Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Zvuk v DVD architect

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    4

    Prosím o radu potreboval bych poradit se zvukem v menu nastavim si nejaky zvuk do nabidky (hlavniho menu) a chtel bych aby ten zvuk hral porad na pozadi ikdyz budu klikat na jakekoliv tlacitko akorad nwm jak to nastavit protoze vzdycky mi to hraje dokud nekliknu na to tlacitko ( diky mooooc


    dyztak napiste na ICQ 260-517-316 moooc diky zatim cuS'
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Tak to sa neda
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    4

    jj aha tak moooc diky a nws jak to mam udelat alespon kdyz mam vlozene obrazkove kompilace tak aby to hralo alespon pri nich ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Ak myslis slideshow, tak to je dobre urobit vo Vegas, Premiere, ProshowGold, ...
    a potom urobit kapitoly v DVDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    4

    Nn nemyslím slideshow prave s vegasem umim nastesti akorad ten architekt mi dela trosku problem a ty fotky myslim jako podtlacitkama obrazova kompilace - miniatura a po kliknuti na ni se to otevre na 100% da se tam nejak vlozit ta hudba nebo to jde jenom pri slideshow
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    rippp
    Priprav si jednotlive animace. Vse je potreba pripravit ve strihovem programu. Odchody z menu, prijezdy k menu atd. Jinak masku na buttony si priprav v photoshopu, at to nemas jen obdelniky nebo unterline a pak nahod pruhledne odkazy na ty odjezdy z menu a podobre...



    Pravidlo, kazde video ma svuj zvuk. Jinak to neudelas....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. mpeg-2 z Vegas Architect Pro recompres zvuk ?
    Od Dennis v sekci Mastering
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 00:02
  2. DVD Architect a zvuk
    Od tomasle12 v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-01-2008, 18:39
  3. Architect jak nastavit zvuk
    Od PavelO v sekci Mastering
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 08:46
  4. DVD architect zvuk u photoDVD
    Od killerGBU v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-06-2005, 00:31
  5. zhoršený zvuk v DVD Architect
    Od hoge v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2005, 09:46