Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: kdo mi poradí

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele pedros_tvf
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    5

    Mám athlona 3000+ 64bit .Je vhodný pro tvorbu vídea?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    pedros
    Já s tímtéž dělám video v pohodě. Někteří ti tu řeknou že ne. Nemám jak porovnat rychlost encodingu, ale používané softy jsou stabilní, nepadají v půlce rozdělané práce a o to mi jde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od mirekv
    pedros
    Já s tímtéž dělám video v pohodě. Někteří ti tu řeknou že ne. Nemám jak porovnat rychlost encodingu, ale používané softy jsou stabilní, nepadají v půlce rozdělané práce a o to mi jde.
    A odkial vies, ze to ma padat "v půlce rozdělané práce" ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Milosbb
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    930

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Citace Původně odesláno od mirekv
    pedros
    Já s tímtéž dělám video v pohodě. Někteří ti tu řeknou že ne. Nemám jak porovnat rychlost encodingu, ale používané softy jsou stabilní, nepadají v půlce rozdělané práce a o to mi jde.
    A odkial vies, ze to ma padat "v půlce rozdělané práce" ???
    Od majiteľov prehrievajúcich sa Pentií

    ---------------
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Milosbb
    Pentia nespadavaju \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Milosbb
    Pentia nespadavaju \/
    Dodal bych: Protože to mají hotové spíš, než se stačí zahřát.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Citace Původně odesláno od mirekv
    pedros
    Já s tímtéž dělám video v pohodě. Někteří ti tu řeknou že ne. Nemám jak porovnat rychlost encodingu, ale používané softy jsou stabilní, nepadají v půlce rozdělané práce a o to mi jde.
    A odkial vies, ze to ma padat "v půlce rozdělané práce" ???
    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Milosbb
    Pentia nespadavaju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Citace Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
    Milosbb
    Pentia nespadavaju \/
    athlony taky ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    No jasně - když se ani nerozjedou, tak nemůžou spadnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    athlon nejezdí, athlon běhá, protože není línej
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    athlon nejezdí, athlon běhá, protože není línej
    Co běhá. On dokonce lítá (např. v mém případě 2x z okna) .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    pedros

    Myslím, že Tvůj Athlon nemá SS2, takže na pořádném softu si nezastříháš ! ! !
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    ale ale ale modena nejak si sa sekol ak si myslel sse2 tak ho maju aj sse3 3dnow,3dnow+ a aj 64-bit ext (nieco ako emt64 u intela )
    The AMD Athlon 64 processor is the world’s most technically advanced PC processor and the first Windows-compatible 64-bit PC processor. Advanced technologies in the AMD Athlon 64 processor include:

    * AMD64 technology which doubles the number of processor registers and dramatically increases the system memory addressability
    * Enhanced multimedia instructions support including 3DNow! Professional technology and SSE2/3
    * With up to a 2000 MHz system bus using HyperTransport technology with up to 14.4 GB/sec total processor-to-system bandwidth
    * An integrated memory controller with peak memory bandwidth of up to 6.4 GB/sec, supporting PC3200, PC2700, PC2100, or PC1600 DDR SDRAM
    * Native execution of 32-bit software, allowing today’s PC software to provide leading-edge performance while enabling a seamless migration to 64-bit software
    http://www.amd.com/us-en/Processors/...5E9503,00.html
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. VD: Kdo poradí s nákupem?
    Od Jiří Piškula v sekci Víkendové diskuze
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 18-10-2011, 13:59
  2. SHARPáci poradí....
    Od daviss v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 08:42
  3. DVB: Kdo poradí jak dostat film z DVB-T na DVD?
    Od karbaník2 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-12-2007, 20:38
  4. Poradí někdo s SS2?
    Od jiport v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-08-2004, 06:41