Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Architect jak nastavit zvuk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    41

    Zdravím vás už to tu jistě bylo, ale jak mám nastavit zvuk v Architectovi aby mi ho nepřepočítával. Už su z toho zoufalej
    Ve vegasu udělám avi v procoderu z toho udělám m2p s parametry MPEG audio layer-2, bitrate 224 a když to dám do architectu mám u zvuku překomprimování ano, které nemohu změnit, takže se zvuk přepočítává.
    Prosím pomozte kde dělám chybu.
    PavelO
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    PavelO
    zvuk si predpriprav do AC3 a udela to bez rekomprese! Vykasli se na nekvalitni format MPEG audio layer-2
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    41

    Aha takže už ve Vegasu to mám hodit do AC3, nebo v procoderu. Terazky som z toho taký zmetený
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Procoder ti to do AC3 neda,
    predpokladam, ze strihas ve Vegasu, ...,select loop region exportuj zvuk do AC3 a pak ten samy region, abys mel stejnou delku to davkuj pres frame server do Procoderu, tam zaskrtni no audio nekde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    41

    Aha tak to bude asi ono, protože v tom procoderu tam mám nastavenej zvuk na Mpeg layer2. Díky ještě se ozvu jak to dopadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    41

    Jo tak jsem to v procoderu mel blbě zaškrtnutý.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Citace Původně odesláno od PavelO
    ... Ve vegasu udělám avi v procoderu z toho udělám m2p s parametry MPEG audio layer-2, bitrate 224 a když to dám do architectu mám u zvuku překomprimování ano, které nemohu změnit, takže se zvuk přepočítává.
    Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že! Což takhle procoder úplně vypustit - rendruj z Vegasu rovnou video do Mpeg-2 (přes MainConcept kodek) a zvuk do AC3 a v Architectu nebudeš mít problém. Navíc ušetříš čas a kvalita tím neutrpí, možná naopak.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    41

    Mno su už tak naučenej, ale nebráním se tomu a vyzkouším to, nějak jsem neměl moc času ale s tím AC3 to musím nejprve vyrenderovat jen zvuk a pak ho dohotit do timeline?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    PavelO
    renderuj ve vegasu jak video tak audio. Nevidim duvod, proc bys to mel nejprve renderovat jako uncompressed audio a pak to znovu davat do timeline! \/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    41

    Chlapi asi su trotl,ale když dám renderovat do mainconceptu tak tam nemám žádnou nabídku v audiu na AC3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    PavelO
    tak se prepni na AC3 a ne na MPEG!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    41

    To jako že mám renderovat zvlášť zvuk a zvlášť oraz?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele BOBA
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    605

    Ano. Zvuk máš co by dup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    PavelO
    pojmenuj ho stejne jako video a Architect ti to audio nacte automaticky s videem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    41

    Aha tak vyzkouším, zatím díkec a až se uvidíme tak vám platím
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. mpeg-2 z Vegas Architect Pro recompres zvuk ?
    Od Dennis v sekci Mastering
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 00:02
  2. DVD Architect a zvuk
    Od tomasle12 v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-01-2008, 18:39
  3. Zvuk v DVD architect
    Od rippp v sekci Mastering
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 10:25
  4. DVD architect zvuk u photoDVD
    Od killerGBU v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-06-2005, 00:31
  5. zhoršený zvuk v DVD Architect
    Od hoge v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2005, 09:46