Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Pls help. Nejde mi naladit čt, nova..

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravím,
    mám TV kartu Asus My Cinema P7131 Dual. Bydlím v Brně ve Starém Lískovci (zastávka Osová). Nevím čím to je, ale chytím pouze Očko, TVB, a TOPtv, ať dělám co dělám nejde mi chytit čt a spol. Původně jsem vše zkoušel na malé pokojové anténě, teď máme barákovou anténu na digitální a výsledek je stejný, jen ty tři programy.
    Mám nové ovladače a soft Power cinema, progDVB, my THeatre, se stejným výsledkem. Poraďte pls děkuju moc mějte se krásně
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    slo slo je offline
    Je tu občas Avatar uživatele slo
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    231

    I při ladění jen na 40. kanále (Hády) nic není? Je to 626MHz. Ty tři kanály, které to naladilo jsou na 25.kanále z bohunické nemocnice.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Mno na tý frekvenci 626Mhz to najde právě ty 3 zmiňovaný, chvíli se to tam pak ještě trápí a jede to dál. Na tý barákový anténě má být 9 prg
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    slo slo je offline
    Je tu občas Avatar uživatele slo
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od foorty
    Mno na tý frekvenci 626Mhz to najde právě ty 3 zmiňovaný, chvíli se to tam pak ještě trápí a jede to dál. Na tý barákový anténě má být 9 prg
    No to pochybuju, že ti to na 40. kanále najde Óčko!!! To je u Telecomu na 25. kanále... Řekl bych, že ti to ten digitál neladí, ale pamatuje si to něco, co našlo dříve...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    3

    Máš pravdu. Naladí to jinde. Ale na tý 626Mhz když to ladím v ProgDVB tak to tam hází Q (quality) 2% asi třikrát apak jede dál. Jak na tu barákovou tak i na tu pokojovou. Tak já už fakt nevím co je za problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    slo slo je offline
    Je tu občas Avatar uživatele slo
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od foorty
    Máš pravdu. Naladí to jinde. Ale na tý 626Mhz když to ladím v ProgDVB tak to tam hází Q (quality) 2% asi třikrát apak jede dál. Jak na tu barákovou tak i na tu pokojovou. Tak já už fakt nevím co je za problém
    Vem celou bedýnku k někomu, kdo vidí na Hády (Barvičku) a zkus to naladit. Jinak se koukni i sem http://www.digitalnitelevize.cz/foru...tary-liskovec/
    Pokud budeš mít stejný problém, doporučuji dát za okno malé síto se zesilovačem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DVB-C: Naladit Nova, Prima HD bez Ca modulu?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2011, 08:27
  2. nejde naladit (DTV2000H)
    Od pemier v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 05-04-2009, 18:25
  3. Nejde naladit obraz Genius VWP.
    Od LEmy v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-08-2005, 08:04
  4. AVerMedia AverTV Go 007 nejde naladit.
    Od VirkoF v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-09-2004, 22:04
  5. PV 951 a chrisTV nelze naladit Nova
    Od Milhauz v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-03-2004, 11:55