Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Leadtek-TV2000XP-Expert>Dual 1>Dual 2

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele gage
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    26

    Chtel jsem se zeptat je mozne prepinat na TV karte mezi Dual 1 a Dual 2.Cizi porady jsou vysilany v originale a touhle funkci by melo jit prepinat prave mezi orig. a predabovanou ceskou verzi.Jde to u nekterych lepsich videi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    dual 1 a 2?

    karta umí následující režimy zvuku: stereo, mono a dual. přepínají se tlačítkem na dálce nebo klávesou S (asi jako "sound")
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Klingac
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    18

    Prepínanie funguje, len musí byť program vysielaný DUAL. Automaticky to detekuje aj PVR. Je to zobrazené ikonou v "status window". Taktiež automaticky detekuje, či je program vysielaný stereo alebo mono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Citace Původně odesláno od Klingac
    Prepínanie funguje, len musí byť program vysielaný DUAL. Automaticky to detekuje aj PVR. Je to zobrazené ikonou v "status window". Taktiež automaticky detekuje, či je program vysielaný stereo alebo mono.
    s tou automatikou bych si dovolil mírně nesouhlasit. u některých stanic to pozná špatně... (aspoň tady v Ol. na KT Elektronika), potom se hodí ta klávesa "S"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele gage
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    26

    S prepinanim mezi stereo mono a dual mate samozrejme pravdu ale me jde o to jestli take mohu prepnout na dual2 aby byl slyset program vysilany v originalnim jazyce a aby original nebyl jen jako podklad pod predabovanou ceskou verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to, co popisuješ, (originál + dabing v jednom ) mi občas taky dělalo. nezjistil jsem ale, jestli byla chyba u mě v instalaci karty nebo ve vysílání televize
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    dual 1 a 2?

    karta umí následující režimy zvuku: stereo, mono a dual. přepínají se tlačítkem na dálce nebo klávesou S (asi jako "sound")
    Zdravím všechny a dovolím si dodat něco na vysvětlenou:
    u EXPERTa není problém s uvedenými zvukovými režimy, jen použité názvosloví je trochu mimo. Režimy u mě karta rozeznává už po několik verzí PVR spolehlivě, ale skutečnost je následující:

    Stereo = stereo
    Dual 1 = originální cizojazyčná verze
    Mono = mono, nebo pokud je vysílaný pořad v duálu, tak dabovaná verze
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-08-2010, 17:31
  2. Leadtek WinFast TV2000XP Expert, nejede nic!!
    Od Rendy v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 15:52
  3. LEADTEK WINFAST TV2000XP EXPERT a WIN 64bit
    Od MaTToS v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 14:12
  4. Leadtec Expert - dual zvuk
    Od tazbo v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-05-2004, 13:26
  5. Leadtek WinFast TV2000XP Expert-mne to mrzne
    Od rsb v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2004, 14:36