Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: TV na ATI RADEON 9200 VIVO

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele imported_AL
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Ahoj, nevím jestli to sem patří. Mám kartu ATI RADEON VIVO a potřeboval bych rozchodit MMC pro sledování a nahrávání z VCR připojeného na vstup této karty. Na CD ke kartě MMC nebyl, stáhnul jsem si ho z ATI.com, kde jsem si ho vybral v kolonce W98,RADEON VIVO jenže mi nejde nainstalovat, po rozbalení balíku se začně spouštět úvodní ono instalace, ale po chvíli to skončí. Zkoušel jsem více verzí a dělají to všechny, v průvodním txt je, že jsou pod WinXp a Millenia, ale na stránkách byly v kolonce W98. Já to potřebuji do Win98SE, tak nevím. Má s tím někdo zkušenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    po rozbalení balíku se začně spouštět úvodní ono instalace, ale po chvíli to skončí
    Takto se některé programy chovají, když není nainstalován OS, který je programem vyžadován.
    Nechci malovat čerta na zeď, ale ...........
    Každý solidní program má po rozbalení v sobě instalační informaci, tuším, že přípona *ini, ono je to vedle přípony napsáno, takže to najdeš. Tam je napsáno, mimo jiné, pro který OS je určeno. Pokud tam není Win98, nepůjde ti to. To, že jsi to stahnul pod kolonkou Win98, není směrodatné - podstatná je "instalační informace".
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Kamarád nemohl rozchodit MMC na 9200 VIVO ani v XP a myslím, že rezignoval. Pokud se ti to povede, zkus mezi sebou porovnat MMC88 (89) a MMC 90 (91). Devítky mi nějak rozmazávají obraz, takže výsledkem je takové trochu lepší videoCD. Nyní mám MMC88 a spokojenost (AIW Radeon7500).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    40

    MMC mi na VIVO nikdy nechodil, i když byl dodaný ke kartě. Nějak tam asi zapomněli doprogramovat podporu karty bez TV tuneru, takže i když se to nainstaluje, po spuštění to stejně zdechne s hláškou nelze ziniciova TV tuner. Funguje to jenom s AIW.
    Mnoho štěstí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Můžu potvrdit - s MMC jsem si na téže kartě hrál asi týden a pak jsem to vzdal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Hm, tak kámoše moc nepotěším
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele imported_AL
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Díky za odpovědi, prostě se s tím smířím. Zkoušel jsem ATV2000 a ten chodí bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Margi
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    MMC na 9200 VIVO se mi podarilo uchodit napoprve,bez problemu fungovalo(MMC). To bylo nekdy loni na podzim. Letos jsem si chtel nahrat video z dovolene a hle - velmi casto,tak jednou do minuty mi cely obraz jakoby blikl (pozdeji jsem zjistil ze tam ten obraz je ale jakoby "nekdo zhasl" - snad zmizela nejak temer jasova slozka ci co...). To je jeden muj problem,nedarilo se mi ho nijak odstranit.
    Tak jsem reinstaloval drivery,ze to treba pomuze, a od te doby MMC hlasi ten problem s inicializaci televize nebo co ze to je... nepomohlo ani kompletni odstraneni driveru a vseho a nahrati puvodnich funkcnich verzi. Vim,ze capture driver bez problemu chodi(ve virtualdubu) ale nedari se mi (ve virtualdubu to nejde) zmenit system na PAL.(tak ze tam mam milony pruhu a nemoznej obraz..) To je muj druhej problem, stacilo to prepnout v MMC a slo to vsude,ale ted kdyz MMC nejde,tak nevim jak to prepnout. Poradi nekdo? Please
    Margi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    4

    Základný problém je v tom, že s VIVO kartami (obzvlášť tými, ktoré nie sú priamo od ATI) nefungujú novšie drivery Catalyst a nové MMC (9?). Treba použiť staršie Catalysty (najlepšie pôvodné - dodané ku karte, čo jej však na výkone nepridá ) a staršie MMC, myslím že 8.8 alebo menej. Znie to ako späť k opiciam, ale iná možnosť asi nie je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    4

    alebo ... vraj by mali pomôcť alternatívne ovládače Omega (myslím že www.omegadrivers.net). Neviem = neskúšal som.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Margi: zachytávat ve VDubu je celkem blbost, to raději otestuj ATV2000, chodí perfektně (no já je nepoužívám, mě chodí to MMC, ale jak se zmiňuje MikeMin, ty novější verze nějak blbnou, takže mám MMC88 a Catalysty z téže doby).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek
    Každý solidní program má po rozbalení v sobě instalační informaci, tuším, že přípona *ini, ono je to vedle přípony napsáno, takže to najdeš.
    já budu hnusnej detailista a napíšu, že instalačni informace má koncovku INF. INI je koncovka pro konfigurační soubory (třebas win.ini )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Já si nemohl z hlavy vzpomenout, detailisto
    Ono je to stejně vedle přípony napsané (instalační informace)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Margi
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od mirekv
    Margi: zachytávat ve VDubu je celkem blbost, to raději otestuj ATV2000, chodí perfektně .
    No sem na to vcera koukal v ATV2000 se mi lehce klepe obraz. Nevim jak to je mozny ale je to tak. to predtim nikdy nedelal
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Radeon 9200 SE 64 MB a TV
    Od oto v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2006, 20:36
  2. ATI Radeon x600Pro VIVO
    Od mark-q v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-03-2005, 16:32
  3. Radeon 9550 VIVO
    Od peacemaker_tvf v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-02-2005, 21:45
  4. ATI excalibur radeon 9200 vivo
    Od Mamonick v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 11:30
  5. ATI RADEON 9200 VIVO
    Od spigy11 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-06-2004, 20:29