Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Zapnutie WIFI na notebooku Acer

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele jakub89
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    Mam taky problem. Uz asi pol roka mam notebook ACER s wifi, ktore som doteraz nevyuzival no teraz ho potrebujem a ono jednoducho nefunguje. Ked stlacim gombik wifi, tak pocitac vobec nereaguje, takisto je to aj s bluetoth. Vobec vsak neviem preco. Pamatam sa ze ked som ho kupil, tak som na nom skusal aj tie gombiky a vtedy mi aspon pekne napisalo zelenym ze No device... i ked neviem co to znamena, ale aspon sa nieco stalo, teraz vobec. Nic som tam, aspon co viem, nemenil...
    Cize tak, ak by niekto mal nejaku mudru odpoved na moj problem, budem rad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele IVIL
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    35

    Skús najprv pozriet či máš nainštalovanú WiFi kartu, ak ano potom Štart-Nastavenie-Sieťové pripojenia, tam ju musíš mať zobrazenú a pravdepodobne ju máš len vypnutú-zakázanú. Tak že, pravým myšítkom na uvedenú kartu a povoliť. Toť vsjo.
    No Device-Bez zariadenia
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    jakub89

    - zapol si to poriadne (nemas to cez funkcnu klavesu FN)?
    - nemas tam nahodou aj diodu, ktora signalizuje zapnutie tohto zariadenia?
    - nasprtaj manual

    Pripadne hod konkretny typ (kamos ich predava, mozem sa ho spytat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    nainstaluj si ten jejich Launch manager a vsechno ti pobezi jak ma ....

    ....tady si vyber notase a skoci ti tam download sekce...muzes si stahnout i novy ovladace...

    http://support.acer-euro.com/drivers/downloads.html

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele jakub89
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    Vdaka za rady, teraz taham nejaky ten driver, tak uvidim co z toho bude
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    jakej driver ...? Je to na 100 ten Lmanager....bez toho ti to i s nejnovejsima ovladacema nepude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele jakub89
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    asi som sa zle vyjadril s team driverom ... ale jitak mam travelMate 2413LC, a ked si dam stihnut zo sekcie > TravelMate 2410 > Broadcom Wireless 802.11bg 3.100.46.0 & Broadcom Wireless 802.11bg 3.100.46.0 (teda hned to prve) tak mi pri 7 mb stahovanie vypne...
    V podstate ani neviem ci to co stahujem potrebujem, ale v pc uz lunchmanager mam, len sa tam nedaju nastavit vecicky ako napr, ked stlacim gombik s obalkou tak sa mi otvori e-mailovy klient a pod. Niekedy daavno mi to fungovalo, ale teraz nic take v pc nevidim. Vlastne ani neviem co sa mu stalo ... este skusim nejake tie veci postahovat a uvidim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    zkus ho odinstalovat a pak znovu nainstalovat..
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: Samsung c500 zapnutie panelu
    Od helpfinder v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 07:02
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-08-2010, 10:04
  3. USB Wifi a NOTEBOOK Wifi
    Od MOJE v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-02-2007, 15:32
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2006, 05:33