Tady nezbývá, než říct - ÁMEN . . .Původně odesláno od TWINGAC
![]()
![]()
Tady nezbývá, než říct - ÁMEN . . .Původně odesláno od TWINGAC
![]()
![]()
1.Původně odesláno od TWINGAC
Soutěžil jsem v letech 1996 - 2000. V roce 2000 jsem se osamostatnil a založil si živnost. Takže už jsem nebyl amatér, ale profesionál, jak správně píšeš. Od roku 2000 jsem tudíž už soutěžit nemohl. Nechtěl jsem Tě tímto zatěžovat a navíc je to moje soukromá věc. Podstata mého příspěvku byla v tom, že vůbec nezáleží na čem stříháš, a taky se mě na to nikdy nikdo neptal.. Nehledě na to, že v době mých začátků se stříhalo úplně jinak a většinou i bez PC. Navíc úspěchy v těchto soutěžích mi otevřeli dveře do ČT, kde bych si jinak ani neškrtnul. O dalších kontaktech ani nemluvě.
2.
"Krtek, vieš, viac si vážim tých, ktorí si priznajú, že niečo nevedia, ako tých, ktorý tvrdia, že vedia všetko.. "
Tuhle větu jsem nějak nepochopil. Já sem chodím hlavně proto, že se chci dozvědět něco nového, protože to mě i moji manželku docela slušně živí.. Od Tebe jsem se zatím dozvěděl jen to, že neumíš ani správně nainstalovat AP a proto je podle Tebe špatná. Neumíš si stáhnout ani update. Píšeš sem bludy, které nemáš podložené, a tím mateš ostatní. Kvalita Tvých příspěvků je nulová, stejně jako Staymanových.
A tímto bych tuto diskuzi ukončil, protože nikam nevede.
Hmm a nie je to opacne ???Původně odesláno od Krtek
![]()
![]()
![]()
Krtek
..hmm.. škoda...nepochopil si toho viac.. Tiež sem chodím, aby som sa niečo dozvedel a ak ma pamäť neklame, tiež som už pár krát poradil.
Pred niekolkými rokmi som sa zapovedal, že už nebudem reagovať na stupidné invektívy..tak to nerobím .. ani teraz .![]()
![]()
![]()
..a ešte maličkosť: získaním živnostenského listu sa ešte NIKTO nestal profikom.. Obzvlášť, ak sa jedná o "kumšt"...
...mimochodm, prvé veci pre TV som robil okolo roku 1985... a dodnes živnosť nemám, pretože ešte stále VIEM robiť..![]()
Neboj sa.. nemám v úmysle nikoho zaťažovať svojim Curiculum vitae.![]()
![]()
Okrem toho, je mi totálne jedno, čo si o mne myslíš..![]()
A ako trefne a a vtipne napísal Modena: AMEN !!![]()
Původně odesláno od TWINGAC
"získaním živnostenského listu sa ešte NIKTO nestal profikom.. Obzvlášť, ak sa jedná o "kumšt"... "
To je pravda. Proto jsem psal o těch soutěžích. Myslím, že ta ocenění o něčem svědčí.
"... a dodnes živnosť nemám, pretože ešte stále VIEM robiť.. "
To jsem taky nějak nepochopil. Já taky pracoval, jenže jsem se na to vybodl, protože si dokážu za sobotu vydělat víc, než za celý měsíc v práci. Navíc mě tohle baví víc, než někde v dílně spravovat motorky.
Každý, kdo měco umí má dnes živnost a zákazníci si ho najdou.
Jestli-že VIEŠ robit, tak věz, že nejsi jediný. Práci zdar.
AMEN...
Krtek
...niekto spravuje motorky a ako hoby má video.. a niekto sa živí filmom a videom, a ako hobby má motorky..
Potíž je v tom, když ten, co spravuje motorky uvěří, že je profik "přes video".. navíc "ocenený".
Argument, že točíš svatby, naozaj nesvedčí o profesionalite "profesnej", ale len o zručnosti "remeselnej".. A to je chvályhodné!![]()
APROPO: Kedy si naposledy držal v ruke luxmeter?
Česť práci..
...a už to nechajme tak..! Sme v iných "hmotnostných triedach"..vážne už neblbni s invektívami... Nič to nerieši..
To by ses divil co a pro koho točím, komu to prodávám a kdo to vysílá.Původně odesláno od TWINGAC
Problém je spíš v tom, že o sobě nic nevíme. Kdybych dělal jen svatby, tak se neuživím. Jediný, kdo dokáže finančně ocenit práci je TV, a tam taky směřuje hodně mých reportáží a filmů.
Ale dost už toho. Jak píšu. Nic o sobě nevíme.
Krtek
Ty si si zmylil pojmy PROFESIA a PROFESIONAL![]()
![]()
![]()
super diskuse, to mne pobavila. V životě jsem s AP nezažil ztracený projekt a to v ní dělám od verze 4.0.
hádejte se dál pánové![]()
Nikto sa nehada, nic nestracame, pretoze pracujeme vo Vegase..Původně odesláno od videoman
tak si uz dal canopus na druhe miesto pred sony
strihat video som zacal s av masterom v ulead media 2.5
presiel som na premiere, je to spickoví program, ale je pravdou ze projekt /posledný ulozeny/ niekedy neda otvorit teda je stratený ale ,
v dokumentoch su automaticky ulozene dalsie save projektu
ktore sa daju otvorit /stalo sa mi to parkrat/ , ale aby bol uprimný od verzie 7 ide premiere dolu vodou dovod- lebo ak chcete strihat rychle a vela je to zbytocne komplikovane v premiere. Edius na ktory, prechadzam len z tohto dovodu okopiroval vsetko dobre z premiery
a pridal stabilitu a rychlost. video striham 20 rokov z toho 10 sa touto cinnostou zivim. nechcem nikoho presviedcat o svojej pravde
ale mne samemu je luto ze opustam premieru ktora i dnes ma co ponuknut / ale rozhodne to nie je rychlost a stabilita´iba podpora
AE, PHOT,A PLUG-IN 3 VYROBCOV,ale ten kto musi pracovat efektivne
asi premieru vynecha.
PRI STRIHU SOM POUZIVAL, POUZIVAM DVRAPTOR,DVSTORM,V SUCASNOSTI HDSTORM.
S POZDRAVOM
PROSIM VO FORACH PREDKLADAT SVOJE SKUSENOSTI A NIE URAZKY
pekne ozivenie 2 roky mrtvej temy ..