Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: WinFast XP 2000 Expert -problém se zvukem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Poradíte někdo? Koupil jsem Tv Kartu WinFast XP 2000 Expert a mám problémy se zvukem. Mám kabelovku a když nastavím PAL B/D, jde mi zvuk jen na našich 4 základních programech a na ostatních je to jen šum. Nastavím PAL B a jde zvukna ostatních, ale nejde na našich základních čtyřech. Jen ten šum. PAL D funguje jako PAL B/D. Naše 4 se zvukem, ostatní šumí. Stáhnul jsem z netu všechny nový ovladače i nejnovější PVR a stejně to nepomohlo. Je to chyba software nebo někde mám chybu a nemůžu na ní přijít?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Nejsem si 100% jistý, ale zkoušel jsi u těch šumících programů stisknout klávesu "A"?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Jasně že ne! Teď jsem to hned nahodil a odmačkal - jede bez chybně, díky moc!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele JGS006
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Mám stejný trabl - přepínání normy zvuku BG/DK(u kabelovky), kanály naladěné a zvuk si i přehodí, ale u nahrávání v PVR to už nefunguje.Podědí prostě normu z posledního puštěného kanálu. Ví někdo řešení ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jakou verzi ovladačů a PVR používáš? některé kombinace driverů a PVR tohle dělají, já jsem se s tím taky trápil. projdi si fóra o Expertovi, tam je napsané, které kombinace ovladače a PVR jsou nejlepší. obecně nejméně problémová verze PVR je 3.0.10.20

    viz I. Mašek zde. https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=8054
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele JGS006
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Používám teď ty nejnovější.Zkoušel jsem různé kombinace se střídavými ne-úspěchy takže už si nejsem jist jestli aplikace: 3.0.10.20 +drivery: 5.13.1.3310 tuhle pakárnu vyřeší (mám pocit že ne),ale ještě jednou to zkusím. Kdybych věděl že to někomu funguje......tak si myslím že to zvládnu ,ale zatím jsem se to nikde nedočetl .
    P.S.
    nevím jestli pan Mašek má signál přes kabelovku. Když není kabel , tak věřím,že není tenhle fatální problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Mám kabelovku Karneval. A mám nainstalovaný software, kterému ty nevěříš. nemám nejmenší problém.
    Doporučuji před instalací provést reinstal OS. protože registry v tvé mašině už budou asi řvát.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele JGS006
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Díky . Mám tedy naději . Dobrá, zkusím, registry vyčistím, možná i OS přeinstaluju a dám vědět. HAJHOU...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    než začneš řádit v registru a s reinstalem OS, nejdřív v klidu odinstaluj program PVR a ve správci zařízení si najdi tři zařízení pro Experta - crossbar, capture a tuner. vezmi ovladače 5.13.1.331, někam je rozbal a pak dej u těch tří zařízení aktualizovat ovladač a ručně při té aktualizaci zadej cestu k té verzi 5.13.1.331 (někde na webu leadteku je návod, jak to aktualizovat).

    nebo použij odinstalační proceduru od Leadteku (http://masek.ic.cz/Driver/Uninstall.exe) a pak dej znova najít nová zařízení a zadej cestu k těm ovladačům 331.

    po reinstalu ovladačů nainstaluj PVR 3.0.10.20. pokud tohle selže, tak teprv začni řádit s registrem. u mě na PC se v rámci pokusů vystřídala celá řádka driverů i PVR a tímhle postupem jsem si mašinu vždy uvedl do stavu schopného bez problémů nahrávat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele JGS006
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    TEĎ JSEM MÍRNĚ ZMATEN. 5.13.1.331 by DoomHammer nebo 5.13.1.330 by Ivo Mašek ??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Zajeď na můj web, vlevo nahoře je odkaz na ovladače k Leadteku, a tam si pak stahni:
    aplikace: 3.0.10.20
    drivery: 5.13.1.3310
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele JGS006
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Tak aplikace: 3.0.10.20 +drivery: 5.13.1.3310 zatím nepomohla.Problém -"pouze" u nahrávání zůstává. Snad tedy ještě install OS.
    I když určitý posun tam asi je. Když se začne nahrávat ,tak abych zvuk přepnul do normálu musím zmáčknout "A" 2x , jako by tam správná norma byla,ale přesto nefunguje(šum...)
    ACH JO..... Zlatá kombinace obyčejné ATI TV + IUVCR
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    U starších ovladačů byl pouze výběr norem BG a DK. Takže tam tě klávesa A neminula, ale karta si to zapamatovala.
    u těchto ovladačů je širší možnost.
    nejdříve zadej do jednoho políčka Cable a do druhého políčka vyber Czech PAL_BD. ty možnosti BG a DK vynech. A potom by jsi nemusel používat to kouzelné tlačítko "A". Alespoň u mě to tak funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele JGS006
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    U starších ovladačů byl pouze výběr norem BG a DK. Takže tam tě klávesa A neminula, ale karta si to zapamatovala.
    u těchto ovladačů je širší možnost.
    nejdříve zadej do jednoho políčka Cable a do druhého políčka vyber Czech PAL_BD. ty možnosti BG a DK vynech. A potom by jsi nemusel používat to kouzelné tlačítko "A". Alespoň u mě to tak funguje.
    Jestli políčko kde mám dát "cable" je TVsource a to druhé Area tak to tak mám. Přepínat A-čkem při koukání na TV nemusím. Problém je při plánovaném nahrávání,když u toho nejsem.Kanály jsou naladěné a zvuk je O.K. , ale u plánovaného nahrávání v PVR to už nefunguje.Podědí nebo nepřehodí normu z posledního puštěného kanálu.Např. naplánuji nahrávání ČT1 a pak ČT2 je to v pohodě jestliže před tím byl kanál s DK zvukem , problém nastane když pak naplánuji ještě kanál s BG zvukem - např. Spektrum = šum, no a totéž platí i obráceně
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    JGS006
    Podobné problémy obvykle vznikají poté, co člověk vyzkouší přeinstalovat několik různých verzí ovladačů a aplikací. V registrech zůstává nějaký binec a ani jejich odinstalační utilitka si s tím neporadí. Zkus vše od Leadteka odinstalovat, nejlépe i vyndat kartu ze slotu a důkladně od něj očistit registry (hledej řetězce leadtek, winfast, pvr, wf, a pod.). Je to sice zdlouhavé a pracné, ale reinstal systému bych vždycky nechal až jako poslední možnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WinFast TV2000XP Expert-problem se zvukem
    Od daggo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 14-11-2006, 09:56
  2. LeadTek WinFast 2000 XP Expert - problem se zvukem
    Od Ondy v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 06:28
  3. Leadtek WinFast 2000XP Expert problém se zvukem, PAL??
    Od cadyshack v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2006, 22:42
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-07-2005, 13:55
  5. Leadtek Winfast TV 2000 XP - problém se zvukem.
    Od flash v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-04-2005, 20:45