Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Konverze DTS Audio CD do Dolby Digital 5.1 (pro přehrávač)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Potřebuji radu. Pročetl jsem celé fórum, ale nikde není přesně ro, co potřebuju. Vždy jen kousíček a nikdy se mi to nepodařilo úspěšně poskládat dohromady. Doufám, že mi někdo pomůže.

    Mám stažené DTS Audio CD (jsou tam stopy ve formátu .cda, šestikanálové, kódované DTS). Když to vypálím, tak to můj DVD přehrávač nepřehraje, takže z toho potřebuju udělat cokoliv, s čím si přerávač poradí. Zkoušel jsem spousty věcí, ale nikdy nic. Buď to nehraje vůbec, nebo to píská.
    Dokážu vytáhnout z těch .cda konvertovat do DTS-WAV, ale pak už vůbec nevím, jak na to dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    JakubAsgard
    Zkus foobar2000. Stáhni si plugin pro DTS a mělo by to tam jít přehrát a zkonvertovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Foobar mam a pokud je plugin jedna dll knihovna, tak ten mam taky.
    Když v něm chci to CD Audio přehrát, tak to jen prská a šumí, když do ripnu, tak nejlepší je asi do wav, pak mi i GSpot řekne, že je to PCM a má 6 kanálů ve winampu to hraje tak jak má, ale pořád je to jen DTS-WAV a já jsem jen v půlce, teď z toho musím udělal DD 5.1 a to jsem ve foobaru nenašel.

    EDIT. Zvláštní, ten výsledný DTS-WAV ve winampu hraje normálně, ale kdyý ho načtu do foobaru, tak zase jen prská.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    JakubAsgard
    Jakou máš verzi foobaru a DTS dekoderu?

    Jinak jestli to přehraješ přes DirectShow, tak potom by byla možnost enkoder BeHappy. Zkoušel jsi ten DTS WAV třeba a ve WMP?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Foobar mam 0.9.3.1
    A dekoder nevim

    EDIT: Ve WMP to taky prská.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Tak teď už takhle z hlavy nevím...

    Jak je ten soubor velkej, že bys mi ho poslal? Zkus to zabalit ještě pomocí třeba 7-zipu, možná se to ještě o trochu zmenší. Jestli se vejdeš do desítek MB, tak mi to pošli na adresu vladovi@atlas.cz. A nebo by možná šlo i ten WAV ustřihnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DTS a Dolby Digital 5.1
    Od alojzo v sekci Editace audia
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-04-2010, 12:04
  2. Zvuk v Dolby Digital
    Od Bomber7255 v sekci DVB-T
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 19-01-2009, 16:14
  3. DVD Architect vs. Dolby Digital 4.0
    Od TVmaniak v sekci Mastering
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 03:18
  4. Dolby digital
    Od vodehnal v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 15:34
  5. Jak na dolby digital 5.1 ?
    Od RomanS v sekci Editace audia
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-03-2004, 08:26