Mám SkyStar 2 a chci si koupit AirStar 2. Zajímalo by mě, jestli má někdo nějaké zkušenosti s provozováním této kombinace karet nebo obecně kombinace DVB-T a DVB-S karty? Jestli s tím jsou nějaké problémy atd?
Díky
Mám SkyStar 2 a chci si koupit AirStar 2. Zajímalo by mě, jestli má někdo nějaké zkušenosti s provozováním této kombinace karet nebo obecně kombinace DVB-T a DVB-S karty? Jestli s tím jsou nějaké problémy atd?
Díky
Odpovím si sám, bylo to celodenní laborování, ale jede to pod wXP i pod Linuxem. Pod woknama to není, zrovna jednoduché. Ty karty jsou téměř identické a používají shodný ovladač a ten nepodporuje, aby byl aktivní vícekrát. Stačí nainstalovat první kartu. Ve windows se tváří jako síťovka a hned ji deaktivovat. Pak nainstalovat druhou kartu a zvolit stejný postup. Mezi kartama lze přepínat jejich Zakazováním a Povolování. Nikdy nelze aktivovat obě současně -> okamžitý restart. S AirStar 2 používám DVBViewerTE a se SkyStar 2 ProgDVB.
sis koupil kvuli Nove, jo?![]()
Proč kvuli Nově? Občas koukám na zprávy na ČT1 a na dokumenty na ČT2 a normální televizi nemám.