Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problém s nahráváním

  1. #1

    xyt xyt je offline
    Nováček Avatar uživatele xyt
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    Mam Genius video wonder pro 3.Když nahrávám ve Fly 2000,velmi často se stává že se obraz zasekne a hraje jen zvuk.Když pak Fly ukončim,tak ten proces (Fly2000tv.exe) dál běží nedá se ukončit.Když pak Fly spustim znova,televize sice naběhne ale po chvíli naskočí blue screena-process has locked pages, výpis paměti a restart.Zkoušel jsem změnit prioritu při nahrávání z high na realtime,už se to nekouše ale zase se zvuk zpožduje za obrazem.Mam XP.Má někdo podobnej problém?Co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    To je pekne, ale do coho (codec) zachytavas? Pokial Ti to nezamrza pri sledovani TV, problem bude v tom codecu alebo v masine (pretakt.,low-end). Zvuk sa Ti spozduje za obrazem ( nie opacne? ) - vypadavaju snimky??? Napis zostavu, do coho grabujes a drivers.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    xyt xyt je offline
    Nováček Avatar uživatele xyt
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    AthlonXP 2200+ 1.8GHz,512MB,MB ASUS A7N8X-X nForce2,ATI Radeon 9500 na driverech Catalyst 3.9
    Grabuju do DivX Pro 5.0.5.Dřív jsem graboval do MJPEG a kousalo se to taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Disky, skontroluj vsetko o diskoch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...a zkusil bych také novější Catalysty. Já mám 4.1 a naprostá spokojenost (Vypnout rychlý zápis AGP!). Už jsou sice i novější (snad 4.9?), ale mě tyto starší fungují, tak nebyl důvod je měnit. Servus!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Grabovat do DivX je tak na hraně, zkus při tom sledovat vytížení procesoru. MJPGE by však mělo být v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    xyt xyt je offline
    Nováček Avatar uživatele xyt
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    sorry, obraz se zpožduje za zvukem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    http://www.volny.cz/blizzardsweb/har...ideowonder.htm . Skus v 2.38b3 a zmen ovladace pre Tv kartu. Na divx kasli. Skus PIC MJPEG kvalita na 18-19 alebo Morgan MJPEG kv.90-95 a napis co mas nastavene vo Fly v zalozke record (deinterlace, zvuk, zatazenie pri capturing), pripadne daj nejake screenshoty. Celkovo to vyzera na konflikt ovladacov, alebo s inym programom.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s nahravanim
    Od Harryss v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-03-2009, 20:56
  2. problem s nahravanim ze satelitu
    Od imported_alias v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 17:19
  3. problem s nahravanim
    Od mmmilan v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-10-2006, 16:29
  4. Problem s nahravanim s kamery
    Od kami171 v sekci DV/HDV
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-09-2006, 08:33
  5. DVB: DVBViewer TE - problem s nahravanim
    Od skeble v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 15:02