Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 73

Téma: Canopus vs Adobe

  1. #31
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    jj, teraz ti to uz od verzie 1.5 nespadlo, nabuduce ked budes castejsie strihat v 2.0 a pride dalsia, tak napises, ze od verzie 2.0 ti to nespadlo atd., ale oni maju a ty nemas problemy a ked mas, technici to vyriesia, takze zase ty nemas atd.
    Neměl jsem problém i se staršími verzemi AP, ale měl jsem starej PC, takže to zatuhlo když jsem dělal hodně věcí naráz. To ale nebyla chyba softu. 1.5 mám na novém PC a nespadla ani jednou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Citace Původně odesláno od TWINGAC
    ...a je vojna.... hmm.. je až neskutočné, kto všetko má volebné právo...

    ..strihači v "kamenných televiziách" strihajú na tom, čo dostanú... PRETOŽE TO NEPLATIA!!!...a pracujú za plat... anie za honorár za odovzdanú prácu načas (a väčšinu dosť natesno)...Krtek, keď budeš MUSIEŤ pracovať na sekundy tesne, tak si to "užiješ"... Ver mi, neprajem ti to.. Ak ti ten šmejd funguje, tak buď rád a prajem ti, aby si bol doživotne spokojný..naozaj nemám výhrady proti tebe..

    ..a tá skúsenosť so stratenými projektami a t.d. nie LEN moja..

    OK..dosť už o tom..
    Klídek. Kdyby mi to padalo, tak budu stříhat na něčem jiném. Prostě jsem se jen ohradil nad Tvými výroky. Já jsem spíš ten typ, že se snažím problémy řešit, a pokud tomu nerozumím, kontaktuju někoho kdo tomu rozumí a poradí mi. A těch lidí je spousta. Nehážu hned instalačky do popelnice. AP vyžaduje spoustu nastavení a spoustu věcí co se týče HW. Pokud se tímto prokoušeš, nebude Ti padat.
    Jinak co se týče televize, tak pro ČT pracuji už několik let a opět nemáš pravdu. Asi by ses divil, jaké mají zázemí. Na rychlo vznikají jen reportáže do spravodajství. Navíc většina projektů vzniká v tvůrčích skupinách.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    To si fakt taky trtko, ze nevies, ze Vegas je VIDEO EDITOR UZ PAR ROKOV a nielen audio ???
    Hele, ja uz spoustu let delam zvuk v SoundForge (pokud vis, co to je). Vegas vznikl az po nem, a prevzal z nej hodne dobrych veci pro praci se zvukem. Takze o cem to tu meles? Ja samozrejme vim, ze Vegas je video-editor, ale ma dobre zazemi co se tyce zpracovani zvuku. Nevim, co je na tom nepochopitelneho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Citace Původně odesláno od lada
    Měl bych na všechny co vlastní střižny od Canopusu prosbu.

    Bombardujte support Canopusu požadavky na podporu Adobe Premiere Pro2, nebo celého balíku Adobe Prodiction Studio.
    Snad se pohnou a něco tím provedou.
    Jinak nejhorší je asi to, že např. DV Raptor RT 2 se tuším ještě před rokem prodával. Pak ho nahradila karta DVX, která je v podstatě stejná. Ten kdo si ho koupil v bundle s AP 1.5 musí být teď pěkně nasranej, když po roce končí podpora a nemůže si koupit ani upgrade na AP 2.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    To je trochu zkreslene. Podpora pro DVRaptorRT2 nijak neskoncila. Canopus jen proste zatim neudelal ovladace pro AP2.0, a to pro VSECHNY sve karty, stare i nove, a duvody uz jsem tu nekde popsal (... a neni vsem dnum konec).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od IvanS
    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    To si fakt taky trtko, ze nevies, ze Vegas je VIDEO EDITOR UZ PAR ROKOV a nielen audio ???
    Hele, ja uz spoustu let delam zvuk v SoundForge (pokud vis, co to je). Vegas vznikl az po nem, a prevzal z nej hodne dobrych veci pro praci se zvukem. Takze o cem to tu meles? Ja samozrejme vim, ze Vegas je video-editor, ale ma dobre zazemi co se tyce zpracovani zvuku. Nevim, co je na tom nepochopitelneho.
    Chlape chlape, ty ani nevies, ze SoundForge je LEN a LEN na upravu JEDNEJ STOPY zvuku od pociatku vzniku (kedy si este cikal do plienok) az doteraz (kedy sa hras na ediusaka-zelenaca). Ak mas namysli koncepciu, GUI, tak na tom su rovnako vsetky programy od SonyMediaSoftware (predtym, ked si este cikal, to bola firma SonicFoundry, ziadne Sonic a zase nic podobne \/ ) Ty si napisal proste blbost aku som uz davno nepocul, a to si zrejme nepochopil, pricom to islo z tvojho peeeera

    Vegas ma dobre zazemi ve zpracovani zvuku - pokud je to pro nekoho dulezite, pouzije Vegas.
    Takze laskavo si to preber vo svojej hlavicke a precitaj si nieco o Vegase, je to profesionalny audio-video editor (predtym to bolo VegasVideo, ano, dobre citas, VegasVideo, nie VegasAudio a ani nic podobne \/ )

    http://www.sonymediasoftware.com/Pro...ct.asp?PID=965
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    StayMane, zacinam mit pocit, ze s tebou neni neco v poradku:

    1. Nikdy jsem netvrdil, ze SoundForge umi zpracovat vice nez jednu stopu zvuku. Ja v tom delam od verze 3, takze to opravdu vim, ver mi.

    2. Nikdy jsem se nezminoval o tom, kdo ten software vyrabi, protoze to jsem nepovazoval za dulezite (pro predmet teto diskuze). Samozrejme ze vim, ze to puvodne byla firma SonicFoundry (kdyz s tim delam od verze 3), nez to koupil Sony (coz neni tak davno, od verze 7).

    3. Nikdy jsem nenapsal, ze by Vegas byl pouze audio editor, jen jsem napsal, ze ma dobre zvladnute zpracovani zvuku. A to prave pro to, ze spoustu zvukovych veci prevzal ze SoundForge (coz JE specializovany audio editor).

    Takze fakt nevim, v cem mi chces odporovat, nebo co jsem podle tebe napsal spatne. Ze sis jako vzdy vytrhal vety a slova z kontextu a sestavil si z toho vlastni pokec, kteremu se ted sam snazis odporovat, to je ciste tvuj problem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    srabman je vysmazenej fetak, takze tem jeho kecum se vubec nemuzes divit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od IvanS
    StayMane, zacinam mit pocit, ze s tebou neni neco v poradku:

    1. Nikdy jsem netvrdil, ze SoundForge umi zpracovat vice nez jednu stopu zvuku. Ja v tom delam od verze 3, takze to opravdu vim, ver mi.

    2. Nikdy jsem se nezminoval o tom, kdo ten software vyrabi, protoze to jsem nepovazoval za dulezite (pro predmet teto diskuze). Samozrejme ze vim, ze to puvodne byla firma SonicFoundry (kdyz s tim delam od verze 3), nez to koupil Sony (coz neni tak davno, od verze 7).

    3. Nikdy jsem nenapsal, ze by Vegas byl pouze audio editor, jen jsem napsal, ze ma dobre zvladnute zpracovani zvuku. A to prave pro to, ze spoustu zvukovych veci prevzal ze SoundForge (coz JE specializovany audio editor).

    Takze fakt nevim, v cem mi chces odporovat, nebo co jsem podle tebe napsal spatne. Ze sis jako vzdy vytrhal vety a slova z kontextu a sestavil si z toho vlastni pokec, kteremu se ted sam snazis odporovat, to je ciste tvuj problem...
    1. nevedel si to, naozaj \/ , pretoze editor ako SoundForge je uplne nieco ine ako napr. ACID, alebo Vegas , co je multitrackovy mixazny editor a to, ze ma moznost FXpluginov atd. este neznamena, ze je audioeditor, iba vymakanejsi videoeditor, pretoze pre specialne upravy zvuku musis aj tak priamo z timeline otvorit kopiu tracku do HOCJAKEHO (teda nielen do SoundForge) AUDIO EDITORA !!!!!!! Take, co nemusis a su vymakanejsie, napr. soft od Steinbergu typu NUENDO http://www.steinberg.de/26+M54a708de802.html , pricom soft adekvatny SoundForge je od nich WaveLab, avsak toto nemozem po tebe chciet, aby si vedel, ale ako priklad by si to mohol pochopit a budes mat v tom snad jasnejsie...

    2. Neviem, ale tvrdil si, ze ja to nepoznam, tak som ti len vysvetlil, od koho ten soft je, nie je vsak nijak pre nikoho prinosne, ze si vedel o tom aj ty...

    3. precitaj si poriadne bod 1, tam to mas vysvetlene, co je specialne ))atd. Ak budes mat este nejake nejasnosti aj ohladne prace, alebo len elementarne zvladnutie prace s videom vo Vegase, kludne sa mi ozvi, aj cez email, aby si sa t nemusel strapnovat.

    Napisal si toto:

    Vegas ma dobre zazemi ve zpracovani zvuku - pokud je to pro nekoho dulezite, pouzije Vegas.
    cim si vlastne ostatnych zmagoril, ze Vegas je lepsi na pracu s audiom, pricom ani to nie je pravda, na to su lepsie softy (add1) \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od clee
    srabman je vysmazenej fetak, takze tem jeho kecum se vubec nemuzes divit
    hladnemu sa o chlebe sniva, kde si bol, na protidrogovej kure???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    Stayman: Ano, napsal jsem, a trvam na tom, ze "Vegas ma dobre zazemi ve zpracovani zvuku - pokud je to pro nekoho dulezite, pouzije Vegas." Tim jsem samozrejme myslel to, ze pokud nekdo klade u videa velky duraz na moznosti zpracovani zvukoveho doprovodu, nekoupi si treba Edius, ale napr. prave Vegas, protoze ... ach jo, znovu... "ma dobre zazemi ve zpracovani zvuku". Tim zazemim mam na mysli hodne funkci prejatych ze SoundForge, coz je specialni profesionalni audio-editor. Kazdy at to chape jak chce...

    Jinak ja uz nekolik let skladam muziku v CubaseSX - dokonce az TAK daleko jsem dosel, StayMane. Takze neurazej... A netahej sem ACID, polotovary ve forme smycek pouzivam nerad, vlastne vubec.

    Clee: Asi ti davam za pravdu, dal uz se se StayManem neminim hadat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    ACID je polotovar vo forme smyciek??? Cchlape, s tebou je debata, mal by si pisat fakt na fora, kde ta bude niekto aspon pocuvat...



    Si nieco o tom najskor prestuduj, Cubase si moze len nechat zdat \/

    http://www.sonymediasoftware.com/Pro...t.asp?PID=1005
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    muhehehehehe
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od IvanS
    Clee: Asi ti davam za pravdu, dal uz se se StayManem neminim hadat.
    Stayman sa s nikym nehada, Stayman ti len ukazuje, aky si magor a hadat sa tu chces len ty, si precitaj ako reagujes na moje poznatky a na sotware o ktorom nic nevies, si absolutne neznaly a nemas ani zakladne informacie, ktore je mozne ziskat z webu, preto debata nema zmysel a ked budes pripraveny, kludne sa do diskusii pripoj \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček Avatar uživatele IvanS
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    96

    Ne, to ne... vazne... koncim. Na tve "poznatky" uz opravdu nebudu reagovat. Bohuzel te jeste neznam tak dobre, jako asi vetsina ostatnich tady, takze jsem te hned neprokoukl - a nechal jsem se do tehle zbytecne nesmyslne hadky zatahnout. (pro ostatni: nemohli jste me vcas varovat a zarazit...??? )

    Pouze posledni poznamka pro StayMana: ACID je audio soft urceny predevsim pro praci se smyckami, tedy s predem pripravenymi zvukovymi "polotovary", kterych existuje milion, daji se stahovat z netu, atd. Dnesni ACID uz samozrejme umi i jine veci, ale puvodne to byl "smyckovy" program... Ja davam prednost tomu, ze si tvorim sve vlastni zvuky, rytmy, a kombinace, a proto delam v CubaseSX (a pred 15 lety na Amize na Music-X). Tva veta ACID je polotovar vo forme smyciek??? skutecne nema hlavu ani patu. Myslel jsem si, ze diskutuji s nekym, kdo se v hudebnim softu a technologii fakt vyzna... no sorry, byl to omyl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Canopus Edius 5
    Od gumidek_oldd v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-03-2010, 15:21
  2. Adobe Premiere Pro 2/Canopus FX Pransition
    Od janci53 v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-07-2007, 13:37
  3. Canopus Edius 4+CZ
    Od Din0 v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 09:12
  4. Canopus ProCoder 2
    Od Pitomec v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-07-2005, 20:48