Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Připojení PC k TV

hansj (2)|31.8.2004 15:12
Mám takovýto problém: Vlastním grafickou kartu NVIDIA GeForce 440 MX 128 MB AGP 8x, ovládač 5.6.7.2. a Windows 2000 se všemi SP a aktualizacemi
Chtěl bych připojit tuto kartu k TV. Obraz plochy PC na TV mám, ale jakýkoliv film ve formátu MPG, AVI atd je obraz černý, jde jen zvuk. Údajně je třeba snížit frekvenci na 50 Hz, ale já se nemohu dostat pod 60 Hz. Může mi někdo poradit jak to provést ?
clee (6592)|31.8.2004 17:41
to je ovladacem, stahni si novejsi
3per (1)|31.8.2004 18:18
1.vobec to neni v ovladacoch , ja som mal ten isty problem , a dosiel som k zaveru nech dam aky kolvek ovladac tak to nepomoze.Jedine riesenie na ktore som dosiel je : skus dat na ploche prave tlacitko misy/vlasnosti/nastavenia/podrobnejsie nastavenia graf.karty.tam bi si mal najst(ja som to tak mal na radeone)(niekde)dva male stvorceky, na jednom je jako keby cele okno a na druho je okno v okne a ak to prehodis tak ti ta pojde,

2.alebo codec
Ivo Mašek (10205)|31.8.2004 18:30
Na webové adrese pod čarou tohoto příspěvku je odkaz také na nastavení grafiky. Musíš si to tam vyhledat. Třeba ti to pomůže.
hansj (2)|1.9.2004 16:03
To je sice všechno pěkné, ale pořád to není řešení, já potřebují nastavit kartu na 50 Hz a mě to jde jen od 60 - 150 Hz.
pavelpt (2713)|1.9.2004 16:22
Když jsem před lety ještě pouštěl filmy přes TVout na TV......
Měl jsem 3DFXWoodoo a tam se v registrech změnilo 60 na 50.
Potom jsem asi v roce 2001 měl tu 440, tu jsem používal zásadně s programem TVtool, který řešil téměř vše.
Potom jsem koupil "lepší" televizi a ani TVtool nepomohl, na obrazovce bylo z TVout nepatrné moire, dost mě to štvalo a náhodou jsem objevil Ameriku.
Vzhledem k tomu,že televize byla univerzální nastavil jsem televizní system auto, pustil to na počítači přes TVtool jako NTSC (60) a bylo po probléméch.
Definitivní řešení: nyní mám Kiss500(moded na 508) a vše co mám v počítači streamuji.Jiné řešení považuji za nouzovku.

Doporučuji TVTool, dá se v něm nastavit vše.