Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: prosim pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    7

    http://album.volny.cz/luboschl/view....wse_page=0#img

    po kratke chvili po startu windows mi to hodi tuto chybu (pripominam ze se tak deje pouze kdyz jsem pripojenej k internetu - kdyz mam zaplej modem nebo sitovej kabel k pc) , jinak ne.
    Zpusobi to ze mi nejde zvuk a na chvili se zmeni vzhled windows xp na klasicke windows.

    Kdyz kliknu na Klepnete sem, tak se zobrazi toto:
    http://album.volny.cz/luboschl/view....wse_page=0#img

    a pak kdyz dam tam Klepnete sem , tak to hodi toto:
    http://album.volny.cz/luboschl/view....wse_page=0#img


    Je to neco s tim souborem svchost.exe, ale nejsem odbornik, tak nevim k cemu slouzi ale myslim ze je dost dulezitej.
    Vir ani spyware v pc nemam, protoze je to kompletne zformatovany a nainstalovany krome windowsu se sp2 Avast, Kerio, Spyware Terminator a pak jeste Mozilla, icq, skype a to je tak vse.
    Jeste mi napadlo zkusit nejak vypnout windows firewall, ale nevim jak se to presne dela.

    Moc prosím o rady, jsem bezradnej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    skus obnovovanie systemu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    7

    to asi nepomuze, protoze je to dneska kompletne sformatovany a preinstalovany.
    Je to neco s tim svchost.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    1. Windows Update
    2. spyware (Terminator je slaby)
    3. Vypnut Kerio.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Barto
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    326

    tak google
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele mafosef
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1

    potrebujem pomoc mam bielu plochu a neda sa mi dat ziadne pozadie, mozno som nechtiac nieco dolezite zmazal. potrebujem pomoct pls pls pls pls pls pls
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Spyware!!! Zrejma zakazal v registroch zmenu wallpapers. Klikni SEM a najdi "Allow Wallpaper/Background Changes", uloz na HDD a spusti. Restartuj PC. A nainstaluj si nejaky Antispyware!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    ee a zaplata na blaster je nainstalovana ??? ten sposoboval pady svchost a generic sluzby .... potom sa ti pc restartuje z odpoctom ze ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Devaster
    To na Win32/Blaster rozhodne nevyzera.

    http://www.virusy.sk/clanok.ltc?ID=415
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    viem ze restartuje sluzbu RPC sak prave preto sa ho na to pytam ... pretoze RPC je ukryte v (je sucastou) procesu svchost ...

    ak skonci RPC tak skape polovia systemovych sluzieb ....


    a mimochodom , to bola pricina toho isteho chovania aj u mna ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    jeej lenze ja reagujem na prispevok od mafosef. Computerboy sa uz neozval, asi to vyriesil .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. prosím pomoc !
    Od freeDingo v sekci Editace videa
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 30-08-2009, 19:41
  2. Prosim o pomoc
    Od MiaS v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-11-2008, 08:20
  3. Prosim pomoc
    Od hajcus v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 06:21
  4. Prosim Pomoc
    Od rara55 v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 20:24
  5. Prosim o pomoc.....
    Od Dzumbo v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2005, 09:21