Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Co je VMR9? Chce ho MediaPClassic na titulky.

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Přešel jsem na z Playeru MV2 na MPC a on mi nechce načíst titulky. Chce po mě VMR9 a nikde jsem nenašel co a kde to je. V PC mám DirectX9b.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Když si to napíšeš do google, tak ti vyjede pytel odkazů. To je fakt takovej problém napřed hledat sám a až pak teprve psát dotaz sem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Promiňte mi všichni a hlavně Pit*mec, ale:
    To jsem udělal jako první. Jenže tomu nerozumím. Můžeš mi tedy poslat nějaký jeden konkrétní odkaz, kde se dozvím kde to stáhnout, nebo co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Pardon: PROSÍM !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    mrkni se do nastavení MPC, někde tam bude volba pro renderovací výstup. ty mo máš nastavený na VMR, předělej ho na Overlay a je po ptákách.

    VMR je režim vykreslování videa od Microsoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Citace Původně odesláno od DoomHammer
    mrkni se do nastavení MPC, někde tam bude volba pro renderovací výstup. ty mo máš nastavený na VMR, předělej ho na Overlay a je po ptákách.

    VMR je režim vykreslování videa od Microsoftu.
    Naopak - on potrebuje VMR na titulky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Jak jednoduché co? Díky moc, uštode!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Zaškrtl jsem "VMR9", místo původně "Výchozí". Důležitá rada byla, že problém nebyl v PC, kodecích a pod., ale v MPC samotném. Díky! jj
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    a Pito*covi děkuji za neskutečnou trpělivost
    TranSlatored
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Já ten odkaz dal spíš proto, že se dole píše o "Microsoft DirectX 9.1", takže tím bych začal, když máš nějakou starší verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-06-2007, 19:33
  2. Pruhy pri zapnutem VMR9
    Od exasperator v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2006, 06:17
  3. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 09:43
  4. Co po mně chce VirtualDub?
    Od wendy v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-02-2005, 09:07