Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: nvidia h264 GPU acceleration

  1. #16
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Options-external filters - add filter

    vybrat, zatrhnout, zvolit prefered.

    Předpoklad je nainstalován např, Cyberlink PDVD7, v kterém se to samozřejmě dá přehrát taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Citace Původně odesláno od clee
    http://trailers.nerodigital.com/Disney/TheGreatestGame_HD_AVC.mp4

    tedka sem zkousel tohle video na notasu core duo 1.6GHz a go7300 s coreavc naprosto plynule a cpu okolo 50% obe jadra rovnomerne vytizeny
    Mám na P4 3,6 Ati x1800 s CoreAVC asi 35 %, ale není to H.264. (AVC1)
    Cyberlink 80%,Elecard 55 %.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    je to mpeg4 avc, to jen jinej nazev pro h.264
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Hm..

    tak proč si CoreAVC zapne při souboru, o kterém vím, že je h.264, vstup označený jako H.264 ?

    Vypnu-li vstup avc1 i AVC1, potom nejede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu občas Avatar uživatele killerGBU
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    187

    tak už jsem se posunul dále. Pokud si dám jako dilter cyberlink a zaškrtnu volbu "use DxVA_" tak zátěž klesne na 35% a zvuk jede krásně, jenom obraz mi dělá neplechu

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    Citace Původně odesláno od Foolproof
    Hm..

    tak proč si CoreAVC zapne při souboru, o kterém vím, že je h.264, vstup označený jako H.264 ?

    Vypnu-li vstup avc1 i AVC1, potom nejede.
    to je jen fourcc, mpeg4 avc a h.264 sou fakt jeden a ten samej format, akorat sou ruzny implementace (nero, mainconcept, x264, atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Zkus nainstalovat Haali Media splitter a při instalaci zvol,aby přepsal standardní splitter MPC, myslím, že tím nic nepokazíš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas Avatar uživatele killerGBU
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    187

    Foolproof
    haali splitter používám ,protože s tím interním v MPC mi jde pouze zvuk a ne obraz, ale každopádně se podívám po novější verzi

    EDIT: tak novější verze nepomohla
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu občas Avatar uživatele killerGBU
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    187

    tak jsem aktualizoval ovl, i když jsem měl officiálně podporované. pomohlo to video již zpracování grafika,ale subjetivně mi to přijde sekané, i když u 720p je vytížení CPU 50%, testováno s PDVD7 i nero showtime 3

    ta ukázka co sem dával clee jede super, na 80% a bez trhání
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Foolproof Zobrazit příspěvek
    Když používáš MPC standardně, tak si tam dej jako prefered dekoder Cyberlink AVC/H.264 a v něm si pozatrhávej cokoliv,
    MUzes nejak popsat kde se mu da vnutit aby pouzival jinej dekoder? Mam tam stale ffdshow a nechce ho prestat pouzivat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    Citace Původně odesláno od killerGBU Zobrazit příspěvek
    tak už jsem se posunul dále. Pokud si dám jako dilter cyberlink a zaškrtnu volbu "use DxVA_" tak zátěž klesne na 35% a zvuk jede krásně, jenom obraz mi dělá neplechu

    DXVA nie je purevideo - toto je akceleracia v dx....
    pure video pracuje aj s VMR7 nielen s VMR9 (nastavenie vo filtri)
    pure video robi akceleraciu na vertex/pixel shaderoch (cg jazyk)- a hotovy obrazok posle do renderera
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. h264
    Od Lemmiwinks v sekci Editace videa
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 01-01-2011, 17:58
  2. h264 blue ray
    Od Dodlo v sekci Kodeky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 17-08-2010, 07:10
  3. Export z AP CS5, H264
    Od Dodlo v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-06-2010, 07:57
  4. Vegas 8 a H264
    Od AmatérRobert v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-02-2010, 08:00
  5. h264.ts(interlaced)
    Od sojer27 v sekci Editace videa
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 18-01-2007, 16:42