Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Kratší zvuk než obraz

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    23

    Mám film DivX a zvuk běží rychleji, takže zvuková stopa je asi o deset minut kratší než obraz... Jak to nejjednodušeji spravit, please...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od clee
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=8833
    Díky. Ve Vegasu jsem to zkoušel, tam se ta zvuková stopa natáhne snadno, ale z nějakého důvodu se mi to nechce vyrendrovat, hlásí to "Error occurred while opening a codec"... a i když jsem poměrně dlouholetý uživatel, stále jsem jen uživatel a moc se v tom nevyznám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    a máš ten codec nainstalovaný??? tohle mě dělalo v době, když mě nějakej chyták na mým PC odinstaloval xVid a já do něj chtěl renderovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    a máš ten codec nainstalovaný??? tohle mě dělalo v době, když mě nějakej chyták na mým PC odinstaloval xVid a já do něj chtěl renderovat...
    ))
    Ale snad jo... Normálně ve Vegasu zadám render as... (nebo jak to tam je, v nastavení vyberu AVI, pak Customize... a tam se mi nabídle seznam kodeků... mezi nimi jsou dva DivX a jeden XviD... Tak když to nabízí, tak by to tam mělo být, tedy aspoň předpokládám...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    no to právě ne. mě vegas mrcha taky nabízel xvid a přitom mě xvid chyběl... raději na to mrkni.

    nepíše ti vegas náhodou i takovou veselou hlášku "error during startup, reason cannot be determined"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    nepíše ti vegas náhodou i takovou veselou hlášku "error during startup, reason cannot be determined"?
    To mi ještě nikdy neudělal... ale já ho zas tak často nepoužívám...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zvuk nestíhá obraz
    Od jadam v sekci Editace audia
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 10:48
  2. synchronizace obraz x zvuk
    Od poel v sekci Mastering
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 16:08
  3. Po kompresi je zvuk kratší
    Od kobliha v sekci Editace audia
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 20:03
  4. Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 18-12-2005, 19:57
  5. zvuk rychlejsi ako obraz
    Od Lajo v sekci Editace audia
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-08-2004, 11:06