Magic TV Jetway 878 - chytám jen 2 programy
Ahoj, mám tuto kartu a chytám z antény jen Primu a ct1. Pomohl by anténní zesilovac co se dává zhruba na stred kabelu v kombinaci s napájecím zes. u vstupu do karty. Takto jsem to drív udelal do TV a zlepsení bylo velmi výrazné. PS: Máte zkusenosti s touto kartou?? Jaké??
Díky
*pozn. Svod je ze spol. antény cca4m a po byte to mám asi 9m kvalitního koaxu.
*pozn. Na tv chytám vsechny 4 programy. Ty dva co nechytnu na karte jsou horsí.
Díky
*pozn. Svod je ze spol. antény cca4m a po byte to mám asi 9m kvalitního koaxu.
*pozn. Na tv chytám vsechny 4 programy. Ty dva co nechytnu na karte jsou horsí.
Jak máš dlouhý svod (koaxiál) od anteny? Antenní předzesilovač (pásmový) se obvykle dává do krabičky k dipolu...
[quote=StD]Jak máš dlouhý svod (koaxiál) od anteny? Antenní předzesilovač (pásmový) se obvykle dává do krabičky k dipolu...[/quote]
Při kvalitě dnešních koax. kabelů není až tak nutné, zesilovač pochopitelně musí být co nejblíže antény, ale stačí třeba na půdě. Napájecí výhybka stačí kdekoli na trase zesilovač - vstup TV/karty.
Aha teď čtu Michala - tak teda co nejblíž ke zdroji signálu.
Nejvíce to však vidím na revizi spol. antény a rozvodů.
Při kvalitě dnešních koax. kabelů není až tak nutné, zesilovač pochopitelně musí být co nejblíže antény, ale stačí třeba na půdě. Napájecí výhybka stačí kdekoli na trase zesilovač - vstup TV/karty.
Aha teď čtu Michala - tak teda co nejblíž ke zdroji signálu.
Nejvíce to však vidím na revizi spol. antény a rozvodů.
Ty jsi tam dal u zásuvky společné anteny rozbočovač (PC a TV)? Tak za něj zařaď ten zesilovač. Nicméně ty kabely nemáš nijak moc "kriticky" dlouhé. Jestli je v zásuvce dostatečný signál, měl bys ho dostat alespoň ve stejné síle do PC. Vyplatí se také použít jako mezičlánek video...