Premiere pro 1.5 a xplode 4, photoalbum 2 nefunguje
Při instalaci "xplode 4" a "photoalbum 2" tyto softy navidí "premieru pro 1.5", přitom na verzi "pro 7" vše funguje OK. Servis packy 2 taky nepomáhají.
Kdo ví co s tím tak poraďte.
Díky všem Roman F.
Kdo ví co s tím tak poraďte.
Díky všem Roman F.
Tak zatím nikdo neinstaloval tyto softy do Premiery pro 1.5 ???
Když to rozchodím tak dám vědět, ale zatím jsem na nic nepřišel.
Zatím čau Roman F.
Když to rozchodím tak dám vědět, ale zatím jsem na nic nepřišel.
Zatím čau Roman F.
Já jsem zkopíroval všechny soubory z (C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro\Plug-ins DO C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro 1.5\Plug-ins\en_US) a všechno funguje. Jsou to PrmSTD01.PRM až PrmSTD65.PRM a dále PrmVIDEOFX.PRM , PrmXPLODE.PRM , FL-FLT01.PRM , FL-FLT02.PRM , FL-FLT03.PRM , FL-FLT04.PRM , FL-FLT05.PRM . Jinými slovy všechny soubory z adresáře plug-ins , které maji příponu PRM(nikoliv však prm). Zkus uvidíš. :BB: :BB: :BB: A mimochodem (2d3 SteadyMove PRO) nemáš na tento soft link? Nemohu to nikde sehnat. :-((( :-((( :-(((
Lupen: Všechno funguje, jemom na photoalbumu musím v configuračním nastavení zvolit "universal 3D render" a ne "N-vidia render", je to sice pomalejší, ale jinak nefunguje ani xplode. Podívej se na email
Roman F.
Roman F.
V predchozi AP 6, mi X-PLODE4 - sp2 chodili jak vitr,
a tady jsem je nerozhybal :-G :-G :-G :-G :-G .
Zkousel jsem prekopirovat i soubory v plugine,
ale nenasel jsem tam tyhle soubory:
PrmSTD01.PRM až PrmSTD65.PRM a dále PrmVIDEOFX.PRM , FL-FLT01.PRM , FL-FLT02.PRM , FL-FLT03.PRM , FL-FLT04.PRM , FL-FLT05.PRM.
Jediny soubor jsem nasel a zkopiroval je: PrmXPLODE.PRM. V AP Pro se efekty otevrou - nastavi, ale neni videt nahled a vyrendruje to cernou plochu .
Predem diky za jakou koliv radu... :-)
a tady jsem je nerozhybal :-G :-G :-G :-G :-G .
Zkousel jsem prekopirovat i soubory v plugine,
ale nenasel jsem tam tyhle soubory:
PrmSTD01.PRM až PrmSTD65.PRM a dále PrmVIDEOFX.PRM , FL-FLT01.PRM , FL-FLT02.PRM , FL-FLT03.PRM , FL-FLT04.PRM , FL-FLT05.PRM.
Jediny soubor jsem nasel a zkopiroval je: PrmXPLODE.PRM. V AP Pro se efekty otevrou - nastavi, ale neni videt nahled a vyrendruje to cernou plochu .
Predem diky za jakou koliv radu... :-)