Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Canopus procoder a velké soubory

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    87

    Mám problém s konverzí avi na m2v pomocí Procoder Express/Procoder 2. Avi je připraveno pomocí Pinnacle 9 (zdroj z dig. kamery). Jakmile je avi kolem 3 GB, tak procoder (oba uvedené) cca 3 minuty před koncem zastaví a vyhlásí chybu v avi souboru. Pokud soubor rozdělím např. na 3 menší (1GB) pak je bez potíží překonvertuji.
    Zkoušel jsem na 2 počítačích, výsledek stejný. OS WXP, na obou byl navíc instalován CodeckPack All in One, jinak žádné další kodeky.
    Kde může být problém ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Možná právě v tom kodekpaku \/ to je svinstvo!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    87

    Hm. Pomůže odebrání standardním způsobem přes Ovládací panely, nebo je třeba zabrousit i do registrů ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    *.avi je-li věší než 2GB (možno i 4Gb) musí mít indexování OPEN DML2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    839

    Citace Původně odesláno od dejv
    Hm. Pomůže odebrání standardním způsobem přes Ovládací panely, nebo je třeba zabrousit i do registrů ??
    tak to nestačí kokeky jsou zalezlí všude a kord ty balíčky, musíš to udělat programem dxmani prográmek mám když budeš chtít napiš
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    87

    Co je prosím indexování OPEN DML2 ?? O tom jsem nikdy neslyšel. Jak můžu v Pinnacle říct, když dělám uložení do AVI, jak má soubor indexovat ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    845

    Citace Původně odesláno od dejv
    Co je prosím indexování OPEN DML2 ?? O tom jsem nikdy neslyšel. Jak můžu v Pinnacle říct, když dělám uložení do AVI, jak má soubor indexovat ...
    Indexování na časové ose, jde o to aby *.avi byl indexován pro soubory větší jak 4GB, tudíš aby šly přehrát (zpracovávat) s větší délkou. *.avi omezení bylo zprvu 1GB, pak 2GB atd. Starší aplikace nabízejí volbu zaškrtnutí, Pinnacle nevím.

    Neníli *.avi indexován OPENDML2 a je větší než 4GB nejde ani přehrát přehrávačem protože při změně posuvníku hrací doby přehrávač spadne nebo nebude dobře fungovat, podle toho to poznáš že jde o tuto vadu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele statar
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    39

    Maš pravdu bacha na CodeckPack All in One, Po instalaci přestane častečně fungovat Adobe Premiere 6.5.Nepomuže ani odinstalovani Codeck Paketu.Musel jsem instalovat znovu Win.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. EG-R2A a bluray - neumi prehravat velké soubory??!!
    Od stechaf v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-09-2010, 11:03
  2. sony vegas 9 a velké soubory
    Od jikoloj v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 18-01-2009, 20:17
  3. ProCoder 2.0 mi nebere AVI-soubory
    Od wendy v sekci Mastering
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-10-2006, 18:05
  4. Canopus Procoder
    Od jmach_jim v sekci Kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-05-2005, 11:28
  5. ProCoder Canopus
    Od jurajka v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 20:27