Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Adobe Encore

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    Zdravim. Mam doma program Adobe Encore a vyzera celkom slusne az na to ze pri importe videa musi mat video presne rozlisenie, presny pocet snimok z a sekundu..., Neda as to neako obist?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    DVDLabPro, DVDA...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    ok, ale moc sa v tom nevyznam, to akoze mam pouzit iny program?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    DVDLabPro, DVDA...
    Debile . .

    Johnnny
    Můžeš se poněkud rozepsat ? Co tam strkáš za formát ? Já dělám MPEG2 z DV, sestříhaného v PremierePro a ještě jsem nezaznamenal, že by to Encore nebral . . .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    debile mu muzu rikat jen ja

    btw. na videa ze satu nebo ruzny paskvil mpegy je vetsina softu (vcetne encore a architectu) nepouzitelna, ale treba dvdlabpro sezere prakticky cokoliv
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    je to AVI, nieektore filmy idu ine nie,pri tych co nejdu mi napise ze musi mat rozlisenie take a take
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od clee
    debile mu muzu rikat jen ja
    To mozes akurattak svojemu ocinkovi, tu si pis co chces
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Citace Původně odesláno od Johnnny
    . . . pri tych co nejdu mi napise ze musi mat rozlisenie take a take
    OK, chápu ! Potom musíš každé video dát jako nový projekt a zadat mu parametry toho videa, jinak se samozřejmě bude Encore marně pokoušet sesypat dohromady neslučitelné ! Je nutné Ti připomenout, že Encore a každý jiný masteringový program má za úkol v první řadě udělat z projektu strukturu, kompatibilní se specifikací DVD, některé umí i encodovat do MPEGu, co neumí je věštit . . .
    Druhá možnost je protahnout předem tyhle soubory nějakým enkodérem (Canopus ProCoder) a dát jim všem jednotný formát, nejlépe rovnou ten MPEG2 (m2v+AC3 . . .) !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Johnny
    davas sem malo informaci, rozepis se co to je za avi, jak si k nemu presne prisel, jestli nahodou nedavas NTSC DV avi do PAL projektu apod., fps,rozmer atd ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    8

    no uz som sa zmieril s tym ze to nieje ulead kde dam hocijake video ale slo mi aj o to ze serial co som mal bol viacmenej sirokouhly a ked som mal v encore nastavene PAL tak to bol ovraz 4:3 a bol skresleny. Aby som ho mal sirokouhly nastavil som si project na NTSC, a konvertoval video do pozadovaneho rozlisenia.Nevadi ze ja to NTSC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Johny uvedom si jednu vec, jestli chces aby ti nekdo pomohl, tak musis uvest co to je za video, parametry, jak si k nemu prisel, jinak se budes ptat donekonecna,
    Encore ma urcite nekde v nastaveni na 16:9, jestli je zdroj skutecne 16:9, protoze mlzis zdroj, tak nikdo nic nevi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Johnnny
    vadi! NTSC je trochu jina norma, proto se snaz drzet toho, v cem je zaklad! Tedy pokud PAL tak do PALu a pokud NTSC tak do NTSC!
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Adobe encore
    Od MartasKP v sekci Mastering
    Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 24-07-2010, 23:17
  2. Adobe Encore CS
    Od AdDy v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-06-2007, 08:08
  3. Adobe encore
    Od vlada211 v sekci Mastering
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-08-2005, 23:29
  4. Adobe Encore
    Od lea v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2005, 15:07
  5. ADOBE ENCORE
    Od fuzac v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-03-2005, 08:13