Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Premiere pro 1.5 a xplode 4, photoalbum 2 nefunguje

RomanF (3)|21.8.2004 14:42
Při instalaci "xplode 4" a "photoalbum 2" tyto softy navidí "premieru pro 1.5", přitom na verzi "pro 7" vše funguje OK. Servis packy 2 taky nepomáhají.
Kdo ví co s tím tak poraďte.

Díky všem Roman F.
RomanF (3)|22.8.2004 10:57
Tak zatím nikdo neinstaloval tyto softy do Premiery pro 1.5 ???
Když to rozchodím tak dám vědět, ale zatím jsem na nic nepřišel.
Zatím čau Roman F.
Lupen (34)|22.8.2004 13:07
Já jsem zkopíroval všechny soubory z (C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro\Plug-ins DO C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro 1.5\Plug-ins\en_US) a všechno funguje. Jsou to PrmSTD01.PRM až PrmSTD65.PRM a dále PrmVIDEOFX.PRM , PrmXPLODE.PRM , FL-FLT01.PRM , FL-FLT02.PRM , FL-FLT03.PRM , FL-FLT04.PRM , FL-FLT05.PRM . Jinými slovy všechny soubory z adresáře plug-ins , které maji příponu PRM(nikoliv však prm). Zkus uvidíš. :BB: :BB: :BB: A mimochodem (2d3 SteadyMove PRO) nemáš na tento soft link? Nemohu to nikde sehnat. :-((( :-((( :-(((
RomanF (3)|24.8.2004 00:40
Lupen: Všechno funguje, jemom na photoalbumu musím v configuračním nastavení zvolit "universal 3D render" a ne "N-vidia render", je to sice pomalejší, ale jinak nefunguje ani xplode. Podívej se na email

Roman F.
blaza (0)|20.11.2004 15:40
V predchozi AP 6, mi X-PLODE4 - sp2 chodili jak vitr,
a tady jsem je nerozhybal :-G :-G :-G :-G :-G .
Zkousel jsem prekopirovat i soubory v plugine,
ale nenasel jsem tam tyhle soubory:

PrmSTD01.PRM až PrmSTD65.PRM a dále PrmVIDEOFX.PRM , FL-FLT01.PRM , FL-FLT02.PRM , FL-FLT03.PRM , FL-FLT04.PRM , FL-FLT05.PRM.

Jediny soubor jsem nasel a zkopiroval je: PrmXPLODE.PRM. V AP Pro se efekty otevrou - nastavi, ale neni videt nahled a vyrendruje to cernou plochu .

Predem diky za jakou koliv radu... :-)