Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problém s FLY2000TV č.2.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3


    Nejdříve bych chtěl poděkovat mackovi a Albimu za radu. Obraz jsem rozchodil, ale fungujou mi jen český programy. U těch cizejch ( např. eurosport nebo DSF ) je obraz OK, ale místo zvuku jen hlasitý šumění.
    Nastavení zvukový normy jsem nikde neobjevil. Kdyby jste náhodou měli radu i na tento problém, tak prosím zase o pomoc.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele Sally
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    142

    V nastavení - TV kanály máš pološku Standart kanálu a tam nastavíš audio normu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3

    \/
    Díky za pomoc, ale položku " standart kanálů " tam nemám ( mám verzi 2.26 ). Je tam pouze TV audio, ale tam je jen volba mono, stereo, lang A, lang B a lang C. Když zvolim cokoliv jiného než mono, tak to hodí hlášku " Unable to set Audio mode - "Stereo"

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele Sally
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    142

    Tak přejdi na verzi 2.36 a je po problému
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10

    Ahoj,
    jestli to nebude fungovat ani s verzi 2.36, tak nezbude nez zprovoznit kartu s nativnim ovladacem (tzn. WDM neni zaskrtnute). Me se to podarilo (vcetne toho, ze mam nejnovejsi ovladace karty), jenom je nutne nastavit spravny HF Module. Ted to nemam po ruce, na vyzadani to poslu, ale neni zas tak slozite si s tim pohrat. Potom budete mit na vyber spoustu jazykovych norem, vic, nez pri provozovani karty pres WDM. Take zatizeni procesoru se o malinko zlepsi (i kdyz ani s WDM nebylo vubec velke, mam XP2800+).
    Dejte vedet, jak jste dopadl
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele AlBi_tvf
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    67

    Ahoj,
    nejprve se ti omluvám za nepřesnou odpověď z minulého dotazu, ale našel si to Mrkni na tuhle stránku:

    http://www.volny.cz/blizzardsweb/har...ideowonder.htm

    Nainstaluj si Fly TV 2.36. Nech ovladače od Asusu a mělo by ti chodit vše. Nezapomeň zaškrtnout ten "PIN" na kartě video. Myslím že s touto verzí Fly by ti mělo chodit vše.
    AlBi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    14

    Myslím, že jsem měl stejný problém a vyřešil jsem ho začkrtnutím volby "Generické WDM ovladače" a vybráním chipsetu mojí TV karty (v mém případě SAA713x. Pak už mi šlo nastavit všechno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3


    Díky všem za pomoc, už jsem to konečně rozchodil. Ještě doladim rádio a bude to snad v pohodě.
    Ještě jednou díky za helpa.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Fly2000tv - monitor 16:9 (16:10)
    Od Ivonek v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-05-2008, 13:34
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 23:13
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-01-2006, 20:35
  4. Fly2000TV 2.38 RC1
    Od Sally v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-11-2004, 19:08
  5. fly2000TV 3.36 a hodiny
    Od supernova v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-03-2004, 22:40