Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: TV s HDMI propojeni s PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    30

    Zdravim, mozna to sem uplne nepatri, ale aspon trochu spolecne to ma - HDMI.
    Porizuju novou TV Samsung LE32S71 a ta ma vstup pro klasicky VGA D-SUB i HDMI. Vsude jsem se docetl ze HDMI vychazi z DVI a staci tedy poridit pouze kabelovou redukci z DVI-D na HDMI a zvuk propojit samostatne.
    Ale ted jsem se v navodu k te TV docetl ze PC k ni prez DVI nebo HDMI pripojit nelze, ale nejak me unika proc by to nemelo fungovat. Nenapada Vas nekoho duvod proc ????????
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    magoreska
    Napadá - ochranný kód HDCP obsahují Tvoje vstupy TV, nikolivěk výstup DVI na grafárně počítače !
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    30

    Takze to jenom znamena poridit novou grafarnu do PC s podporou HDCP, napr. GV-NX76G256HI-RH
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    291

    Citace Původně odesláno od magoreska
    Zdravim, mozna to sem uplne nepatri, ale aspon trochu spolecne to ma - HDMI.
    Porizuju novou TV Samsung LE32S71 a ta ma vstup pro klasicky VGA D-SUB i HDMI. Vsude jsem se docetl ze HDMI vychazi z DVI a staci tedy poridit pouze kabelovou redukci z DVI-D na HDMI a zvuk propojit samostatne.
    Ale ted jsem se v navodu k te TV docetl ze PC k ni prez DVI nebo HDMI pripojit nelze, ale nejak me unika proc by to nemelo fungovat. Nenapada Vas nekoho duvod proc ????????
    Diky.
    Aha taky jsem na větu, o tom, že nejde HDMI použít pro propojení s počítačem narazil v manuálu Samsunga, takže má první mínus. Připojit jde pouze před analogový D-sub. Digitální signál se musí převést na analogový, aby se pak opět převedl z analogového na digitální. Zase geniální vývojáři mysleli na lidi co nemají DVI ale jen D-sub a celé to podělali. Hlavně, že to nejde připojit pomocí DVI ani na HDMI...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele killerGBU
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    187

    tak PC jde před HDMI připojit naprosto v pohodě. Měl jsem připojen svůj PC přímo v Samsungu v showroomu na všechny LCD TV a naprosto bez velkých problémů (až na ty s rozlišením a rozpoznáváním displayů)
    konkrétně W32R71B funguje krásně
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Takže to vypadá, že když budu kupovat televizi, tak budu muset do prodejny dotáhnou všechna zařízení co mám doma, od kamery(1394),přes Kiss (RGB+optika)až po PC (DVI).

    Nebo, že by mi to dovezli domů odzkoušet. ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    291

    Citace Původně odesláno od killerGBU
    tak PC jde před HDMI připojit naprosto v pohodě. Měl jsem připojen svůj PC přímo v Samsungu v showroomu na všechny LCD TV a naprosto bez velkých problémů (až na ty s rozlišením a rozpoznáváním displayů)
    konkrétně W32R71B funguje krásně
    na obou HDMI ted zrejme bude ochrana HDCP, tak asi proto. pokud bys tam mohl vyzkouset i NEW model Samsung LE46F71B, tak by me to dost zajimalo

    http://www.samsung.com/cz/products/t...s/le46f71b.asp
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    9

    Dobrý den.
    Měl bych dotaz. Mám televizor JVC LT-37 A 80 SU. Nemám Set top box. Kabelový operátor vysílá analogově 15 programů .Měl jsem je naladěné analogové programy 1-15 . Zasunul jsem do HDMI kabel HDMI a druhý konec HDMI do počítače. Po zapnutí televizoru se mi vše na televizi změnilo. Kanály jsou přeházené, nejde ovládat menu, nejde tlačítko ZOOM na přizpůsobení velikosti obrazu.Boční tlačítka na televizoru na menu nereagují. Bohužel mezi nimi není tlačítko menu. Chtěl jsem televizor resetovat do továrního nastavení, ale nic nefunguje. Kanály jdou, ale např. NOVA – kanál 59, ČT1 – kanál 57 apod.
    Můžete mi poradit, co se stalo ? Děkuji Josef
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Propojení PC(DVI)-->LCD TV(HDMI) - jak na zvuk?
    Od Andree v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 127
    Poslední příspěvek: 11-07-2014, 16:57
  2. hdmi propojení arc
    Od Swep v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-11-2011, 20:20
  3. propojení PC a TV přes HDMI
    Od Doom v sekci Bastlení
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 03-07-2011, 13:50
  4. Propojení HDMI - DVI
    Od tovona v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-09-2010, 23:43
  5. propojení PC-DVI s Tv-HDMI
    Od Martin1972 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-05-2010, 00:07