chyba skriptu aplikace internet explorer ,tato hláška mi vyskakuje když dám render do ac3.Při renderu do mpg2 to funguje ale tlačítko upravit je nefunkční.Co stím?
chyba skriptu aplikace internet explorer ,tato hláška mi vyskakuje když dám render do ac3.Při renderu do mpg2 to funguje ale tlačítko upravit je nefunkční.Co stím?
samozřejmě ve Vegas 6
Přeinstalovat wokna...
mám 4 dny starou instalaci ale asi sem neco zmršil.Měl sem podezření na novou češtinu ve vegasu.
JohnC
A jakej máš vlastně operační systém a verzi Internet Exploreru? Bohužel Vegas je nechutně svázaný s MS SQL a Explorerem a ten je zase pevně svázaný s Windowsama. Takže jakákoliv chyba se dost těžko odstraňuje.
Mám XPpro.a 6 internet explorer ale novou instalačku woken sem spustil z Nlite vytvořenym cd a možná tam byl problém.Je možné že i wintools při čištění si veme něco navíc.
Tak to bude na 99% zdroj toho problému. Zkus přeinstalovat IE.Původně odesláno od JohnC
nepomohl reinstal IE a dokonce ani format C a čistá instalace.Takže skusím starou 6.0b která mi chodila dobře.
Takže nepomohlo vůbec nic,ani verze která mi vždycky fungovala.
takže je potřeba mít nainstalován dvd architekt a vše funguje.
Tak to by mě nenapadlo. Já myslel, že už Architekt máš, protože jinak export do AC3 a MPEG-2 většinou nejde. Každopádně ta hláška je dost nesmyslná.Původně odesláno od JohnC
Hlavně, že se to vyřešilo...
upravoval jsem pouze audio stopu u mpg2 a výsledek spojím v dvd authoru takže dvd architect sem momentálně 4dny po inst. woken nepotřeboval.Jinak díky všem za pomoc.
Ještě jde odinstalovat sony manager a sql-databaze ... pokud to nechceš mít ...