Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Cast obrazu nejde videt... :-(

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Dobry den,
    ve Vegasu jsem si vyrenderoval klip, ktery jsem pak pomoci DVD Architectu vypalil i s menu na DVD... Kdyz se na DVDcko divam na PC, je vsechno v pohode, ale kdyz ho zapnu na televizi, tak je cast menu i filmu "orezana"... Da se tomu nejak zabranit?

    Predem dekuji za pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Ak je to tvoje video orezane na TV zo vsetkych stran tak je to OK, tak to ma byt.
    Nezabranis tomu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    ukazka Vegas
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Ted jsem jeste zkusil mrknout na jedno "profi" DVD a taky to tam tak je... Diky moc za odpoved...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Tak me jeste napada...vysvetlil by mi prosim nekdo proc k tomuto jevu dochazi? Docela me to zajima... O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Na tom není nic záhadného. Část obrazovky totiž překrývá rám TV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Aha... :-P Diiiiiiiiiik...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    zcom001
    Televize ořeže po stranách cca 70 pixelů. To je zcela běžný chování všech klasických TV. Musíš s tím počítat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    vlada
    Ou, a nevis, jak je to treba s plasmama? To co delam, se prave bude poustet na sirokouhle plasme...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    zcom001
    Nevim, ale zkusim zjistit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    Alf Alf je offline
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    898

    Pokud vím, tak plasma obraz neořezává.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    alf
    Takze myslis, ze to bude vypadat stejne jako na monitoru?[/b]
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Alf
    Taky myslím že ne, zkusím to v práci otestovat, jestli bude čas. Mam teď poměrně dost fofr a na hraní si s televizema neni moc času.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Viera Cast
    Od nulka v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-12-2010, 14:55
  2. Plazma: Green ghosting, phosphor lag... Je plazma, kde není vidět?
    Od kocurstvo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-08-2009, 05:27
  3. Co je vidět a co není vidět a bude v tom rozdíl?
    Od Aliens_II v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 76
    Poslední příspěvek: 14-02-2008, 17:22
  4. USB zařízení není vidět po připojení
    Od Peloš v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 29-12-2006, 13:47