentech ani v prugram files ,nic
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele PIPO_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    22

    To taz007:

    "Presto kdyz ho chci znova nainstalovat,tak mam na vyber jen z moznosti Modify , Repair a Remove."

    Daj to Remove a potom skus instalovat. Niektorým programom pri novej instalacii - reinstalacii vadi rozbalena instalacna sada sameho seba v Temporary adresari windowsow z predchadzajucej instalacie. Ak nepomoze Remove originalnej odinstalacnej procedury, pohladaj v Temp rozbalenu instalacnu sadu Procoderu a zmaz ju rucne.

    Myslim, ze postup kompletnej odinstalacie produktov Canopusu som videl aj niekde na ich webovych strankach.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    26

    Úplně stejně se mi chová Canopus Edius2. Regulérní odinstalace. Při nové instalaci výše uvedené možnosti na výběr, restart a pořád dokola. Registry jsem samozřejmě prošňupal, nikde nic. Tak nevím....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-09-2007, 18:19
  2. Procoder 2.04 versus Procoder 1.5
    Od imported_giga v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2005, 15:05
  3. Zase 16:9 , co s tim??
    Od Spagin v sekci Editace videa
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-07-2005, 16:58
  4. Zase progresiv.
    Od Špeta Marek v sekci Videokamery
    Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 29-01-2005, 09:00
  5. Zase to samé
    Od Hans v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2004, 12:37