Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: pulsnímky DVD Architect

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele milan78
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    28

    Ahoj všichni, potřebuju pomoct. Udělal jsem si projekt v DVDA a po masteringu jsem si pustil film a při pohybech ať lidí nebo kamery se to divně cuká nebo spíš chvěje, no jako když jsou přeházený půlsnímky. Stříhal jsem to v Premiere a exportoval to do Microsoft DV (pal). Video po exportu z Premiery hraje normálně, ale po masteringu v DVDA to blbne. Nevíte čím by to mohlo být? Jinak projekt v DVDA mám nastavenej správně na PAL 720x576.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Diablo
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    719

    DVD Architect je sice skvělý authoringový soft, ale jako encoder nic moc, chybí tam možnost nastavit různé věci, kvalita taky není valná. Proto mu už předhazuji video a audio stopy, které nemusí encodovat.


    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele milan78
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    28

    a včem mu to mám předhodit, aby to nemusel encodovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    CCE, MainConcept, ProCoder...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele milan78
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    28

    Měl jsem spíš na mysli v jakým formátu. Teď jsem do projektu vrazil MPEG2 a DVDA to zpracoval bez problémů. Tak asi si nerozumí s tím formátem Microsoft DV
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Ano, nerozumiem tomu...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pulsnímky!!!
    Od nedbis v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 16:17
  2. LCD TV - 16:9 - půlsnímky ?
    Od adagio v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-10-2006, 14:28
  3. Problém s půlsnímky ve scénách
    Od Nostradam v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 17:33
  4. Procoder Express a půlsnímky
    Od mirekv v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-02-2005, 20:08
  5. pulsnimky odstranění
    Od Andeer v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-12-2004, 21:52