Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: CCE 2.66 a Microsoft DV AVI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Prosím o pomoc. V Adobe Premiere 6.01 jsem projekt uložil jako soubor Microsoft DV AVI a tento jsem pak enkodoval úspěšně v CCE. Teď dělám to samé v Premiere Pro kde projekt též uložím jako DV AVI ale když spustím enkodovaní v CCE hodí to chybu "ICDecompress Get Format() failed: -2". Přitom původní soubor avi z kamery jde CCE enkodovat a nastavení při ukládání DV AVI v Premiere Pro dávám stejná jako jsem dával v 6.01. Nechce se mi používat enkodér v Premiere Pro, radši bych CCE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Siggi
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    51

    Nainstaluj si do systemu Canopus DV codec. Potom by to uz CCE malo zozrat. Aspon mne to pomohlo. Vyskusaj, a daj vediet ci ti to ide.

    oprava: chcel som napisať Mainconcept DV codec
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele PIPO_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    22

    A čo takto použiť priamo CCE plugin pre Premieru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Siggi
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    51

    Ak to chce robit VBR, tak nie vzdy to cez Premieru Prejde viacprechodovo.
    Velice casto to zamrzne po prvom prechode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele PIPO_tvf
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    22

    Mne nemrzne vôbec nič.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Siggi
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    51

    Citace Původně odesláno od PIPO
    Mne nemrzne vôbec nič.
    to PIPO: mohol by si mi prosi ta poslat ako presne mas nastavene vsetky parametre exportu cez CCE plugin. Velice by mi to pomohlo. (skus napriklad screenshoty vsetkych kariet s nastaveniami) Diki
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    Tak už mně to CCE bere soubor Microsoft DV AVI vytvořený v Premiere Pro. Pomohla instalace novější verze CCE 2.67.00.23.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nefunguje CAPTURE (VIVO) u GF 5900SP Microsoft
    Od kuchtik v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 21:24
  2. Microsoft DV Codec
    Od Batuchan v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-10-2005, 18:11