Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: chyba skriptu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    35

    chyba skriptu aplikace internet explorer ,tato hláška mi vyskakuje když dám render do ac3.Při renderu do mpg2 to funguje ale tlačítko upravit je nefunkční.Co stím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    35

    samozřejmě ve Vegas 6
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Přeinstalovat wokna...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    35

    mám 4 dny starou instalaci ale asi sem neco zmršil.Měl sem podezření na novou češtinu ve vegasu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    JohnC
    A jakej máš vlastně operační systém a verzi Internet Exploreru? Bohužel Vegas je nechutně svázaný s MS SQL a Explorerem a ten je zase pevně svázaný s Windowsama. Takže jakákoliv chyba se dost těžko odstraňuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    35

    Mám XPpro.a 6 internet explorer ale novou instalačku woken sem spustil z Nlite vytvořenym cd a možná tam byl problém.Je možné že i wintools při čištění si veme něco navíc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Citace Původně odesláno od JohnC
    Mám XPpro.a 6 internet explorer ale novou instalačku woken sem spustil z Nlite vytvořenym cd a možná tam byl problém.Je možné že i wintools při čištění si veme něco navíc.
    Tak to bude na 99% zdroj toho problému. Zkus přeinstalovat IE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    35

    nepomohl reinstal IE a dokonce ani format C a čistá instalace.Takže skusím starou 6.0b která mi chodila dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    35

    Takže nepomohlo vůbec nic,ani verze která mi vždycky fungovala.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    35

    takže je potřeba mít nainstalován dvd architekt a vše funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Citace Původně odesláno od JohnC
    takže je potřeba mít nainstalován dvd architekt a vše funguje.
    Tak to by mě nenapadlo. Já myslel, že už Architekt máš, protože jinak export do AC3 a MPEG-2 většinou nejde. Každopádně ta hláška je dost nesmyslná.

    Hlavně, že se to vyřešilo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    35

    upravoval jsem pouze audio stopu u mpg2 a výsledek spojím v dvd authoru takže dvd architect sem momentálně 4dny po inst. woken nepotřeboval.Jinak díky všem za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas Avatar uživatele starej_vul
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    251

    Ještě jde odinstalovat sony manager a sql-databaze ... pokud to nechceš mít ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. chyba skriptu IE
    Od pee.tr v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-11-2006, 06:17
  2. Kde je chyba?
    Od Tudlenedle v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-10-2005, 22:08
  3. chyba ve VD
    Od pee.tr v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-05-2005, 15:52