Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: ATI AIW 9600Pro problém s nahráváním

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele beda24
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    Mám problém s nahrávání TV pomocí MMC 9.1 s kartou AIW R9600Pro. Když stisknu tlačítko pro nahrávání (nebo „ctrl+R“) tak se prostě nic nestane.
    Má někdo nějakej nápad čím by to mohlo být?

    DirectX 9c, Catalyst 4.7, MMC 9.1 …

    Díky.
    Beda
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Hm zajímavé. Normální prohlížení jde? Nahrávací tlačítko není vyšedlé?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele beda24
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    Prohlizeni normalne funguje. Tlacitko je taky v normalnim stavu (neni vysedle). Po stalceni se cca 2 sec. vrati do normalni pozice. Samozrejme nefunguje ani TV-on-demand, nebo prednastavene nahravani na urcity cas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Jesli v tom nemají prsty DX9c, s béčkama pro změnu nešla ladit TV.
    Nebo se musí ještě něco nainstalovat, na stránkách ATI je postup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele beda24
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    No, s DX9b mi to delalo to same. Proto jsem udelal "upgrade". A oni nic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    40

    Podívej se, jestli máš v nastavení - osobní videorekordér označené, do jaké kvality to má nahrávat. Mě se to někdy odznačí a pak to nenahrává.
    Mnoho štěstí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Stávalo se mi, že když jsem si udělal vlastní profil, tak po spuštění záznamu PC vytuhl, procák běžel na 100%, nikam se nic nenahrálo a ukončení Správcem úloh trvalo i minutu.
    BROWN: už jsme se o tom sice bavili, ale jak ti jede MMC91? MMC90 mi nejela (barevná složka proti jasové byla posunutá o 4 pixely NAHORU!), 91 jela, ale v profilu DVD je obraz oproti 89 máznutý a o dost. Používám MMC88 a OK.
    beda24: snaž se, karta je dobrá, chce to vychytat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    202

    Mám MMC 90, DrectX 9.b s úpravou souboru kstvtune ( viz ATIFAN ), WIN XP pro a žádné problémy s nahráváním, ani časovým. Při vhodném nastavení SOAPu je záznam subjektivně lepší než originál. Vše nainstalováno dle webu ATI, k moji plné spokojenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    40

    Mohu potvrdit, používám MMC 9.0, XP PRO a DX pro změnu 9.0a. Jede mi to natolik dobře, (včetně teletextu a plánovače) že nemám momentálně vůbec chuť a ani důvod ke změnám. Jenom když jsem nucen tvořit DVD z analogu , používám ke grabu VirtualDub. S avíčkem z VD mi Vegas chodí jaksi líp než z MMC (aspoň se mi to zdá).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele beda24
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    Diky vsem za rady a podnety. Uz jsem to rozchodil. Proste jde o to, ze to nechce nahravat na D:\ ....., s C:\ a E:\ to nama problem. Jinak uz vsechno ostatni jede ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    202

    No s tím jsem měl taky trochu problém, ale vyřešil jsem to takto - spustil jsem záznam, lhostejno čeho a v jaké kvalitě a v panelu záznamu, který naskočí, jsem pak zadal cestu, kterou jsem potřeboval, již mi to po dalším spuštění nahrávalo na stejné místo, které jse si zadal. Většinou mi taky zůstane nastavená cesta, poku nahrávám přes plánovač - tam si zadáš název souboru a kam nahrát. Při dalším záznamu, i bez plánovače, to je na stejném místě.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s nahravanim
    Od Harryss v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-03-2009, 20:56
  2. problem s nahravanim ze satelitu
    Od imported_alias v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 17:19
  3. problem s nahravanim
    Od mmmilan v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-10-2006, 16:29
  4. DVB: DVBViewer TE - problem s nahravanim
    Od skeble v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 15:02
  5. Problém s nahráváním
    Od xyt v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-08-2004, 05:34