Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: Přidání cz audia do AVI

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele voktys
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    58

    pls poraďte mi někdo postup... už sem si pár věcí četl, ale pořád z toho nejsem chytrej... Mam stažený audacity, ve kterym délku audio stopy upravim na délku videa... jenomže ani v tu chvíli to neni tak jak by mělo...
    nějaká scéna je rychlejc odkecaná, někde jsou delší pauzy mezi scénama, atd... Jakym způsobem mam doladit tohle? Neexsituje nějakej editor, ve kterym by se dalo otevřít video a i nový cz audio a akorát by se tam nastavily nějaký synchronizační přímky - chytit bod na audio tracku a přiřadit ho bodu ve videu... takhle by se jich udělalo po celym filmu několik a na základě toho by editor proved synchronizaci... ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    voktys
    mas to hezky vymysleny. takovej editor by se mi taky mooc libil, a asi nejen mne.

    takze doufam s tebou, ze nekdo o necem takovem bude vedet
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Vegas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele voktys
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    58

    Vegas neumim ovládat, je to nějaký složitý... btw. se mi tam ani avi nepodařilo otevřít... vůbec to nereaguje... kliknu na open, vyberu ho a nikde žádná změna... když otevřu audio, tak dole vlevo naběhne creating peaks, nebo tak něco... a je tam furt 0%, kdybych měl sračkukomp, tak bych se nedivil, ale takhle...
    Nemáte někdo návod na práci ve Vegasu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    návod na vegas je přímo tady na freaku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Velos
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    5

    Musis to avi rozdelit na audio(wav) a video.Pak si to teprve kazdy zvlast otevrit ve Vegasu.Jestli ti to video otevrit nepude, tak je to asi delany v Xvidu.To potom musis nainstalovat Divx kodek.Az se ti to pak otevre, tak proste ten zvuk sesynchronizujes s obrazem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele voktys
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    58

    uz to je v xvidu... takze si mam stáhnout nějakou podporu do vegasu pro xvid? nebo co?
    kdyz si to video najdu dole v exploreru a chci si ho přetáhnout do timelinu, tak tam nemam sipku s plusem, ale skrtlý kolečko - zákaz... čili to tam prostě neotevřu... čim to? v exploreru to ještě píše: Video - Stream attributes could not be determined...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    25

    Zdravim,
    resim podobny problem a myslim, ze Vegas je na to idealni. Akorat jak udelat ve Vegasu "direct stream copy" video stopy, protoze nechci video znovu komprimovat ze. Nebo mam Vegas pouzit jen na synchro a potom nejak zvlast ulozit zvuk (jak?) a spojit to pak treba ve VirtualDubu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    jedla
    jj, Direct stream copy bohuzel neumi, neni se ani moc cemu divit, je to strihovy program optimalizovany pro DV!
    Tedy jak jsi napsal, uprav si tak audio a pak ho vyrenderuj do ceho chces a pak teprve to ve VD(M) spoj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    Citace Původně odesláno od jedla
    Zdravim,
    Nebo mam Vegas pouzit jen na synchro a potom nejak zvlast ulozit zvuk (jak?) a spojit to pak treba ve VirtualDubu?
    Přesně tak to udělej. Z Vegasu by normálně mělo jít vyrenderovat zvuk do WAVu, potom přes BeLight ho zkomprimuješ do čehokoliv potřebuješ a ve VDM nebo AVI-Mux GUI muxneš do AVI místo původního zvuku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    A proč ne z Vegasu rovnou do MP3 nebo AC3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    mirekv
    Jasně, proč ne. Já jsem si ale nebyl jistej, jestli Vegas umí MP3. Přeci jenom to je fujtajbl pirátskej formát a Vegas je SONY, že...

    Kromě toho Vegas asi použije jako MP3 enkoder FhG, zatímco BeLight používá mnohem kvalitnější LAME.

    A co třeba AAC nebo Vorbis, s tím asi Vegas taky neporadí. I když AAC by asi měl v poslední verzi umět. Opět je tu ale otázka, o kolik bude horší než AAC z BeLightu vyrobené Nero enkoderem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    25

    No tak jsem zjistil, ze Vegas 6.0d neumi pracovat s LAME Takze to delam jak jsem psal ja a potom i vy. Udelam si wav, ten prozenu Belightem a pak ve VDM spojim. Mohl bych taky ten wav komprimovat do mp3 nebo vorbis primo ve VDM pri muxu ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,562

    jedla
    Komprimovat zvuk ve VDM důrazně nedoporučuju. Zaprvé nemůžeš použít VBR, zadruhé to často padá a za třetí se potom rozjíždí zvuk. A pozor - Vorbis do AVI ve VDM dát nejde. Jedině do OGM nebo MKV. Neoficiálně se taky dá muxnout do MP4, ale co s tím. Pokud chceš Vorbis zvuk, tak jediná rozumná volba je MKV (Matroška).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    1) Vegas umi do sve MP3, nicmene kvalita proti LAME je nizsi. Pro me plati, ze 192kbps VegasiMP3 = 160kbps LAME
    2) Vegas umi i do LAME! Staci dat ukladat jako Wav, kliknout na Custom a vybrat si z jakehokoliv formatu!!!! \/
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Program na přidání audia do WMV
    Od pajulas v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-05-2009, 10:16
  2. pridani cz audia do mkv a synchronizace
    Od voodoo3 v sekci Editace audia
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-03-2008, 14:53
  3. Přidani vobu do DVD
    Od Sandy007 v sekci Mastering
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-08-2006, 02:00
  4. přidání českého audia do DivX,resp. avi filmu
    Od foxlicek v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 10:25
  5. Pridani titulku
    Od bArDa v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-07-2005, 15:17