Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: WinFast TV2000 XP Expert... dva problémky...

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele mark-q
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    24

    Koupil jsem si Kartu WinFast TV2000 XP Expert, nainstaloval jsem vše... všechno bez problému, ale jakmile jsem začal ladit programy tak mi to dělalo problémy... a to je taky první problémek... nemůžu naladit zároveň české kanály, které mi kupodivu běží pod Slovenskou oblastí, a zároveň kanály ostatní (např.: MTV, Eurosport, atd.), které mi běží pod českou oblastí... pls nevíte jak na to?? nejlépe jak naladit na samostatnej kanál samostatnou oblast...
    a druhej problémek je se zvukem při nahrávání videa... mám zvukovku Realtek AC97 integrovanou a ať vyzkouším jakýkoliv kanál na zvuk(Line in, AUX, CD Player, prostě cokoliv), tak zvuk tam sice je, ale je zkreslený... a to dost. .. nevíte jak to mám udělat??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele Slůně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    135

    K prvnímu problému - dej vyhledat všechny kanály a potom procházej a zmáčknutím ,myslím že -A- se mění zvukové normy pro jednotlivé kanály a tak přiřadíš buď zvukovou normu DK (naše čt1,čt2,nova ..) nebo BG (MTV,CNN ....)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele mark-q
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    24

    díky moc... stáhnul jsem si nové ovladače, novou verzi programu... pak jsem dal znova Adaptive Channel Scanning a vyhledalo to programy všech možných druhů(né všechny co mám na TV, ale teď mi to stačí), a nemusím nastavovat rozhraní, protože už jde zvuk u všech... stejně díky... ale pořád bych potřeboval poradit s tím nahráváním.. viz druhý problémek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele mark-q
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    24

    díky za odkaz, ale tam už jsem koukal a nejsem si jistej, že tohle mi pomůže...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Záleží na tom, co máš za verzi. U některých byla tato úprava nutná.
    Já mám také Experta, mám také RealtekAC97, mám nastaveno Line-In. Funguje to i bez té úpravy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele mark-q
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    24

    jsem zkoušel taky nastavit nahrávání na Line In a audio out na AUX(abych mohl ovládat zvuk ovladačem) a je to o poznání lepší... trochu to zrní, ale dá se to přehlédnout...
    díky moc... jsem úplnej začátečník...
    jo a jak poznám, jestli bych měl ty kondenzátory vyměnit? vůbec se mi do toho totiž nechce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pokud nejseš "bastlíř", tak tuto variantu nech až jako poslední, až ti bude jedno, jestli to zku*víš, nebo se to povede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele imported_Max
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od mark-q
    Koupil jsem si Kartu WinFast TV2000 XP Expert, nainstaloval jsem vše... všechno bez problému, ale jakmile jsem začal ladit programy tak mi to dělalo problémy... a to je taky první problémek... nemůžu naladit zároveň české kanály, které mi kupodivu běží pod Slovenskou oblastí, a zároveň kanály ostatní (např.: MTV, Eurosport, atd.), které mi běží pod českou oblastí... pls nevíte jak na to?? nejlépe jak naladit na samostatnej kanál samostatnou oblast...
    a druhej problémek je se zvukem při nahrávání videa... mám zvukovku Realtek AC97 integrovanou a ať vyzkouším jakýkoliv kanál na zvuk(Line in, AUX, CD Player, prostě cokoliv), tak zvuk tam sice je, ale je zkreslený... a to dost. .. nevíte jak to mám udělat??
    Měl jsem stejný problém s přebuzeným zvukem při zachytávání videa u svého TV tuneru ATI All-In-Wonder Radeon a zvukovky AC97 integrované na základní desce. Vyřešil jsem ho zakoupením zvukovky do PCI slotu v mém případě Sound Blaster Live! Player 5.1 (dnes se dá koupit za 700,- Kč). Od té doby je zvuk v naprostém pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. winfast TV2000 xp expert + Vista 64 bit
    Od pajka1 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-01-2009, 21:09
  2. Winfast TV2000 XP Expert problém
    Od Hunmarv v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 16:51
  3. WinFast TV2000 XP Expert - vyreseni problemu?
    Od devito v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 13:08
  4. WinFast TV2000 Expert - TELETEXT
    Od DSI v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-10-2004, 09:35
  5. Problemy s WinFast TV2000 XP Expert
    Od mraweneczek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2004, 20:13