Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: Dva tv tunery na 1 PC / řešení

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    www.daj.cz/r/tv.jpg
    ^^^ to jsou "fotky" tech mych dvou karet. Nemam tu fotak, tak jsem to musel naskenovat

    co bys mi doporucoval? potrebuju proste nahravat z dvou kamer zaroven ..

    dik moc.. (mas to tu pekny, je dobre, ze neco takovyh o existuje a ze se o to nekdo stara)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    ja jsem obe dve karty zkousel asi pred pul rokem, uz si ale nepamatuju jaky jsem pouzival ovladace. U obou karet se mi dela tahle vec: kdyz jsem po startu windows nepouzil originalni nahravaci software, ale nejaky jiny, tak jsem musel v menu toho softwaru prepnout na standart PAL misto NTSC. tohle jsem musel delat u obou karet. Zkousel sem hledat zmeny v registrech, abych mohl zmenit defaultni hodnotu na PAL, ale neuspesne. Nevite nekdo nahodou, jak na tohle? neresil to nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Mrkni sem:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=8427
    (oba posty časem spojím dohromady)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    tak jsem to zprovoznil. perfekt. Pouzil jsem obe moje karty, stahnul jsem tyto ovladace: http://btwincap.sourceforge.net/download.html
    porad to ty ovladace instalovalo jenom pro jednu kartu a tu druhou to nevidelo. Tak jsem tu prvni vyndal, nainstaloval drivery k druhe a pak dal zpet tu prvni. Slape to. Diky moc za pomoc a preju hodne stesti tahle stranka je dobrej zdroj, je dobre, ze se tu o to starate

    mimochodem: tohle je presne to, co jsem potreboval videt: https://www.tvfreak.cz/ovladace-ovladace-ovladace/1378

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    pouzivam tenhle soft, je docela dobrej http://www.mp3car.com/vbulletin/show...ght=capture%21
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Zdravim mam dotaz na provoz dvou konkrétních tunerů v 1 PC. Nyní vlastním Leadtek TV2000 XP Expert (mimochodem fakt skvělá karta). Jelikož začala vysílat Buková hora digitálně chci přijímat též digitál. Už proto že Prima tam jen ta nebude a hybridní karty (třeba i DTV2000 H) mi prostě nepřijdou moc dobré. Zaujal mě však Leadtek WinFast DTV1000T. Jaký je váš názor na funkčnost osvědčené TV2000 XP Expert a nového "digitálu" v jednom počítači ?? Zajímá mě určitě názor pana Maška. Díííky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od Orange`s Zobrazit příspěvek
    a hybridní karty (třeba i DTV2000 H) mi prostě nepřijdou moc dobré.
    Mohl bys objasnit PROČ? Předpokládám, že s tou DTV2000H máš asi osobní zkušenost (já taky, takže proto se ptám...).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Zaujal mě však Leadtek WinFast DTV1000T. Jaký je váš názor na funkčnost osvědčené TV2000 XP Expert a nového "digitálu" v jednom počítači ?? Zajímá mě určitě názor pana Maška.
    Teoreticky by to fungovat mělo. Jedny ovladače pro digital a jedny pro analog - opět teoreticky, neměly by se navzájem mezi sebou prát. Ale není nad praktické vyzkoušení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5

    Jj díky. Info o DTV2000 H jsem zatím čerpal z různých diskusních fór a zrovna včera jsem měl možnost porovnat u sebe doma mojí TV2000 XP Expert a toho "Hybrida" a výsledek my přijde stejný, možná místy na DTV2000 H i malinko lepší. Takže asi nebudu řešit 2 tunery v jednom PC ale dám si tam prostě jen tu jednu hybridní. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    14

    Zkoušel už někdo prakticky 2 Airstarky, každou na jeden multiplex, v jednom PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    2

    Mám TV2000 XP Expert a aj DTV2000 H. Expert chodil absolutne bez problemov, nahravanie, teletext aj rádio.
    2000H má analóg. výstup nejakú strašne malú úroveň - pripojený do AUX vstupu zvuk karty (tam kde bol EXPERT) je asi o 10 dB slabší ako digitál. Na analógu mi nejde teletext, na digitále áno, ale v porovnaní s EXPERTOM bieda. Regulácia hlasitosti digitálu má malý rozsah - buď nič, alebo ide približne rovnako. Rádio na 2000H má nejaký divný frekvenčný rozsah - basy sú blbé a výšky to nemá - nedá sa to počúvať.
    Aj ja som práve preto rozmýšľal o inštalácii obidvoch : Expert na analóg a hybrid iba na DVB-T.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    Citace Původně odesláno od MarlboroCZ Zobrazit příspěvek
    Zkoušel už někdo prakticky 2 Airstarky, každou na jeden multiplex, v jednom PC?
    CableStar 2PCI + CableStar HD2, DVBViewer Pro, UPC DVB-C, nahrávání ze dvou multiplexů, časové překrývání, nahrávání více programů z jednoho muxu, hibernace, atd., zcela bez problémů...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...Totéž předvádí TechniSat na svém "firemním" TV-kanálu "TechniTipp" (na Astře 1 19,2°E) denně názorně v praxi, včetně řešení příjmu z kabelových rozvodů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Citace Původně odesláno od mg1999 Zobrazit příspěvek
    Mám TV2000 XP Expert a aj DTV2000 H. Expert chodil absolutne bez problemov, nahravanie, teletext aj rádio.
    2000H má analóg. výstup nejakú strašne malú úroveň - pripojený do AUX vstupu zvuk karty (tam kde bol EXPERT) je asi o 10 dB slabší ako digitál. Na analógu mi nejde teletext, na digitále áno, ale v porovnaní s EXPERTOM bieda. Regulácia hlasitosti digitálu má malý rozsah - buď nič, alebo ide približne rovnako. Rádio na 2000H má nejaký divný frekvenčný rozsah - basy sú blbé a výšky to nemá - nedá sa to počúvať.
    Aj ja som práve preto rozmýšľal o inštalácii obidvoch : Expert na analóg a hybrid iba na DVB-T.
    Tvoje poznatky plně potvrzuji a ještě doplním:
    Aktuálně prodávaná verze karty je "J", předchozí byla "I". Viz stránky Leadteku, kde jsou vidět i některé HW odlišnosti.
    A od tohoto se odvíjí další - úroveň výstupu analogového signálu je o více jak 12dB nižší, než by měla být, navíc FM tuner hraje pouze mono, již v minulosti jsem zjistil, že Leadtek má pěkně blbě vyřešené přepínání mono-stereo, po přepnutí na mono je zvuk až neskutečně placatý.Na kartě nastavení FM tuneru se to tváří, že lze přepínat mono a stereo, ale ve skutečnosti se neděje nic. Navíc revize "J" není podporována v Linuxu.
    Řešení zatím neznám, ale asi to dopadně tak, že zprovozním v jednom kompu TV2000XP Expert a DTV1000T. Po pravdě řečeno mě zajímá jen FM a DVB-T, v minulosti mi už takto spolu chodily PVR2000 a 1000T. A karta DTV2000H půjde na reklamaci s požadavkem na vrácení peněz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Pro osazení více tv tunerů se osvědčily karty Hauppauge. I více, jak 5 kousků. Podrobnosti najdete v threadu "Než se zeptáte".
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Technické řešení
    Od mujnik v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-07-2010, 22:00
  2. DTV2000h Plus & řešení zvuku
    Od Rat v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 12:06
  3. Sekání DVB-T - existuje řešení?
    Od Petr_Weida v sekci DVB-T
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-12-2005, 13:17
  4. konečné řešení
    Od montess v sekci DVB-T
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 24-09-2005, 09:43
  5. Řešení problému s rušením Much TV
    Od Brouk v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-08-2004, 21:57