Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: SR na 6,1113

  1. #1

    mg mg je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    30

    Jak nastavit v ProgDVB SR na 6,1113? http://television.esa.int/sche.cfm#

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Zapisom do daneho transponder listu to nejde ?

    Pripadne pouzi iny soft napr. ALTDVB tam to ide zadat myslim priamo pri ladeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    mg mg je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    30

    ProgDVB umoznuje take zadavat primo hodnoty, ale stejne jako AltDVB nema u zadavani SR desetinou carku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od mg
    ProgDVB umoznuje take zadavat primo hodnoty, ale stejne jako AltDVB nema u zadavani SR desetinou carku
    Lenze ta desatinna ciarka podla mna nieje desatinna ale oznacenie tisica.cize zadaj

    6111
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    mg mg je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    30

    To jsem zkousel, nejde... proc tedy na konci je ta trojka? Viz odkaz a kliknete na nejaky porad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Isto je to tak - lebo aj klasicke 27500 je zapisane takto

    --------------------

    EUTELSAT HOT BIRD at 13° East (DVB/MPEG-2)
    Horizontal, F=12,476 MHz (MCPC, Europe by Satellite)
    SR=27,500 MS/sec, FEC=3/4

    ----------------------

    Ide ale o prenosove kanaly takze zrejme vysielaju v tych parametroch len v dany cas. - Treba si aj overit ci tym myslia nas letny.

    6111 je sice nizke SR ale SS2 by to mala zvladnut.

    Ak mas SS1 - tak smola ta nezvlada tak nizke SR
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    mg mg je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    30

    Mam SS1, ale jedu na SW mod. Mam takovy dojem ze mi par programu s takhle nizkym SR slo, ale nerad bych kecal, vecer se na to mrknu.
    Me spis mate ta trojka na konci. Kdyby tam nebyla je to jasny 6111 (6,111), ale 61113 (6,1113)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od mg
    Mam SS1, ale jedu na SW mod. Mam takovy dojem ze mi par programu s takhle nizkym SR slo, ale nerad bych kecal, vecer se na to mrknu.
    Me spis mate ta trojka na konci. Kdyby tam nebyla je to jasny 6111 (6,111), ale 61113 (6,1113)...
    Je to jedno je to v MB/S namiesto v KB/S aj ked ten prevod nemaju spravny ale co uz.

    Nizke SR co viem - zvlada len jedna revizia SS1 aj to len s urcitymi starsimy ovladacmy .

    Skus ci ti ide na AMOSE 4W NONSTOPKINO to teraz ide v podobnom SR

    http://www.parabola.cz/cz-sk/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    mg mg je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    30

    Hmm, tak Nonstopkino nejde... ale mam takovy dojem ze mi takhle maly SR sel (kartu mam starou, rev. 1.3 a o problemech s malym SR jsem cetl jenom pro rev. 1.6). S jakou verzi ovladacu vam funguje male SR+rev. SS1+soft? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele feedjo
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    87

    no ja mam ss1 rev 1.5 a bezi mi v pohode aj Nonstop Kino (SR6888) a tusim aj Medicus bezal predcasom s dost nizkym SR (myslim ze 2222) a isiel mi v pohode.. (ide aj teraz - SR sice zvysili ale moc nie - SR 2963)
    driver od technotrend verzia 2.17
    no a soft - hlavne ProgDVB (ale okrem toho aj xDVB, AltDVB, RitzDVB)
    Odpovídat lze po přihlášení