Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: jak jednoduše propojit 2 PC

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    jak propojit co nejjednodušeji dva počítače? potřebuju přetáhnout asi 30GB dat. jeden z těch počítačů je notebook a já nemám USB nebo FW šuplík, kterým bych to udělal
    1) síťovky a křížený kabel - znám, nechce se mi to nastavovat - nouzové řešení

    2) USB - oba PC mají USB 2.0 - co je k tomu potřeba? jde to nějak kabelem?

    3) FireWire - oba PC mají firewire, opět nevím, co je k tomu potřeba

    4) tahat po USB klíčenkách - nouzové řešení.

    díky za tipy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Sériovým portem.
    Myslím, že by bylo nejlepší to přenést na šuplíku nebo HDDboxu, nebo zdrojový disk přímo vrazit do toho druhého PC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Margi
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    rofl, nastaveni sitovek mas za pet minut, presvedcit okna aby se to videlo dalsich 5 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    firewire, staci kabel, nastavuje se stejne jako sitovky pokud mas 1394 v network connections
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    problém je v tom, že nemám solidní křížený kabel, leda jeden doma, ale ten je protažený zdí mezi pokoji.

    na to spojení přes FW stačí normální FW kabel?

    mirekv: ten jeden PC je notebook, do něj klasický disk nenarvu. jinak bycg to neřešil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    1. najlacnejsie, najrychlejsie, najspolahlivejsie (pokial nemas firewire kabel).
    2. myslim, ze potrebujes spec.kabel ( http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=3728292 )
    3. Ak mas kabel, aj tak to musis nastavit ako sietovku
    4. dufam, ze to nieje jeden subor
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    nakonec jsem použil firewire kabel od kamery, nastavení bylo otázkou pár minut, reálná rychlost byla stejná jako u 100mbit síťovky.

    šlo o přenos 10 gb dat.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-08-2011, 23:29
  2. Cim propojit nb a tv?
    Od Travisxx v sekci Bastlení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-11-2008, 23:03
  3. Jak propojit kameru s PC?
    Od devet v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-09-2008, 08:36
  4. Jak propojit Notebook a LCD TV
    Od mtucek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 12:46
  5. obal na dvd jednoduše
    Od Kudykam v sekci Mastering
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 20:14