Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: Osobny test M-JPEG-->MPEG-2

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Dovolil som si urobit maly, zakladny testik na mojej TV karte ASUS 7135. Samozrejme vysledky z kamery, prevodnika ci vivo mozu, a isto aj budu uplne ine. Kritiku, navrhy, pripomienky tu rad uvitam...

    http://www.jojto.ic.cz/index_soubory/Page728.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    jojto moc pekne, ale neviem kde vidis ty tie detaily u ProCoderu posledne zabery si vsimni s tym vybuchom a to zabradlie trebras ako aj samotny ohen... takisto v tom zabere na strome je lepsi CCE. Uz vyse druheho tyzdna sa aj ja babrem s Mpeg2 enkodermi, hlavne z dovodu prevodu HDV zaznamu na DVD a s tym MainConceptom jedine suhlasim, to je hroza , ten sa mi osvedcil asi tak na tie Xschity, inak nic ))). ProCoder presvihne jak dat.tok, tak svetelne sceny o tom som tu zalozil diskusiu... Mne najlepsie vychadza CCE, nepresvihuje nic, da sa podrobne nastavit a je ozaj najrychlejsi a najlepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    HCenc bejby
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od clee
    HCenc bejby
    Jo, aj ten, pre rekompresiu DVD !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SS2CZ
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    900

    Jj,zkoušel jsem z HD (DVB-S) udělat DVD v HCenc. a to DVD vypadá jak origoš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    StayMan by €RikŁ€
    Ved to pri tom VBR jasne pisem, ze trochu rozmazava detaily a zosvetluje sceny (najma tie kde je priamy zdroj svetla). ProCoderu chuti viac vysoky dat. tok (najlepsie CBR). Ono je dost tazke zo statiskych snimkov urcit nejakeho vitaza. Vysledny mpg ProCoderu i CCE je vsak pri sledovani v pohode (CCE viac kontrasti). Zhrniem to tak, ze ProCoder alebo CCE na CBR (nad 6500kbps), TMPGenc len pri max. dat. toku (CBR 8000) a cistom zdroji (inac jasi) a na VBR jedine HC. Mainconcept s TV kartami (dufam, ze nie len s tou mojou) nebrat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Jo, necital som vsetko, to je pravda..., inak je skoda, ze samotne HD CCE nevie
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele Jozef2
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    188

    Citace Původně odesláno od jojto
    Dovolil som si urobit maly, zakladny testik na mojej TV karte ASUS 7135. Samozrejme vysledky z kamery, prevodnika ci vivo mozu, a isto aj budu uplne ine. Kritiku, navrhy, pripomienky tu rad uvitam... :BB:

    http://www.jojto.ic.cz/index_soubory/Page728.html
    Jojto klobuk dolu, vyborna praca.
    Hodim sem este jeden starsi test, ktory je na tychto strankach: https://www.tvfreak.cz/recenze-test-...2-enkoderu/943
    Paci sa mi najma TMPGenc pre jeho absolutnu spolahlivost a kompatibilitu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Jozef2
    Dakujem . TMPGenc podava pomerne stabilne vysledky. Najviac mu nechuti slaby signal a nizky bitrate (zvysuje jas, tazke sa zda, ze sumi a tym aj potlaca vernost farieb). Pokial mu to poskytnes a neziadas od neho zavratnu rychlost, tak Ta urcite nesklame. Naviac ma funkcie, ktorymi ine enkodery nedisponuju. Je 100% stabilny a ziadne problemy s kompatibilitou som nezaznamenal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    jojto
    Malokedy ma zaujme nieco tak ako ten test. Super. Okrem toho som si presiel tvoj web. Seriozna uroven bez zbytocnych caciek maciek. Napis ako pokracujes s akvarkom, kedysi som to robil na kseft mal som v dvojizbovom byte cca 10 nadrži plus nejake vytieracky. Ostala mi uz len literatura.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Joe-Joe
    Dakujem.Jj cakky macky to nieje pre mna. Lahky popis. Bez zbytocnych machrovin. S tym Akvarkom... som isiel na 4 dni do Besenovej, rochnit sa, casovac na svetlo som zapol na 8 hodin (260L=120W) a tolko zelenych rias som v zivote nevidel. Kurna zbavit sa ich je problem. Najprv chemikalie (nezabrali), tak som vysekal rastliny a prevaril postihnuty strk a zatial Ok. Dokupil som neonky (50Ks) a TU je momentka
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Procoder byl jasny favorit, nez se tu zacal hanit az velmi prehnane....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Citace Původně odesláno od ai
    Procoder byl jasny favorit, nez se tu zacal hanit az velmi prehnane....
    Kedy? Toto je podla teba favorit???

    PC



    CCE




    ProCoder straca hlavne ostrost, detaily jakstak zachova, ale oproti CCE je to horsie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    616

    jojto
    co si este pamatam, zelene riasy = presvetlene akvarko
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    StayMan by €RikŁ€
    Rik nechcem ta nejako poucovat ale dufam, ze vies preco su tie plamene ostrejsie. Je to tym, ze pridal viac kontrastu. Urcite si niekedy upravoval nejake foto a vies, ze cim viac kontrastu, tym viac splyva najma tmavsia plocha a pokial su v nej svetlejsie detaily, tak ich pohlcuje.

    ProCoder


    CCE


    Obrazky su komprimovane.

    P.S.
    Mimochodom toto je Original, takze neviem kto z nich sa viac blizi k realite \/
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: test dTest & test iDnes
    Od karfik v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 20:41
  2. IBM Motion JPEG
    Od Ivo Mašek v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 17:52
  3. Vkladani JPEG do videa
    Od reostat85 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-10-2008, 16:45
  4. Prevod videa z M-JPEG do .....?
    Od Alex5 v sekci Editace videa
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-07-2007, 14:45
  5. WMF 2 Jpeg
    Od Lubi v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 06:21