Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: prosím poraďte

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    Pracuji v programu Pinnacle Studio 9.4.Když ze zdrojového DV vytvořím DVD a pustím na stolním přehrávači,tak je obraz perfektní.Problém nastane když to samé pustím v PC.Obraz je trochu jiný a dokonce bych řekl,že se malilililinko zadrhává.Zkoušel jsem to i na jiných PC a je to stejné.Co s tím???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Toz obraz je trochu jiny, myslis co ?

    Obraz je vetsi nez na TV, je to blede , prouzkuje to pri pohybu kamery ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    právě že ne,obraz neproužkuje,jen se spíše zasekává,ale opravdu lehounce v tv je to plynulé...v pc je ten obraz takový neostrý
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    jestli je na TV vse vporadku , tak je to DVD take vporadku

    neostrost je dana rozlisenim, tvuj monitor ma vetsi rozliseni nez TV , dej si to na monitoru v rozliseni 1:1 (bude to mensi) a ostrost budes mit, nebo je jeste mozne , ze tvuj softwarovy player to neprehrava v plnem rozliseni ,
    trhani v PC muze byt zpusobene cimkoliv , specs tveho PC neuvadis, nepises, co to dela kdyz prehravas koupene DVD v nem apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    tak jsem zkoušel ubrat rozlišení a pořád stejné....pc Athlon 3200xp,1Gb ram,Geforce 6600Gt...jakmile pustím jakýkoliv film na Dvd origi nebo nějaký vysmahnu je to prostě OK.Možná,že na tom jen hledám mouchy,protože nikdo ze známých,když viděli moje vídejka,tam nic neviděli a kamarád co do toho něco málo dělá tak říkal,že je to normal...tak nevím,ale jak ten format DV převedu do Mpeg,tak s kvalitou na pc nejsem spokojen...nemohlo by to být nastavením výsledného formátu,dávám vždy nejvyšší kvalitu a do ničeho jiného se nehrabu.Poraď pls nějaký super prográmek na převádění do Divx.THX
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    myclick
    POWERDVD! V options nastav HW akceleraci a nemis mit pri tom grafarnu v rezimu klonovani a ani v dual rezimu zobrazeni!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele Nostradam
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    218

    4 myclik.
    A ty to chceš teda vyřešit včetně té kvality do mpg převodem do Divx, jo ? Nebo se jen ptáš okrajově?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    hey chlape,tak teď jsi na to kápnul,to je přesně ono,díkes všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    pro Nostradama
    bylo to jen okrajově,můžeš poradit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    je ti treba jeste rici, ze vysledna kvalite v Pinaclu Studiu je uboha, kdybys to externe rendroval do mpeg2 skoro kdekoliv jinde, tak to bude zrejme kvalitnejsi
    pojem "nejvyssi kvalita" je pojem relativni
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    29

    ale když jsem udělal projekt v Pinnaclu , tak export do DVD dělám přímo z něj,tudíž to nemohu renderovat v něčem jiném
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od myclick
    ale když jsem udělal projekt v Pinnaclu , tak export do DVD dělám přímo z něj,tudíž to nemohu renderovat v něčem jiném
    No - a to je právě ten problém - nemáš alternativu !
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas Avatar uživatele Nostradam
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    218

    myclik.
    Můžeš to v Pinnaclu hodit zpět do DV AVI a pak v něčem kvalitnějším převést do .mpg, ale mám takové tušení, že Pinnacle dělá oproti třeba Vegasu, Premiere apod. reencoding celého projektu, tzn. i eventů, kde nebyla provedena změna - třeba aplikován efekt, filtr, titulek apod. Můžeš to zkusit a pokud to tak nebude, pak to udělat tak, jak jsem psal v úvodu. V Pinnaclu si taky v nastavení renderu zapni Filtr a máš super kvalitu jako by sis nasadil 6-ky dioptrie . Na Divx zkus třeba Dr.Divx, který v nedávné recenzi v jednom nejmenovaném časopise vyšel nejlíp.
    4 Modena.
    Alternativy jsou od toho, aby se hledaly a podle nich se člověk zařídil. To má asi myclik na mysli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Nostradam
    4 Modena.
    Alternativy jsou od toho, aby se hledaly a podle nich se člověk zařídil. To má asi myclik na mysli.
    jó, to asi jó, to by se hledat měly !
    Ale grund toho nástřihu nesmí být od začátku v prd*** !
    S těma eventama nevím, ale je to málo pravděpodobné, že při exportu do DVAVI by to bylo out !
    Začít stříhat v Pinnacle Studio je fakt docela nešťastná varianta sebemrskačství, které jsem si cca před 5-6 roky prošel i já ! Bohužel má tento soft obrovskou "prodejnost" (čti rozšířenost) a to díky tomu, že ho výrobce (dnes již lůno AVIDu) dává v elektrách pomalu i ke každému kávovaru a varné konvici !
    Lidi se tím pádem dostanou poprvé ze všech jednoduchých softů zrovna k takovémuto s.h.i.t.u . . .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas Avatar uživatele Nostradam
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    218

    Jo jo, to já začínal taky před několika lety s tím nejprodávanějším, vlastně nejrozšířenějším od v. 7 a třeba 1 hodinový projekt jsem musel párkrát dělat v tom hovad.. úplně znova, protože padal a to byla chuťovka. Při opětovném načtení už to nefungovalo, tak jsem si dělal soupisku všech použitých scén a přesné časy na fram, efekty apod. a pak to opětovně dával dohromady. Práce v prd.., čas v prd..., nervy v prd..., manželka i děcka se mnou nervy v prd... a když se to podařilo, tak z toho nakonec vylezlo přesně to, co jsi napsal. A jak se mi při objevení jiné alternativy ulevilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. poraďte prosím?
    Od streps v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-12-2011, 15:57
  2. Poraďte prosím s CRT JVC
    Od Monetis v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-03-2008, 11:57
  3. Poraďte mi prosím
    Od Panasonicc v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-08-2007, 17:14
  4. poraďte prosím.......
    Od K4r3l v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-12-2006, 15:43
  5. Poraďte prosím v XP
    Od pee.tr v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 80
    Poslední příspěvek: 29-08-2005, 07:55